onsdag 14 december 2011

Ordlös Onsdag: ”Valfri bild”


Fler valfria bidrag hittar ni här.

11 kommentarer:

BP sa...

Hoppas ni blev lite nyfiken och har velat gissa lite när ni tittade på bilden. Jag kan försäkra er att det inte är en närbild av Fritjof, yorkshire terriern ni vet, som jag presenterade igår. Fotot föreställer inte mänskligt, nyfärgat hår heller, även om man kan tro det. Nej det ni ser på bilden kostar cirka en miljon kronor och föreställer en tavla av den brittiska konstnären Jason Martin. Tavlan är 2 m x 2,36 m och hänger på Wetterling Gallery i Kungsträdgården Stockholm.
Den är målad med olja på aluminium och vet ni vad, den är inte alls så vacker som på mitt foto. Tavlan går i svart med inslag av silver. Ja tänk vad en blixt på en liten pocketkamera kan göra. Om det är någon som vill pröjsa en miljon kronor för mitt fotografiska mästerverk så hör gärna av er;-)

PS. Ett av våra tryckerier hade julmingel på galleriet idag, så bilden är purfärsk. DS

Jess sa...

Jag blev nyfiken och trodde det var något sorts hår faktiskt.
Jag hör av mig när jag har en miljon över som jag inte vet vad jag ska göra av! ;)

SoF sa...

Absolut spännande!

Beppan sa...

Annorlunda onekligen.... Var helt inne på hundpäls.

Min miljon har jag tyvärr redan bokat upp - när jag nu vinner den....

Eva Trillian sa...

Snygg är den! Din bild alltså :-)

Ezter sa...

Ser verkligen ut som riktigt hår!

Bildgatan sa...

Trodde faktiskt att det var gårdagens hund. =)

Förstår att du kan tänka dig sälja, men jag bjuder inte den där miljonen, än hur läcker den är. Inte ens till den kända. Hade jag ett överflöd och behövde göra mig av med så mycket skulle jag hellre köpa av en okänd - exempelvis av dig, än av den där kända.

Lite lustigt med din närbild idag, som är svårt att se vad det är om man inte vet. =) Lika hos mig idag men under det andra temat.

Pialotta sa...

Jag som trodde det var ditt hår som glänste så vackert.. men tji fick jag;) Bilden tilltalar verkligen mig, men den tavlan har jag verkligen inte råd att köpa efter mina implantat.. Det är en ganska så dyrbar produkt jag skaffar mig.. jag längtar verkligen nu efter att kunna äta den bläckfisk du talar om.

Monica sa...

Riktigt snygg bild men någon form av hår ser det i alla fall ut att vara.

Anonym sa...

Bilden är läcker, men en miljon tror jag inte att jag hostar upp. Kanske jag bara knycker den från bloggen? ;-)

Hörni sa...

Vad roligt, jag trodde det var hår, men tyckte det såg lite konstigt ut. Kul att din bild blev bättre än själva konstverket.