lördag 3 december 2011

Benidorm calling: Från luften

För två veckor sedan satt jag på ett flygplan med destination Benidorm. Då trodde jag att man kunde surfa på Norwegian Airs plan. Det kunde man inte, men idag, fortfarande över spanskt luftrum och i en sprillans ny 737:a fungerar det utmärkt. Då jag har fyra timmars flygresa framför mig förstår ni väl vad jag kommer att göra strax: japp, gå en ordentlig powerwalk i bloggvärlden, något som jag verkligen saknat de senaste veckorna.

Sammanfattning
Semestern var kanooooon, vädret helt okej, maten suverän och all flytande föda så billig att jag passade på att spendera en stor del av den återstående reskassan på att shoppa loss i Desigual butiken på Alicantes flygplats.

Några observationer till
På stora övergångsställen står den röda gubben stilla, precis som i Sverige. När den blir till en grön variant är den animerad och springer "över gatan". Urkul att kolla faktiskt, speciellt då en display även visar hur lång tid man har på sig att korsa gatan.

Ett stort glas vin, en minst 12 cl stor konjak och en kopp kaffe kostar tillsammans ungefär 35 kronor. Beställde precis två miniflaskor vin och en flaska vatten och blev 150 kronor fattigare. Ooooops, visst ja, om fyra timmar är jag hemma, bara att vänja sig. Smakar det så kostar det...

PS. Nu ska jag ta en klunk av det svindyra vinet och hälsa på er:-) DS

1 kommentar:

Ama de casa sa...

Nu tycker jag att du börjar bli lite tjatig... ;-)