onsdag 4 september 2024

Augusti-listan

Föraren heter Tompa. Företagets namn är Måsvilan AB och bilen är nummer #2 i "stallet.


Det råder relativ stiltje in Blogglandia just nu, har jag märkt. Det kan bero på att det verkar vara ett helvete att kommentera på bloggar som har sin hemvist hos Blogger/blogspot. Det kan även ha att göra med att livet hos oss bloggare kanske inte är så upphetsande varje dag;-) Så, när jag såg ”Augusti-listan” hos Hannah var jag inte sen att haka på;-). Uppfinnaren av Augusti-listan är Athena.

Månadens bok - "Bestseller" av Pascal Engman
Månadens ord - Cirkulärt, snart lika uttjatat som ”hållbart”
Månadens mat - Gimas sushi
Månadens vin - Zumbali
Månadens skönhet - Lite sent att tänka på ”skönhet" i min ålder, men Rituals Body Cream som jag fick i gåva är WOW
Månadens bad - Det blir nog ett dagligt bad för min del – i badkaret alltså
Månadens låt - Pass
Månadens kultur - Är väldigt okulturell (tyvärr)
Månadens bokcitat - Pass
Månadens TV - Först OS och sedan Paralympics
Månadens podd - Lyssnar inte på poddar.
 

PS. Bilden jag lägger upp har ingenting med inlägget att göra, men häftiga lastbilar får mig alltid att dregla. Dessutom tänker jag alltid på blogkompisen Ankis son, som kör ”monsterlastbilar”. DS.


13 kommentarer:

LillaSyster sa...

Snygg lackering på lastbilen =)
Är det krångligt att kommentera.....det har jag inte märkt av. Lyssnar inte heller till poddar. Men jag har äntligen börjat I boken du rekommenderade Underström, även om det är svårt att få till läsro just nu. Ha en fin kväll på balkongen!

nalta norrland sa...

Bra lista 👍
Det är möjligen lugnt och lite avslaget efter sommarens avslut…

Guldkryckan sa...

Är det strul med kommenterandet?
Bra att veta, tack för info.

Är inte så kulturell jag heller, föredrar att blogga. ;)

Ha det fint Bp.

Ditte sa...

Testar och hoppas på det bästa vad gäller att kommentera. Kul lista! "Bestseller" är läst- Riktigt bra. Sushin låter väldigt gott. Vinet är testat och gillades. Rituals gillas. Även månadens tv gillas. Podd? Magnus Uggla med dotter. /Ditte

Äventyret framtiden sa...

Det har varit från och till detta med problem att kommentera. Mycket beror på http: eller https: har jag förstått. Hos mig verkar det fungera igen efter en del trubbel hos andra att göra det.
Pascal Engman gillar jag, kan dock inte minnas att jag har läst Bestseller.

Susjos sa...

Vilken kul lista, Pascals bok har jag inte läst, sushi håller jag med om- har dock inte provat just Gimas. Vinet får jag kolla upp. Lyckost dej som har badkar! Såklart hade du lätt att svara på Månadens Tv ;-)
Poddar lyssnar jag inte heller på.
Ha det gott!
Kram

Ditte sa...

Vet inte varför det står "ta bort" efter min kommentar. Men jag är väl inte välkommen hos "Blogger". Å andra sidan är jag envis...

Klimakteriehäxan sa...

Oj är det kommentarsproblem hos mig också då???? Trist i så fall. Om det går trögt i Blogglandia beror det kanske på att det är så himla ute att blogga .... fast mig hindrar det inte ...
Månadens lista var lite trevlig, men det tåget har väl gott för augusti nu.

Hannas krypin sa...

Ja såklart OS och Paralympics som månadens tv. Så dumt att jag inte tänkte på det. Tjejerna och killarna som tävlar i paralympics är för övrigt helt fantastiska. Såg du den brittiska tjejen som slog Smilla i kvartsfinalen i bordtennis. Bara 14 år gammal och så grym!

PS: Tack för länken. DS.

Annika sa...

KUL lista! Jasså det har blivit svårt att kommentera på blogger igen ... TRIST. Har inte märk så mkt av det eftersom jag precis börjat blogga igen efter sommaren. Det är väl så att förre bloggar också, de kör insta etc. Men jag ger mig icke, haha. OCH har många bloggvänner som tragglar på, som tur är. Älskar Rituals, älskar sushi!!

PROFESSORDEUTSCH sa...

Har också märkt problemen med att kommentera, det är frustrerande......

Paula sa...

Masen 2 får mig att tro att monsterlastbilen hör hemma i Dalarna! Kul lista, hade nog inte kunnat svara på allt jag heller.Och inte har jag kollat på Paralympics heller, men skyller mest på flytten, o liiite på att jag blev rätt mätt på idrott efter OS. Poddar finns inte i min värld heller, ljudböcker har jag däremot börjat anamma.

Carita Liljendahl sa...

Har inte direkt märkt av stiltjen - men tror du ändå har rätt.
Svårigheterna att kommentera har jag däremot upplevt och de är trista, dvs att om jag har Wordpress och du Blogspot eller annan portal, då strular det ibland, och här har också skett förnyelser i utseendet - men tillsvidare har jag klarat dem så att jag kan kommentera hos dig.