måndag 26 september 2011

Några måndagsfunderingar


Vår på G!!!
Efter en underbar varm helg och 20 grader i huvudstaden idag kan man ju undra om våren är på G. Inte mig emot, höst och vinter hoppar jag gärna över.

Blöt ull
När tre gubbar (eller de kanske var farbröder) sitter i ett konferensrum en hel dag och försöker överglänsa varandra i hjältedåd är det ganska så roligt att sitta mittemot och småskratta. Däremot är det mindre kul att dessa gubbar luktade blöt ull trots att det inte regnade. Här kan man undra om en dusch kanske vore ett alternativ – efter att ha tagit av sig kläderna först då.

Avklädd
När en annan gubbe påpekar flera gånger att hans hustru har gått bort för fyra år sedan samtidigt som han ”klär av” en trots att man har en kappa på sig så kan man ju undra vad hans avsikter egentligen är. Åt andra sidan är man ju inte bortskämd med att bli ”avklädd”;-)

Flin
När VDn välkomnar alla personer till det roliga och givande lunchmötet med ett ”Välkommen” utom undertecknad vars hälsning består av: ”Å du bara flinar” så kan man ju undra vad han menar ;-)

Puss
Till sist kan man ju undra varför man vill pussa på en spegel i en hiss om man inte ens har läppstift på sig. Det kanske var så enkelt att en av ovan nämnda gubbar var så förtjust i sin egen spegelbild att han gav sig själv en puss. Å gubbar bär väl inte läppstift eller???!

19 kommentarer:

Susanne sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Susanne sa...

Hahaha, du verkar ha haft en toppendag.
Sv: Inköpta idag för 1599:- och då ingår det "blöta" längst fram. det är den modellen ;)

Malla sa...

Jadu, man vet aldrig med gubbar va? Dom kan nog ha läppstift :)

Margareta sa...

Hahaha ...
Är bilden en kombination av blöt ull formade till läppar på en spegel, eller mer ett mörkerfönster med ett litet leende.

Jag hatar när någon "klär av mig" och som tur händer det inte ofta, tycker att det är riktigt obehagligt. Om det inte är någon riktig tiopoängare förstås. =) men det har kanske aldrig hänt.

Gärdsmygen sa...

Men vad föreställer bilden egentligen?
Låter som en måndag...

LissenTo sa...

Tänkte direkt på en pussmun, men vilket originellt läppstift :-)

Tackar inte nej till höstvärmen gör det trevligt att komma hem. Underbart.

Kraaaaaaaaaaaaaaam

Rantamor sa...

Trodde du hade mött en manet...
på en måndag...
tagit ett höstdopp..kanske...
och så är det en likblek pussmun...
kunde vara ett bokomslag till en deckare kanske..

Oj har du blivit avklädd idag..
med blicken...
sådant är inte alls kul...
skulle passa med en fet smäll..

Nej usch va jag är trött ikväll...
bäst att vingla isäng..
Tjingelingen...

Freja sa...

Hu, jag tycker läppavtrycket ser lite otäckt ut, det var säkert nån av gubbarba!
Sv: Jag lyssnar inte heller så gärna på Pontare, men den var faktiskt på radion precis när jag tog fotot... Sen filmade jag dessutom en stund och skickade till vänner och bekanta med ungarnas skrålande Silverland, Silverland som bonus på filmen. Är inte säker på att mottagarna uppskattade det hela....

Jane sa...

Ser ut som en "torsk-mun", hrmmm ... undrar om man pussade på sin egen spegelbild eller om det bara var kul att göra ett märke efter sig ...

Gärdsmygen sa...

Mycket märklig bild, men jag ser ju läppavtrycket.

4U2! sa...

Trodde det hade börjat bli Ok för män med läppstift ... är det så att det plötsligt blivit vanligt med män med "egna" röda läppar? Eller är jag på ngt konstigt sätt färgblind? ;)
Blöt ull luktar absolut inte gott däremot gillar jag ulltröjor på min man (som visserligen alltid luktar gott, även utan rakvatten)! :)

Pysselfarmor sa...

men va' jesse' namn gubbe som tror han har pussmun och härlig avklädsam blick - voine voine....tur att det ändå inte går såååå många som han i vår herres hage (eller någon annans hage heller)....

Monica sa...

Avklädd, ja det är bara att tacka och ta emot(inte) Haha
Häftig överläpp något åt fläskläppshållet, nog kan dom väl ha ofärgat läppstift eller cerat;-)

Anonym sa...

Pussar speglar gör jag sällan. Det kan vara det att det ytterst sällan händer att någon anna än jag torkar dem som finns hemma. Till det kommer att jag i ungdomen städade på sjukhus och av hänsyn till dem som har städjobb har ytterst svårt att stöka ner mer än absolut nödvändigt för någon annan. Jag skjuter upp dörrar med handtaget och undviker att ta i glasrutor, bara en sån sak.

cat sa...

Jag blev lite äcklad av att föreställa mig den blöta ull-lukten, så det var med nöd och näppe jag lyckades läsa resten av inlägget.

Men tack vare att jag läste vidare så fattade jag vad fotot föreställde :)

cat sa...

Iphone är för dyrt för mig har köpt mig en Samsung :)

Anonym sa...

Klart att våren är på G! Fast det kommer tyvärr både höst och vinter emellan...

Låter som du har haft en toppendag med gubbsen! ;-)

cat sa...

Jag skaffade mig lilla Samsung Galxy Gio jag :)

Gun sa...

Hmmm, alltså, de där gubbarna skulle jag bli galen på om jag var du! Luktar blöt ull, hahaha, vad äckligt!