lördag 26 februari 2011

Inget fototema idag betyder att jag måste tänka ut något alldeles själv;-) Fastnade – nej inte i – utan för en fortsättning på temat hissar (se gårdagens inlägg) i kombination med ”skönhet”.

Speglar
Stora speglar i hissar är inget bra, speciellt inte på morgonen. Varken man vill eller ej så ”dras” man till dom. Efter en snabbtitt igår insåg jag att det var en blandning mellan hamster och kanin med klara inslag av grisögon som stirrade tillbaka på mig, med andra ord: mitt ansikte kräver radikala åtgärder. Då plastikkirurgi är uteslutet har jag bestämt mig för att dra mungiporna uppåt och sitta med ett lyckligt leende på läpparna hela dagarna. Började igår och fortsätter med det idag. Det sägs att skönhet kommer inifrån. Synd bara att den inte är synlig utanpå;-)

Häck
När det var drygt 20 minusgrader häromdagen frös jag häcken av mig. När jag konstaterade detta faktum för maken kommenterade han det så här:

- I wondered why you didn’t have a bum when you got home. That explains it.

Korvar
Då jag är inne på ”skönhet” så kunde jag för några dagar konstatera att ett kirurgiskt ingrepp runt midjan (här skulle jag faktiskt allvarligt fundera på kniven) inte skulle vara helt fel… heller. Jag förstår inte att 54 kilo kan vara så illa fördelade på en kropp som mäter 1,65 meter. Varför kan dom inte ersätta den förfrysta häcken ovan – till exempel. Varför måste dom lägga sig som en ful volangartad bilringsformad falukorv runt midjan? När jag greppade tag i korven igår kväll och beklagade mig för maken fick jag som svar:

- They do that by intention you know so that you have something to play with.

Bilden jag lägger upp kan ha något med inlägget att göra om ni tänker efter. Den till höger är lite lättare idag. Den skålades nämligen med flitigt igår kväll tillsammans med N och R.

PS. Om ni är uttråkade utan fototeman kika gärna in hos Jane Där får ni nå't att göra i alla fall;-) DS

12 kommentarer:

Olga T sa...

Måhända är jag inte alert i hjärnkontoret men var det du som blev påkörd? Och blev du påkörd eller var det regisserat....?? Hänger inte medi svängarna längre tror jag. Ha en skön lördag!
P.S. Fototriss har i alla fall ett kul tema denna helg.

Jess sa...

Kan (inte) rekommendera magsjukan, men det gör på sig runt midjan...;)

Rantamor sa...

*skratt* där låg en "Dahlberg" på rygg och en stod upp....jodu det är inte mycket i dom lådorna nu för tiden...aldrig att det kan vara fyra flaskor som det står på förpackningen....jag har då aldrig fått ut någon flaska !!!!!
Men det är kul när man öppnar en alldeles ny Dahlberg för det forsar så härligt i glaset.....på slutet behöver han allt hjälp...

Förresten hur går det med tvkanalerna????
Här hänger inte antennen och tv ihop ännu....dom är som var för sig.
Men Rantafar säger att denna vecka ska antennen upp på taket....jösses, det blir nog ett kåseri...

Ha en kul lördagkväll....

4U2 sa...

Ha,ha,ha jag har just skrivit lite om just sådana ingrepp eller icke ingrepp!

anne sa...

Nu ska du inte vara sådan! Jag är övertygad om att du är en überskön kvinna i dina bästa år (faktiskt har jag inte koll på din ålder kom jag precis på!)

Och 54 kg....Skit samma hur de fördelar sig; njut!!!

Jane sa...

Det sägs att ens "bum" halkar ner ca 10 cm med åldern, jämfört med när man var ung ... kan då meddela att min snart är vid knävecken eftersom jag är så kort :/
Falukorvsringen märks mest när man sitter ned ... ett billigt råd - stå upp ;)
Du gissade på rätt Brendan iaf :)

Lysande ögonblick! sa...

haha. tycker minsann att din man verkar vara en rolig sådan. :)

Härligt med goda vänner och vin. Fin kombination. :)

Shannara sa...

Joho då... Jag har ju lagt upp mixen... Lite sent, men jag var en aningens sliten igår...

Eh? Jag såg då inga falukorvar då vi träffades... Hmmm... Och har du tappat rumpan kan du gärna få lite rumpmaterial av mej. Jag har så det både räcker och blir över...

Hörni sa...

Hahaha, jag gillar din makes kommentarer. Jag har liknande problem som du. Så fort jag går upp ett gram får jag kärlekshandtag på höfterna på min lilla kropp. :)

Monica sa...

Haha ja du snart dax att sätta en sådan där stor komihåg klämma i nacken för att strama åt plytet.
Men det var en jä..a kombination att se ut som en blandning mellan hamster,kanin och gris HU ;-):-)
Mycket mums var det på hyllan.

Bildgatan sa...

Konstaterar att du åtminstone inte behöver gå törstig -sedan är det bara att välja hur kul du ska ha det.

Hissar i speglar är aldrig kul, helt fel ljus och dimensioner. =) Det är inte vårt fel utan speglarnas. Visst är det bättre att acceptera och le istället.

Jag åt drakfrukt (Pitahaya) i går och det ska vara bra för hyn, alltid en början. Även om det inte smakar speciellt mycket så är det vackert och förhoppningsvis blir föregående lika vacker (utan att bli rosa)

Med de kommentarerna av maken behöver du inte vara orolig för att mungiporna ska dras neråt.

Nu när vi fått varma dagar får vui börja tina upp oss lite sakteligt och kanske att en del av korvarna försvinner från den yttre delen av kroppen. Jag vill ju äta upp dem medan du inte ens vill ha dem i din närhet.

Sedan tror jag att dina 54 kilo inte ger så mycket korvringar, måste bara vara små prinskorvar.

Ellis sa...

Hahaha jaa de där med fördelningen är kul.
Mitt vill jag skall sätta sig på armar och ben/vader - men nej nej de skall minsann sitta på tuttar och rumpa - mest rumpa.

Liksom okej... jag är nöjd över det men DE HADE INTE SKADAT OM JA FICK FYLLIGARE BEN!

Men som du ser - klagar vi alla...

Speglar i hiss är ett måste, de helt sjukt utan ju.. :O