fredag 7 februari 2014


Den här coola lampan innehåller vissa effekter - inklusive fotografen - som jag är väldigt nöjd med. Ja, inte att jag såg dom när jag tog kortet. Wow-upplevelsen kom när jag tittade på bilderna på datorn. Och om ni håller på att slockna i soffan ikväll lär det fotot nog väcka er;-)


En blandning av olika lamptyper, bland annat en "punglampa" längst ner till höger. Ungefär sådär - fast inte i färg och betydligt mindre - såg nämligen fårtestiklarna ut som jag åt med god aptit i Marocko;-)


Senare i år kommer "mitt" företag ju byta lokaler. Med flytten i åtanke tog jag dessa bilder. Ungefär dessa ingredienser skulle jag kunna tänka mig på "mitt" nya kontor.


I Bloggers Corner i mässans entréall satt det bara medelålders kvinnor och män som inte bloggade. De åt sin lunch där. Alltså slog jag mig inte ner. Lite yrkesstolthet har man väl;-)


Även den här bilden är jag mycket nöjd med. Inte bara för att den är ganska rolig utan för det ni ser på fotot. Dessa "nätverk" är "luftvaser" ("Airvase") och är tillverkade av papper. Japp, det trodde jag inte när jag tog i dom. Materialet påminde om dessa "nätstrumpor" runt flaskor ni vet. Luftvaserna är uppfunna av Kami no Kousakujo, Japan. Det roliga med dom är att de kan formas som man vill. Helt otroligt, men riktigt kul tycker jag.

Nu hoppas jag att ni som inte tittar på OS-invigningen i Sotji vill njuta av dagens "bloggsolarium", där ni fick färgterapin på köpet. Även ni som följer tv-sändningen från Ryssland är mycket välkomna att kika in här senare. Färg och ljus kan man ju aldrig få för mycket av, eller hur!!?

22 kommentarer:

esterii sa...

Kanske är till oss i Norra Polcirkeln dessa lampor skulle bo just nu.. lite mörkt så här innan midnattssolen vaknar.. Trevlig helg:)

Olga T sa...

Tretjak!!

Vilka läckra lampor du sett! Inredningen är precis i din stil, det ser jag direkt!

En plats i solen sa...

Papper? Det kan man verkligen inte tro de är gjorda av! coolt!

formex vet jag att hon var på :)

Stare Ström sa...

Jag suger åt mig all ditt ljus och glada färger! Vilka kul luftvaser!

Margareta sa...

Färgterapi när den ligger på toppen - gillar också dina foton och en del av dessa saker skulle jag absolut vilja ha i min ägo ... har jag sagt något sådant förut?
Såg du hur mina ögon gick på halvfart.

Sv. De där dom, är vi som har den skylten och den bara hänger där året om vid vår infart på ön, du har nog sett den tidigare ett antal gånger. Jag tycker den är lite fräck på vintern, ungefär som min skylt hemma där det står gått och fiskat - har nog fått en och annan att höja på ögonbrynen och en del kommentarer har vi fått.

Förövrigt ha det gott och en skön helg

Kicki sa...

Du avslutade verkligen med en spännande bild! Lamporna håller mig vaken...övriga familjen har slocknat förutom sonen som är ute och åker!
Jasså du tycker det är läge för nytt utseende? Imorgon?
Ha en fortsatt mysig kväll härliga du!

Kerstins foto sa...

Wow, vilka grejer du hittade! Första bilden är så läcker och nu är det bara att komma till skott....nu gav du oss en yttepyttebild av dig..ge oss en riktig nu så man får se människan bakom bloggen, bilderna och orden.
För att återgå till ditt inlägg så gillar jag mycket, speciellt vaserna, så läckra! Men att äta fårtestlikar och med god aptit dessutom....huä. Inte nåt jag vill testa.
Min figur är inte min, den fotade jag i en handelsträdgård i somras. Jag skulle inte sätta nåt sånt i min rabatt. Tänkte dock att den kunde vara bra till bloggen och det var den ju. Alla behöver ju inte älska den. :)

Geddfish ♥ sa...

God sen kväll och natti natti.
Jag har inte slocknat i kväll. Sett på Skavlan och bara hört OS på radion. Är ingen fantast.
Dina bilder är som du, färgrika!
Du har en väldigt tjusig header.

KajsaLisa sa...

Du kunde ju frågat dom varför dom satt i vägen där :)
Jättesnygga glas förresten.

Marina sa...

Vad underbart att inreda ett kontor på det viset, prata om att bli glad varje gång man kliver innanför dörren! Go for it!

Della sa...

Ja! Tack för all färg och ljus! Tror faktiskt att solen kommer att visa sig här idag för jag anar en blå färgklick på himlen. Detta skulle vara något av en sensation, så jag planerar en lång promenad med kameran.

Ama de casa sa...

Luftvaserna var ju bara hur läckra som helst!
:-)

Eva Trillian sa...

Det känns i alla fall nu som om man inte kan få nog av färg och ljus ... men när sommaren står i sin prakt kan jag nog känna aningens annorlunda- men det är jag det ;)
Skåpen! Jag vill ha de där skåpen! Snygga!

Guldkryckan sa...

Nya lokaler låter ju spännande, sen om utsikten vid fönstret blir mer spännande är ju inte fel det heller.

Skulle behöva ett kontor på jobbet jag, ett ljudisolerat sådant så man inte hör "klientelet" från utsidan ;)

Har ett litet skåp därjag proppar inalla mina ägodelar som hör till yrket, olika spel, Ipad, pennor och lite annan som kan användas för att aktivera ungarna.
Är de aktiva med något så slipper man ju höra alltför mycket av deras pladder, tacksamt för undertecknad ;)

Men man blir ju lite sugen på att inreda sitt hem lite annorlunda när man ser sådana här bilder, lite inspiration är ju inte fel.
Fast det skulle kanske inte se så bra ut i mitt hem, vet inte, sen har man ju en fru också som ska ha ett ord med i laget, jag ger upp innan jag ens försökt tror jag ;)

Ha en fin Lördag nu BP. :)

ansepanse sa...

min första reaktion var: tandläkare :D det ser ju nästan ut som en sådan lampa :)
jätteläckra bilder, jag gillar den där Muminlampan i förra inlägget
tänk vad det finns nu för tiden
kramar

Rantamor sa...

Mycket färg på dina foton, glada färger som gör mig också glad.
Det där gröna och lila som står uppställd mot väggen VAD är de???
Lila är det samma som gredelin, för det fanns ju tant-grön-brun-och gredelin, inte hette ju hon tant lila heller.

Jaha mitt i min kommentar till dig så skypade Colin med oss, han ville ju veta va vi ska göra med alla pengarna vi fick...hahahaha
och tyckte vi skulle köpa en ny husbil !!!
Lillprutten han är ju så duktig på matte och älskar att följa med till affären för att se vad allt kostar.

Nej nu är renskavsgrytan färdigputtrad och jag ska slänga lite "lis" i kastrullen...

Ha en finfin lördag och fira nu att Kalla tog silver, bra gjort.

Linnéa sa...

Vilka läckra bilder. Härliga färger och bara så! Lamporna har du ju verkligen fångat! Det är nästan så att jag får lust och ta fram bilderna o sätta datorn på soffbordet o låta ditt inlägg lysa.
Slutkonferens slutförd, 460 pers, festligt väree. Själv hade jag ett anförande om 2,5 min som tilldelats. Gick bra.
Nu kan jag ägna mig åt att mata änderna, bli en glad, nöjd och rar pensionär!

En plats i solen sa...

Javisst är den fin :)
Ja denna kom men ups. Så andra dagen lämna han dne på ica, så jag kunde hämta den där. Kunde han väl gjort första dagen redan... men ja, det är inte lätt, visste ju inte när de skulle komma, så hade inte mobilen med mig inne på avdelningen heller.

sms-avisering är med bra, dår förlorar men inte heller något :)

Pumita sa...

Sotji hoppar jag gärna över men inte din blogguppdatering. Luftvaserna är superläckra. Men spegelbilden i en annan färg? Hur gick det där till?

Anders W sa...

Vad gör man inte för sitt jobb. I år blev det en annan mässa istället för Älvsjö. Ser allt jag missade. Tur att du var där!!!

Marit Johansson sa...

Är det något jag behöver så är det färg och ljus så det här inlägget passar mig perfekt. Förutom den där äckliga jämförelsen med fårtestiklarna :)

Mias Mix sa...

Åh vilken rolig mässa och vilka fantastiska foton och färgklickar! Tack för att du förgyller denna mörka trista årstid! Papperslamporna - sådana mössor hade de i Kina, färgglada och de formade dem på olika sätt, med brätte, utan, höga, låga...