lördag 11 april 2009

Horisontalläge


Nu när jag har gått en bloggrunda och kollat alla underbara vårblommor på några fotobloggar måste jag säga att jag är helt övertygat om att det är vår på riktigt nu. Bara för att bekräfta detta påstående kan jag gladeligen informera alla mina bloggläsare om att jag spenderat i stort sett hela dagan i horisontalläge. Nej, jag är inte sjuk, inte ens trött. Jag beväpnade mig bara med en deckare, ställde upp solstolen i rätt vinkel och följde solens vandring från öst till väst i sisådär fem timmar. Det kan vara inbildning men jag tror jag har till och med fått lite färg, kanske jag slipper BUS (brun utan bol) på tisdag. Härligt, härligt, härligt!!!

PS. Bilduppdraget har ju tyvärr lagt ner verksamheten temporärt. Nature Footstep har tagit över och lagt upp första (föga överraskande) Helgtema 1 "Påsk". "Mission accomplished". Plåtade bilden igår och jag lovar att den skiljer sig från alla andra, ha, ha. Ungefär som min konstiga påskhälsning (överst) till er alla därute. Stay tuned! DS

6 kommentarer:

Tanten sa...

Påskekrim är en norsk klassiker. Klart man egentligen ska läsa över påsken.

Lissen sa...

Men BP vilken fräck bild! Wow, kollar på den som om jag sett en fotbollsmatch och målvakten (du!) gjort en kanon räddning!
Sitter här och ler.......
Tack för det min vän!

Ps Vill ha en förklaring, hur har du gjort.... har huvudbry,L. Ds

Ulrica sa...

Din påshälsning är underbar:) En bild bara du kan göra... I löv it. Känner mig sådär inspirerad till fotouppdraget med temat påsk... men kommer slänga in en bild iaf.

Ulrica sa...

Jo, låter som en underbar dag... själv håller jag på att väcka vår trädgård från sin törnrosasömn som pågått i ca 10 år. Jag gräver, krattar och planerar... och blir hiskligt trött.

Olga T sa...

Den där liggvagnen var ju fantastisk! Må den lilla gula sova gott däri! Funderar på hur du fått till det där. Ses!

Olga T sa...

Jo, lite besviken faktiskt...men bara lite! :)