måndag 27 april 2009

Dekorativa skuggor... bland annat


Det är bäst att medge det så där direkt i början av inlägget: jag lyckades inte hitta några dekorativa skuggor någonstans. Borde jag ha letat mera intensivt? Tror det!
Men för att ni ska ändå njuta av en underbar och extremt dekorativ skuggbild - helt utanför "tävlingen" alltså - så lägger jag upp kollegan Anders bild. Balkongen är fotad i Örebro och han mejlade den till mig för en vecka sedan. Undrar om han har en hotline till HF Helgen i Fokus. Tror det ;-)

--. --- --- --. .-.. .
Ni har väl inte missat Googles "morse-loggo" idag!? Så himla fyndigt och väl värd en plats på Konst eller konstigt bloggen. Och som vanligt är Wikipedia perfekt för er som vill veta lite mera om Samuel Morse.

Lego
Det är mycket man kan göra med legobitar: ett halsband till exempel. Kollegan Malena fick ju ett legohalsband av sin man häromdagen. Själv köpte jag ett till kompisen M-J i lördags. Och jag då??????
Fem minuter före stängningsdags - klockan 16:55 igår - störtade jag in hos Designtorget och kom hem med "min" legobit. Mina tre fotbollar, fotbollsdojjan, Malteserkorset och glasögat har välkomnat sin nya "lekkamrat" runt min hals. Tur är väl det ;-)

10 kommentarer:

Helgen i Focus sa...

haha, fusk att ta andras bilder. Men i alla fall, det påminde ju om min bild. Du hade ju kunnat göra något hemma med en lampa t.ex. :)

Bidlen var snygg i alla fall så hälsa honom. :)

anne sa...

Andras bilder gör väl inte så mycket... Du har ju illustrerat skuggorna i bloggen!

Som jag vet du inte vad balsampopplar är men jag är helt övertygad om att du känner igen doften, du vet nog bara inte att det är dessa träd det rör sig om!

Inget bloggande berodde på väntan på maken (alltmedan jag började läsa Brave new World igen, solidaritetshandling med dottern) och sedan har jag läxläst om kyrkor och överheter med yngsta sonen. För att stärka mig litet tog jag en skvätt rödtjut! :)

Mrs Bettan sa...

Var är skuggan ? Du kan ju bättre vet jag väl.
Kramis MrsBettan

Lissen sa...

Vilket lekfullt halsband Beate.
Aha har du en fotbollsdoja runt halsen. Nu riktigt fattar jag att vilken viktig tid det var i ditt liv, hihi!
Legobitar, visste inte ens att det var trendigt att ha runt halsen. Kan man inte borra ett hål och sätta på kedja /för jag antar att lillbiten var billig?)
En sak kan man säga om datorer....
skräp (skit) teknik, som gör en crazy.
Kram på dej kompis
(Jag struntar i skuggan, det är så kul att läsa hos dej!!!!!, Jodå Anders skugga är snygg, det är inte det )

Lennart sa...

JAg tycker balkongen ser lite underlig ut, det verkar inte finnas något golv. Eller är det där skuggan av balkongen?

Daniel sa...

Snyggt ändå - och tänk att man kan ha nytta av lego i vuxen ålder! Respect!

Olga T sa...

Snyggt, jaa, men det tog lite tid att få ordning på vad som är vad, kunde alltså även passat till temat abstrakt. Lego är en klassiker men det var nytt att man kan ha det i halsbandet! :)
Har ingen aning om vem din väckarklocka kan vara! Det låter lite jobbigt att hör den där på morgonen. Eller?

Tesstamente sa...

Vilket fantastiskt halsband!! Tyvärr har jag nackmuskler som är lika stadiga som stående kokt spagetti så mitt huvud skulle dras längs marken om jag hängde det runt halsen.

Såg direkt googles morse-kod och tyckte den var mycket fyndig! Nåt som du skulle ha kunnat komma på!

Lissen sa...

Godmorgon lilla målvakten!
Ha en skön dag i solen!

Halsbandet på???

Malin B sa...

Legosmycken har jag inte sett förut.
Legofotoramar finns dock hemma hos oss, jag skulle vilja ha flera för de är häftiga.