fredag 26 juni 2015

Stort GRATTIS - ¡FelicidadesMed det här inlägget vill jag säga ett riktigt stort GRATTIS till chefen Håkan. Han gifte sig nämligen idag med sin särbo sedan 12 år – T. Vigseln ägde rum i ett otroligt pampigt rum i Madrids rådhus. Hur vet jag det då? Jo, chefen skickade ett mejl med två bildbevis till sina tre arbetskamrater Gabriella, Eva och mig:

- Nu är det klart ;)

Här kommer två bevis på det inträffade.

Tack för vänliga lyckönskningar!

Håkan och T.


Må de leva lyckliga i resten av sina liv!

Vågar inte visa chefens foton på bloggen. Han är nämligen – precis som jag själv - mera av den anonyma sorten. Bilderna jag lägger upp i stället visar visserligen inget pampigt rådhus i Madrid men väl Universitetets tunnelbanestation här i Stockholm. Bild 1 och 2 ska symbolisera att man som gift inte direkt ska leta efter en ”escape route” när nöden faller på. Ett äktenskap gäller i nöd och lust! Bild 3 talar för sig själv: Livet måste väl kännas underbart för chefen och hans vackra fru idag:-) Å fotona är dagsfärska såklart.

11 kommentarer:

Eva Trillian sa...

:) Så himla trevligt när folk gifter sig! Det ger hopp för världen! Grattis till "din chef"! :)

Susanne ❤️ sa...

Grattis till chefen ,)
Tittar förbi och önsksr dug en härlig helg
Kramisar

Unknown sa...

Gillar när andra gifter sig, men själv har jag valt att leva i synd.
/Kiki

Ama de casa sa...

Åh vad roligt för dom! Grattis :-)

Och du har helt rätt. Alltför många ger upp för lättvindigt och tar den "enkla" vägen ut ur sitt äktenskap. Man måste jobba för det ifall det ska vara, och när det gör det så finns det inget bättre! :-)

Steve sa...

All lycka till brudparet.
Härligt med sommarbröllop. Jag minns mitt som igår fastän det är 14 år sedan.

Rantamor sa...

Oj visst är det dina bloggprinsessors föräldrar ???
Va mysigt med ett bröllop efter så många år tillsammans, vi väntar också på en vigsel mellan Colins föräldrar men dom kommer som aldrig till skott.

Du funderade på vad vi gjorde av den vackra öringen som Colins mamma fick i Borgafjäll. Vi vaccade in den och hon tog hem den och det ska bli en festmiddag sen. Vi hade ju så mycket annat gott att äta där i fjällen så vi mådde gott.
Colins mamma ska hämta hem sin juvel idag då har Colin varit en vecka med oss, så underbart att få låna han ännu, han växer ovh blir stor så snart vill han nog inte vara med oss. Men ännu är han sugen på att följa med oss och gillar naturen som vi serverat han sen han var 8 månader.

Tjingelingen vi såg Frankrike-Tyskland igårkväll och jag hade ju velat att Frankrike hade vunnit....

Guldkryckan sa...

Känner ju inte din chef men du har skrivit så mycket om denna människa att jag ändå vill utropa ett STOOOORT grattis....härligt.

Nä,,man kanske inte ska lägga ut bilder hur som helst...tur du och jag har lite vett på sådant...fast bilder av mig själv nån gång ibland är ju en medborgerlig skyldighet då jag ju är så förbaskat vacker ;)

Men nu tillönskar jag dig en skön eftermiddag denna Lördag.

Ha de bäst :)

Life of Johanna sa...

Härliga bilder och kul med giftemål.... hoppas få blir gift en vacker dag :)

Kommentarerna jenny fick, var på fb där hon delade sitt inlägg! :)

Haha förstår du kände dig bra när du läste om fb och instagram bland hennes kommentarer :)

Anonym sa...

Underbart !! Grattis till Håkan och T. Må kärleken vara för evigt! Haha... kul tänkt och passande färgstarka bilder a´la BP från tunnebanestationen. Och visst, den tänkvärda texten på kakelväggen talar för sig själv :-) Ha en skön fortsatt helg i sommarvärmen Beate!!
Anita / Malta

cissi sa...

Stort grattis till brudparet!
Den tunnelbanestationen kan nog ingen missa utrymningsvägarna i varje fall! :)
Ha det fint!

Ama de casa sa...

sv: Jag är som jag tidigare sagt ingen klänningsmänniska. Men ibland så... :-)