lördag 25 april 2009

"Läsarstorm" och konstrunda i Sollentuna


Ooooooops där fick jag en rejäl "läsarstorm" emot mig efter gårdagens inlägg om mina arbetskompisars lunchfunderingar om våren/sommaren. Ja, jag fick till och med mejl med "hotfulla" kommentarer (nej jag skämtar bara ;-).
Min man brukar säga att "humour doesn't travel". Ja, han har rätt …till 100%. Tesstamente, "help me out here! Did you get the touch of English humour there?!!"
Den här gången var det verkligen många som inte förstod sig på min/vår konstiga humor. Det gör dock ingenting. När vi (Helena, Inger, Malena, Manfred och jag) kom fram till "japanen" var vi dubbelvikta av skratt. Ni är förlåten… ni därute i bloggvärlden som inte förstod… ;-)

Konstrunda i Sollentuna
Kompisen M-J och jag gick - nja vi åkte - på en konstrunda i Sollentuna idag. Den var väl sådär skulle jag säga. Tre konstnärer fastnade lite extra och Eva Söderberg är en av dom. Ett av hennes alster kan ni ser här! Hoppas ni gillar det.

PS. Vid närmare eftertanke skulle bilden nästan (men bara nästan) platsa som bidrag till NF Helgen i Fokus tema "Dekorativa skuggor". DS

4 kommentarer:

Olga T sa...

Ja, bara nästan...:)

Malin B sa...

...och jag som trodde det var något i stil med "En fågel viskade i mitt öra".

Det där med superkul "interna skämt" brukar ingen annan förstå än just de interna. Hav tröst! ;)

Tesstamente sa...

Yes, i was touched by the English humour;-) Du är en kvinna i min smak minsann- älskar din brillianta hjärna och härliga humor!

Ulrica sa...

Å den där gillade jag också mycket. Tusan också jag måste verkligen börja gå på konstvisningar mer:)