fredag 30 december 2011

Fredagstema: ”Glitter till er alla”

För precis ett år sedan gjorde jag en lista av mina favoritbloggar för 2010. Det tänker jag inte göra i år av den enkla anledningen att alla era bloggar som jag läser (så gott som) dagligen uppenbarligen är mina favon. Jag menar annars skulle jag ju inte följa er och ni skulle inte kommentera hos mig eller hur!!!?

Oldies but goodies
Kan dock inte låta bli att nämna några bloggar som har hängt med hos mig nästan hela vägen sedan 2008. Helt otroligt – och helt underbart att ni inte har tröttnat på mig.
”Äldst” hos mig är nog Margareta, tror jag, min egen Sherlock som vet mera om mig än jag vill veta själv.
Anne ligger inte långt efter. Tjejen som har bytt jobb i år och inte längre har lika mycket tid att blogga/kommentera på betald arbetstid som hon hade på det gamla arbetet.
Gärdsmygen som jag träffat irl i år. En tjej som inte drar sig för att stampa in i Stockholms största dataspelhall och klappa sonen på axeln precis när denna skulle sätta in vinststöten. Han förlorade fajten…
Jess som har en humor som jag älskar. Dessutom ser hennes EK (Egoistiska Kollega) till att mitt skratt varje morgon/kväll väcker buss- och tågpassagerarna.
Lissen vars smak för utsmyckning och inredning får mig att dregla varje gång jag ser hennes fina bilder.
Petra som lärde mig vad PW och PT är för någonting. Hon är Gaisare, jag Hammarbyit. Grönt och fotbollen har vi gemensamt;-)
SoF som är min absoluta favorit fotoblogg. Vad den tjejen gör med (en gammal version) av PS får mig att häpna varje gång. Hon och hennes man tPix håller dessutom i proffsiga fotoutmaningen Ordlös Onsdag.
Bilden jag lägger upp visar dagens glittrande sol sett från vår balkong idag – ett nästan surrealistiskt foto. Glittret är till alla mina bloggkompisar därute. 1 000 tack för i år!!!

Fler glittriga bidrag hittar ni här.

28 kommentarer:

Petra sa...

Vet du att du är alldeles för underbar! Tack för dina ord och alla dina underbara inlägg som du gör hos mig.
Stor kram

Anonym sa...

Och här sitter jag och glittrar med ögonen, alltid lika roligt att titta in här, gillar din humor skarp! Men det vet du ju, hehe...
Men nu skall jag och mina glittriga blå försöka göra någon nytta här! Det är inte så populärt hos chefen att jag läser/kommenterar/bloggar på jobbet, jag får allt annat än glittriga blickar känner jag!
men vänta nu, det är ju JAG som är chefen....Ooooops.
Jaja, får jobba lite dårå!
Kram.

SoF sa...

Nä men Beate, nu blir jag nästan rörd till tårar...

Du är en riktig glitter-spridare!

Tack för all uppmuntring under 2011 och omnämnandet i din blogg idag. Så 1000 tack tillbax!!

Nu önskar jag dig/oss ett friskt 2012 och en massa foto-och blogginläggsinspiration!

Varma 30:e-december-kramar från SoF och tPix!

Monica sa...

Trodde först jag halkat in på himmelsk, vilken läcker bild.
Tack själv för ett härligt år med knasiga och lite annorlunda inlägg.
GOTT NYTT ÅR;-)))

Anonym sa...

Jamen så är det för en annan med. Man glider iväg från de där bloggarna man inte klickar med. Det antar jag att vi alla gör även IRL.

Anitas Blogg - Malta sa...

Underbar bild !! Började själv blogga och fota i juni i år. Har mycket, tack vare alla fototeman och utmaningar upptäckt så många människor därute som jag aldrig annars skulle känna till. Det är så roligt och visst hittar man sina "favoriter" som man gärna följer. Önskar bara jag hade mera tid. GOTT NYTT ÅR!

Bella sa...

Vilken underbar bild!!!

Ama de casa sa...

En fantastisk bild!

Det finns så många fantastiska bloggar här i cyberspace, det är svårt att peka ut favoriterna, för dom är så många :-)

Tusen tack själv!
:-)

LissenTo sa...

En fin samling av bloggvänner. Vad härligt att jag räknas till en av dom, old goodies!

Tror nästa år blir toppen, vi hjälps väl åt, eller hur. Kram


Härlig glitterbild...........

Västgötskan sa...

Visst är det så, man läser de man tycker är bra. :-)

Gott nytt år på dig!

anne sa...

Du är väl bra härlig du!!! :)

En underbar bild har du fått till idag, du skulle kanske kunna smyga in den bland Nick Brandts foton om du sepiatonade den och klämde in en elefant eller två! :)

Ja. Det är ju inte bara att jag inte kan blogga på arbetstid (hyssscchhhh, det var ju vår hemlighet juh!), jag har ju gått upp till heltid också...!

Kram till dig och tack för din bloggvänskap!

Anonym sa...

Jupp, solen börjar kännas smått surrealistisk fast idag skymtades den faktiskt här också. En kort stund. Solglittrig bild, gillas! Gott slut - gott nytt önskar jag dig!!

anemonen sa...

Ett foto i mästarklass!! Gott Nytt År

Pysselfarmor sa...

Idag har det varit en vacker dag!

önskar dig Gott slut och Gott Nytt År!

Malla sa...

först såg jag bilden, sen läste jag texten och texten var så trevlig att jag glömt att inlägget hade en bild så när andra kommenterat om bilden fick jag gå upp och kika på den igen :)
KRAM!

Freja sa...

Jag som älskar glitter, tack! Nu ska jag kolla in bloggarna du tipsar om, tack även för dem!

Rantamor sa...

C oolt att du har så många bra bloggar....

Tjingelig....

Olga T sa...

Hi, hi! Tack för tanke, omnämnande och länk :)
Funderar på vem som tog täten in i datahallen..;) Kul var deti alla fall. Sonen förlorade sin Dotamatch, men skrattade idag när jag läste upp ditt inlägg.
Gillar ditt foto!

SV: Ja lyktan är från 2009. Bra gjort av dej att komma ihåg den.

Margareta sa...

=) Ja, det var ju dina fötter jag föll för en gång i tiden. Det känns länge sedan men kommer ihåg det som att det var igår. Blev full i skratt hade nog aldrig blivit så glad över ett inlägg i ett fototema tidigare, kommer inte ihåg vilket. Du reste i alla fall på semester ett tag senare, kanske var det till Polen den gången och några resor har det blivit efter det.

Kanske är jag också äldst bland de du nämner, vet inte. Jag är ju inte så flitig på att besöka någon kontinuerligt och absolut inte varje dag, bara dig och någon annan.

Apropå fotboll så spelade min fd svärfar i GAIS en gång för länge sedan, då GAIS var ett topplag att räkna med och inte bara en cykel som stod utanför. =)

Hammarby är ett lag som min vän T har nära sitt hjärta (förutom Barcelona då) eftersom han var Stockholmare innan han träffade kärleken här i Linköping. Är man Stockholmare kan det väl inte finnas något annat lag än Hammarby, eller har de något annat?

Känner ibland att jag nästan slutat med bloggen, fast det har jag ju inte och gör jag det så kommer jag garanterat att fortsätta att läsa och kommentera här. Vi behöver alla någon som muntrar upp med text och bild och jag behöver bådadera samtidigt som det ska vara ... inte för mycket.

Har ju inte fotat så mycket men grönt ljus vill jag ha hela vägen under 2012 ävenom jag vet att det inte kommer att bli så.

En fortsatt bra kväll av det som är kvar och imorgon nyårsafton, som jag inte kommer att fira (som du säkert förstår) däremot ska vi äta och drick gott. Är inte drickat gott är det mitt fel ... jag är förste inköpare det här nyåret. =)

Imorgon ska vi också försöka hinna med att besöka lite bilaffärer, så kanske ... Fast högsta prioritet är att besöka T och vi ska ta med oss lite Kalix löjrom till honom, det verkade han gilla -att vi skulle göra.

Var rädd om er i skiftet mellan 2011 och 2012, håll dig långt borta från alla smällare.

Ps. Att jag vet mer än ... nja men i början så skrev du mer om dina tavlor, som jag nu är en lycklig ägare av en av dem, och då tittade jag och läste lite om dem och där fanns också du med en del. =)

Pialotta sa...

En del skriver mycket både i kommentarer och på sina bloggar .. beror helt på textstorleken om jag orkar hänga med i hela texten.. Bäst går det då det är lite mellanrum i hela texten och bilder emellan .. lärt mig det för många år sedan då jag började blogga ;) Du skriver mycket och alltid lika kuligt med ganska så stor text och ofta med bilder emellan texten .. BRA :)
Glitterbilden du visar upp är riktigt vacker.. tänk om vi haft samma väder här nere idag.. men icke sa Nicke .. gråväder o enstaka duggregn :(
Vi har funnit varandras bloggar här på slutet av året, vilket jag är glad för att vi hittat varann menar jag :) Ha de nu så himla kul och en fin Nyårsafton till dig.. Nästa År får vi hoppas allt blir något lättare att springa i (för mig i alla fall) .. Gott Nytt År till dig o maken :) Visst var musiken bättre förr ;) Fogerty & Bruce har varit mina favvisar i många år sen de började minst ;)

cat sa...

En glittrig och stämningsfull bild :)
Hoppas att du och maken får en fin nyårsafton.

Kicki sa...

Så fint!
Gott nytt år och kram!

Jane sa...

Slänger lite glitter över dig oxå, du som får oss andra att le/skratta gott dagligen. Själv har jag "kastat in handduken" ... har 24 foton kvar och jag har inte hunnit med att fota, har varit social istället, IRL.
Tar nya tag i morr´n då 2012´s utmaning startar ;))

Önskar dig och maken ett riktigt Gott Nytt 2012!

Ama de casa sa...

Gott slut och Gott Nytt År!

Kram och tack för i år :-)

Jah Hollis sa...

Fin bild.
Ha ett Gott nytt år!
Tyvärr har Pickwick stängt i afton, men det blir väl lite stilla firande någon annanstans. Jag ska ju inleda året med att jobba från klockan 12 på nyårsdagen.

Pumita sa...

Mycket Glitter på dig också, BP! I år och alla andra år! Mig blir du inte så lätt av med... bloggen är beroendeframkallande ju. =)

Gott Nytt!

P.S. Vet du förresten vad jag tänker på allra först när jag ser din nick BP? Brittish Petroleum! Lite skadad är man ju... Take care!

Jess sa...

Tack för länk och fina ord!
Jag skulle aldrig drömma om att jag skulle kunna tröttna på dina inlägg! Tänk att vi varit bloggvänner så länge nu! Fantastiskt och roligt! Jag ser fram emot ett härligt 2012 tillsammans!
Gott slut och ett riktigt gott nytt år Beate!
kram

SigridfraEnget sa...

Jättevacker bild!!