onsdag 29 april 2009

"Back on track"... med bland annat stenar


Pust, pust, pust! Sitter här hemma och småler åt det faktum att vårt internet och telefonen fungerar igen. Undrar hur länge?! Redan innan alla störningar hade vi bestämt att vara kvar som kund hos Bredbandsbolaget av den enkla anledningen att vi har varit otroligt nöjda med dem. Även om den nya leverantörens internet endast kostar 61 kronor i månaden (jämfört med 299 kronor hos Bredbandsbolaget) så anser vi att man får det man betalar för.

Var tillräckligt lättantänd idag för att ringa båda leverantörerna. Ville ha en förklaring till alla driftstörningar den senaste tiden, speciellt då dom sammanfaller med installationen av det nya nätet. Mina onda aningar lutar åt att
den nya leverantören verkar ha kapat av några kablar... av misstag (igår). Innan dess hade han visst kopplat litet fel också. Ja, ja...

Rabatt på köpet
Medan jag ändå var i farten passade jag på att omförhandla vårt avtal med Bredbandsbolaget. Resultat: en snygg deal som väl kompenserar för den påtvingade hyreshöjningen med 61 kronor. En mycket bra dag.

Stenar
Bättre sent än aldrig. Veckans tema hos Fototriss är "Stenar". Mitt bidrag visar Vin och Spritmuseets fasad som vetter mot Norra Stationsgatan i Stockholm. Älskar gamla, ojämna tegelstenar med "karaktär".

8 kommentarer:

Malin B sa...

Kära tid, var det STENAR.
Jag som trodde du hade bakat något gott, grovt bröd.
Ska inte be om receptet då. ;)

Grattis till dina fina "affärer"!

Olga T sa...

Den här fototrissen var ju alldeles i en klass för sig. En anledning till det är att jag inte förstod den förrän efteråt när jag läste ditt inlägg igen! Sånt gillar jag!!!! Tummen upp!

Mrs Bettan sa...

Vilket elände alltså. Här funkar det helt perfekt med Glocalnet ven om det kostar en slant, men det är det värt, varenda krona, har inget tålamod precis och skulle bli galen om det strulade eftersom man inte har någon arbetplats att luta sej emot.
Kram MrsBettan

Malin B sa...

På originalbilden har jag SJÄLVKLART hela tösen med! =)
Hon vill inte synas med ansikte i blogg och det vill inte jag heller så jag beskär!
Kom på när jag var ute och gick med hunden i morse i skogen att jag har ju en inställningsknapp som heter "sport" på kameran, DEN måste testas nästa onsdag! Anar att den är som gjord för "springbilder". =)
Kompisarna som har ljusa hästar blev mycket "skarpare" på bilderna, jag tog ju i rättvisans namn bilder på alla ekipage.

Lena sa...

Skönt när man kan göra bra affärer :)

Dina stenar är vackra...Jag älskar stenar!! Vet ett hus som är byggt av återvinnings tegel (rött) underbart vackert!

Ha en fin, fin valborg Beate, kram

Lena sa...

Nejdå här tänds nog inte till mer än i grillen...hahaha

Jag har varit på godväg att ta eld på mig själv en gång vid en påskbrasa. Stod för nära när de tände på brasan som var dränkt i någon brännvätska. Det luktade bränt hår länge :( ...fast jag klarade mig utan bränskador....den gången. Har lyckats fått brännsår på baken...hahaha fast det är en annan historia.

Ha det gott nu, kram

anne sa...

De senaste åren har jag blivit så kär i just tegelbyggnader, speciellt gamla industrier och fabriker. I Västerås har de öppnat upp de gamla Metallverken, det kallas Kopparlunden, och där är nu företag, butiker, bageri och all möjlig verksamhet, så jättehärligt. Området har också uppvuxna gamla träd. Där skulle man ha en liten business! Synd bara att jag inte bor på pendelavstånd från Västerås...

Ulrica sa...

Älskar tegelhus, (och Bredbandsbolaget har servat oss väl i många år men hit ut har de ingen täckning:( ) ett engelskt hus i rött tegel ska bli mitt någon gång i livet:)