lördag 16 februari 2019

Bokmärken igen


Här ser ni ett ovanligt långsmalt och fult bokmärke som följde med i en bok från Bokia Express. Företaget ingick i Akademibokhandeln, men som jag har förstått det las Bokia Express ned 2009. Så bokmärket har minst tio år på nacken. Fotot lämnar förresten lika mycket övrigt att önska som själva märket;-)


Ett snyggt, färgglatt och fantasifullt bokmärke från Pocketshop som är helt i min smak.

Förra lördagen hoppade jag för första gången på Klimakteriehäxens tema ”Bokmärken”. Som ni ser är jag med även den här veckan. Då jag totalt hittade fem bokmärken när jag städade häromdagen räcker de för totalt tre inlägg. Ja, hade jag valt att lägga bara upp ett märke åt gången hade jag ju i och för sig kunnat vara med fem gånger, men logiskt tänkande har då aldrig varit min styrka;-)

Favoritlag
Bokmärket som Klimakteriehäxan lagt upp idag är så himla bra att ni måste bara kolla det. Märket avslöjade också hennes favoritlag. Nu bor hon ju på Söder så valet är ju helt naturligt. Själv bor jag norr om stan, men jag håller precis på samma lag. Rätt gäng, rätt stämning och inte minst rätt färg om man säger så:-)10 kommentarer:

Ama de casa sa...

Gissar på... Djurgården? ;-) Haha! Nejdå. Bajen lär det vara. Vad vann jag? :-D

Susjos sa...

Ja, det där gröna gänget på söder gillar du visst?
Tyckte att det svart-vita bokmärket du la ut är snyggt! Men det andra är färggladare!
Kram!

Reiselinda sa...

Jag brukar använda kvittot som bokmärke..

nalta norrland sa...

Snart drar Mello igång deltävling 3 från Leksand
Ska fota mitt ”bokmärke” nån dag å visa att jag icke har nått bokmärke 😜
Ikväll får jag bänka mig själv då Elin är hos Aldina på övernattningsparty 😊

Paula sa...

Det andra bokmärket var riktigt snyggt! Jag har inte så många bokmärken, ofta blir det vanligt papper jag har som märke, eftersom jag samtidigt noterar vissa sidnummer, eller reflektioner som jag sen använder i min recension.
Att svenskar inte förstår sig på bastu har jag förstått, oftast beror det på att man tror att den bastun man hittar i simhallen är den rätta, Eluppvärmd,pissljummen och torr. Men du sa ju att du provat basta i Finland och då har du ju fått den äkta varan. Du sitter i solgasset och njuter på balkongen, jag njuter i 90-gradig bastu när svetten lackar men sitter inte utomhus i solen!

Klimakteriehäxan sa...

Perfekta bokmärken! Kul att du hängt på. Och faktum är ju att det mesta som är tunt och platt och inte jättestort funkar!
Kul att vi s a s är klubbkompisar, också!

Anki sa...

Javisst ja ...glömde bokmärkena - kanske nästa vecka :)
Ditt andra bokmärke är riktigt snyggt.
Svar: Åldersvarning ... ja då har jag varit gammal sen 70-talet, för redan då när barnen var små tog jag gärna en vilostund på dagen, när tillfälle gavs - lär dessutom vara nyttigt sägs det :)

Annette sa...

Jag gillar också bokmärke nummer två, det med skrivmaskinen. Själv tar jag vad som finns som bokmärken; kvitton, papperslappar eller följebreven som kommer med många av böckerna jag läser. Men jag viker hörn också, vilket gör många bokläsare galna att se.

Biggeros sa...

Jag föredrar det färgglada bokmärket!
Annars använder jag inte bokmärke utan tar till det som ligger i min närhet. Såsom ett gammalt kvitto, (bokmärke), hotellkort eller en inträdes/ buss biljett...
Jag har nog bara ägt ett bokmärke i mitt långa liv.

Anni sa...

Två klart annorlunda bokmärken, sådant är ju kul!