onsdag 25 februari 2015

Fem kilo böcker och mera Perro


Egentligen borde jag tagit med mig vår älskade kontorshund Perro till bokrean i grannfastigheten idag. Jag menar han jobbar ju faktiskt på ett förlag och är alltså van vid böcker. Men jag glömde tyvärr bort honom när favo kollegan Yvonne och jag slank in på Akademibokhandeln under lunchen. Med andra ord fick vi kånka var sin plastpåse med sisådär fem kilo böcker alldeles själva. Ett urval av vad som bjöds på rean ser ni på bilderna.

Mera Perro

Perro kan ibland ses vandra omkring. Här tar han en överblick av läget, spanande bakom en pelare! Text och bild: Chefen Håkan.

Uppmanade chefen Håkan att läsa min blogg idag. Som en av Sveriges främsta wikipedianer är han liksom ingen bloggälskare direkt om man säger så. Men eftersom hans assistent Perro var huvudpersonen – jag menar huvudhunden - på bloggen igår ändrades förutsättningarna radikalt. Kan tala om för er att han var väldigt imponerad över era kommentarer. Och bara för att tog han sedan en egen bild av Perro ”med rätt perspektiv” som han bad mig att lägga upp med bildtext. Det gör jag så gärna. Är faktiskt glad att chefen börjar inse bloggens "genomslagskraft". Det tog honom ”bara" sju år;-)

15 kommentarer:

Della sa...

Kul att du hittade så mycket böcker på rean. Tänkte inte på att den startade nu, så "allt" är väl utplockat om jag försöker mig på ett besök i bokhandeln här.

cissi sa...

Bättre sent än aldrig......kan man nog kommentera chefens uppvaknande efter sju år.....;)-
Kul med en massa nya böcker!

Olga T sa...

Han skulle bara veta hur poppis han är, Håkan! Fler skulle vilja ha en sådan chef!! Dessutom har han bra koll på i vilket perspektiv Perro gör sig riktigt riktigt bra! Förresten.....kan han sälja en Perro Jr? Fråga om han funderar på avel. Den skulle göra succé på mitt jobb! Jag som har typ 100 m till kopieringsapparat och materielrum.

Geddfish ♥ sa...

Kul bild av chefen Håkan! Bra att du involverar honom i bloggens ädla konst!
Här blev inga böcker köpta, jag bara kikade lite grand.

Ama de casa sa...

Haha! Perro har gått och blivit en spion - watch out! :-)

Husbilen-Ellen sa...

Perro är både praktisk och fin!! Elisabeth

Rantamor sa...

Nu hoppas jag ju inte att det är som det ser ut med Perro, att han har lyft på benet i det nya konotorslandskapet, och skapar en viss turbulens bland alla inblandade som trodde att Perro var rumsren....om han hade fått komma ut ibland alltså.


Tjingelingen från Rantamor.

Marina sa...

Det är med blandade känslor jag konstatera att det är bokreadags där hemma. Dels för att jag saknar att gå och leta bland alla billiga böcker som jag absolut måste ha, och dels därför att jag vet att jag inte ska ha en massa nya böcker!!!

Steve sa...

Ni rastar väl Perro ordentligt. Jag tycker att det ser ut som att han "lägger en pärla" där bakom pelaren. Han har något skyldigt i blicken.

cat sa...

Då jag snart ska flytta ett helt bibliotek igen och kommer få nog av att kånka böcker för resten av överskådlig tid, så har jag valt att avstå från bokrean i år.

Perro tittar fram riktigt fint bakom sin pelare :-)

Monica sa...

Mycket böcker var det och ejenkligen känner man ju igen från nyhetssändningarna.
Skulle man pratat så när jag gick i skolan hade man fått gå i OBS klass eller fått stå i skamvrån.
Vovven är min favorit

Anita-Malta sa...

Rena rama godisbutiken med alla dessa färggranna böcker !! Bara en bok kan ju vara en tegelsten så hur många du köpte framgår inte av antal kilo ;-)

Kul att chefen insett din bloggs betydande effekt och Perro är utan tvekan en unik skapelse.

Stare Ström sa...

Kul att du hittade lite läsvärt. Jag glömde faktiskt att titta in och kolla. Perro tycker jag gör sig utmärkt i kontorsmiljö!

Monica sa...

Jo då han mår bättre men är väldigt trött och idag har han fått kortison sprutor i lederna i handen, inte roligt hoppas värken försvinner nu
Ha en skön kväll;-)

Unknown sa...

Skönt att bokrean fortfarande har en attraktionskraft. Sen storgillar jag sista bilden, Perro verkligen charmar i den där toppmoderna miljön.
/Kiki