onsdag 10 juni 2015

Mitt nya liv


Bland många otroligt fina presenter fick jag den här fina buketten i rätt helt rätt "anda" som kollegorna Carola och Inger hade knåpat ihop. Observera den handklippta flaggan:-) 1 000 tack tjejer.

Idag eller rättare sagt imorgon börjar mitt nya liv. Nej, jag ska varken börja träna eller banta utan jag ska ha permanent semester. Tyckte det passade utmärkt när chefen Håkan gick samma ”öde” till mötes – att gå i pension alltså. Han slutade igår och hann klippa sig redan idag - med pensionärsrabatt. Inte illa;-)

Planer
Då jag sällan planerar något – inte ens semester – har jag egentligen bara en enda plan för framtiden och det är att aldrig gå upp klockan 06:45 något mer. Undantag om ett flygplan med destination "varmare breddgrader" väntar på Arlanda;-) Å självklart har jag för avsikt att kolla alla nattmatcher i pågående Dam-VM, om jag inte somnar i soffan vill säga. Bra tajming alltså:-)

Bloggens framtid
Bloggens framtid vet jag inte heller någonting om. Jag menar många av mina inlägg var ju jobbrelaterade. Å eftersom jag inte tänker samsas med panschisar på boulebanan, på stickcaféet, i bridgesalen eller i simhallen blir det kanske lite svårare att hitta på roliga och konstiga inlägg. Ni får väl se själva.

Fotbolls-VM
Är faktiskt väldigt positivt överraskad över ert intresse för Dam-VM. Ruth i Virginia är ju lika tokig i fotboll som jag. Himla kul! Å AMA livebloggar medan hon ser på matcherna. Det ni! Undrar om hon till slut upptäckte Costa Ricas vackra 28-åriga kvinnliga tränare - Amelia Valverde (vilket läckert namn!). Om inte – kolla bilden här intill;-) Även Steve gjorde en analys av matchen Sverige-Nigeria! Så vi är i alla fall några i bloggvärlden som gillar fotboll!


PS. Hopppas att ni vill följa den här bloggen även i framtiden trots att skribenten blivit panschis. Som tur är har hon har faktiskt fortfarande barnasinnet i behåll;-) DS.

30 kommentarer:

Stare Ström sa...

Grattis till panchislivet! Det är hur underbart som helst!!!

Ama de casa sa...

JAAAA!!! Jag hade rätt! Förra veckan eller så, när jag anade... Och JAAAA!!! Tack för länken :-)

Men NEEEEJ!!! Inte minska på bloggandet! Som pensionär har du MASSOR av tid att gå ut och hitta roliga saker att skriva om. Nästan lika mycket tid som en hemmafru, för det jobbet är ganska tidskrävande... ;-)

GRATTIS till dig!
Kram

Ama de casa sa...

Och Ja - hon är skitsnygg! :-)

Synd bara att du inledde ditt pancholiv med fotbollsabstinens... :-D

Anita Malta sa...

Vaaaad är det jag läser ??? Hoppsan !! Du kan då konsten att överraska !! Grattis till ditt nya liv Beate. Det kommer att bli toppen det är jag övertygad om. Roliga saker och mer eller mindre konstiga inlägg har du ju lagt ut även utanför jobbet så nog kommer bloggen din att leva vidare. Din otroliga fantasi, kreativitet och framåtanda slutar ju inte för att du slutar ditt arbete. Misstänker nästan att det kan bli tvärtom, att den kommer att flöda ;-)
Självklart fortsätter jag att följa dina tokroliga ideér och finurliga inlägg.
Toppenbild på den fina buketten och flaggan från dina fantasiska kollegor. Kram tjejen !! Nu kan du sova lika länge som mig ;-)

Eva Trillian sa...

Grattis till ett fortsatt liv med sovmornar :) Underbart! Kanske skulle bli lite mer intresserad av sport - börja spela på tipset och försöka vinna chansen tull tidig pension ... det hade ju inte varit dumt!
Självklar blir inte sin blogg mindre intressant nu :) Det är ju fortfarande du som skriver - och jag tvivlar inte en sekund på att du kommer fortsätta att hitta massor att skriva om!
Som sagt: Grattis!

Steve sa...

Välkommen i gänget! Jag har endast 1½ månads erfarenhet av panschislivet för egen del så jag försöker mig inte på att ge dig några tips. Den här nya tillvaron kommer du att kirra på bästa sätt.
Självklart kommer jag att fortsätta följa dig på din blogg. Jag ser fram emot fortsatta barnasinnesinspirerade inlägg.

Per-Anders sa...

Det var väldigt. Eftersom du verkar ganska nöjd med det nya livet får man väl gratulera. Nu har du väl mer tid än nånsin att blogga.

Unknown sa...

Va, det hade jag inte anat..lite chockad faktiskt.
Sen tänker jag på alla ledig tid –wow, det kan man ha mycket skoj med om pengarna räcker. Ska du flytta utomlands?
/KIki

KajsaLisa sa...

Klart du skall fortsätta, ha alltid kameran med så kommer inspirationen. Grattis förresten.

Geddfish ♥ sa...

Välkommen in i klubben!
Här har du ju en panschis som bloggar för fulla muggar, hittar både ditten och datten. Och så kan man göra så här, stiga upp ur sängen som jag snurrat runt i sen jag lade mig, John Blund, han svek mig.
Det är studentfirande i stan och det tjoar och tjimmar. Men jag kan ju sova när jag vill!
Du ser, bara fördelar.
Grattis och fortsätt blogga "för sjöen" ;)

Monica sa...

Anade det redan, du kommer säkert att fylla
dina dagar med hyss att roa oss med;-)
Slutar du blogga ska jag åka till Täby
och smyga på dej;-)
Fin bukett helt i mina färger.
Ha en bra dag

Kolonilotta sa...

Då får jag gratulera!
Skulle aldrig gissa att du var "där" redan!!!
Det låter hur som helst helt underbart!
Njut, njut, njut!

Susanne sa...

Hoppas verkligen att du inte slutar blogga.
Sv: Numera verkar reorna avlösa varandra.

Kicki sa...

Nämen grattis!! Inte tror jag du kommer sitta inne bara utan måste ut och leta skyltar och annat konstigt! Tänk så mycket tid till bloggandet du får...och tid till att tjata på oss (=jag) periodare! :-D
Kram

Ama de casa sa...

Hoho??? Sover du nu??? ;-)

GOMORRON!!!

Ooops... Hoppas jag inte väckte dig :-)

cat sa...

Jag som har en oöverskådlig framtid som löneslav är inte alls avundsjuk, inte alls nääääeee.
Grattis till en friare tillvaro!
Kommer att sakna din blogg om du lägger av. Kanske kan den innehålla livet som alternativpensionär. Alltså den som inte går till boulebanan och dylikt.

Ama de casa sa...

sv: Haha! Nej, det var inte hembränt. Vatten, faktiskt. Och nu när jag förstorade bilden såg jag att det nog inte ens var frukost, för det var korv och öl. Ölfrukost är inte min favorit... :-)

Krönikören sa...

Gratulerar till ett nytt liv! Tänk vad mycket du ska hinna med och läsa. Oj oj. Pensionär eller barnunge, spelar ingen roll. Det viktiga är att inläggen på något vis är underhållande - och det är ju du.

Jag har bara sett någon glimt av fotbolls-VM. Blev rent ut sagt förbannad när jag hörde att damerna fick spela på konstgräs, något som herrarna skulle ha vägrat. Och antagligen aldrig ens blivit påtänkta att göra. Morr.

Anders W sa...

Hej! Klart jag fortsätter att kolla dina fantastiska spaningar. Och bilden längst ner trodde jag var ett ungdomsfoto av dig!!!

Geddfish ♥ sa...

God eftermiddag! Du ska se att du kommer att ha häcken full med idéer och uppdrag, du måste bara gå inskolningen först i panschislivet, ett par veckor högst, sen är det full rulle, haha!
Lyckospark, men börja med att njuta nu, nu har vi dessutom sol och värme!

Guldkryckan sa...

Herregud....grattis....stort grattis, du överlevde ;)
Hoppas på många år till med din blogg jobbrelaterat eller ej.
Själv har jag 19 år kvar om jag går vid 65.
Får jobba på att komma iväg lite tidigare. ;)

Finns mycket att göra för en pensionär, fråga fru guldkrycka får du höra.
Skillnaden är ju att man gör det för att man vill och inte är ett måste.

Än en gång...grattis bp :)

Andra året i Hjo sa...

Välkommen in i gänget!
Såg matchen mot Nigeria och konstaterar att det var på håret att vi fick med oss en poäng. Man får hoppas att en sådan som Lotta Schelin, och något mer, tar ett steg fram och visar hur det ska gå till. Tyvärr verkar inte den svenska mentaliteten funka på det viset. Det visste Lagerbäck med tråkig fotboll som följd, men också med vissa framgångar. Och det räcker inte med bara Zlatan. Nu blev det visst några herrar som steg fram, det får du förlåta.

Olga T sa...

Grattis! Det gör du rätt i! Tar det lite lugnt alltså. Bloggfoder kommer du nog att skaffa dig om jag känner dig rätt. Hör av mig!

LissenTo sa...

Grattis goa fina du. Njut nu av sovmorgon och att ta dagen som den kommer till att börja med. Du fyller nog tiden med trevligheter är jag säker på

Beppan sa...

Grattis - permanent semester låter kanonbra!
Njut nu!!
Hoppas du serverar oss daglig dos av ditt nya liv
i bloggen :-)

Carita Liljendahl sa...

Att sluta blogga är väl den sämsta idén nånsin?
Du har en bra stil och hittar säkert nya vägar utan att känna dig pansjostämplad :-)

Mias Mix sa...

Grattis till ditt nya liv!!! Du måste vara Sveriges ungdomligaste pensionär!!!
Såklart du kommer hitta massa roliga saker att blogga om, du är som gjord för att blogga. Sen behöver man ju inte blogga varje dag om man inte känner för det...
Njut ordentligt av dina sovmorgnar och att bara vara, göra precis vad du känner för.
Och fotboll är jag ju väldigt intresserad av, men har lite svårt att vara uppe på nätterna och sen orka jobba. Kommer troligtvis hoppa över matchen imorgon natt trots att jag vill se den. Ska upp på lördagen och iväg på examensfirande. Vill inte sitta och somna då :)

Susjos sa...

Nämen va!!!! oj vilken överraskning!!! Lyckost dej som kan kalla dej pensionär!!! Stort Grattis från en avundsjuk susjos! Och såklart fortsätter du att blogga?!!!! PS. Trodde också en stund att det var en bild av dej som lite yngre innan jag läste att det var en snygg fotbollstränare ;-)Ds.

Anonym sa...

Grattis till det nya livet och friheten, BP! Det finns gott om konstigheter utanför arbetslivet så bloggfoder lär det inte saknas. Sluta inte, snälla, men glöm inte att njuta och fånga dagen. En riktig klyscha, jag vet, men så sann ändå./Pumita P.S. Jodå, visst hade jag lite koll på fotbollen... Klart mer intressant än alla prinsbröllop i hela världen. :)

Anki sa...

Här är ett av de första inläggen som inte gick att kommentera... så nu när det funkar igen så kommer jag tillbaka - vill ju så gärna gratulera till ditt "nya" liv!
Så... Stort GRATTIS till världens bästa BP!
Hoppas nu du fortsätter med bloggen!