torsdag 19 september 2024

Tråktorsdag



Det har nog knappt undgått någon att det just nu pågår ett ”krig” mellan Viasat/Viaplay, Tele2 och oss stackars tittare. Med ”stackars tittare” menar jag oss som gillar fotboll och är intresserade av att följa bland annat Champions League och Premier League.
 

Tele2
Jag har ett gammalt abonnemang från ComHem. Företaget köptes upp av Tele2 2022. Och det är via Tele2 som jag abonnerar på Viasat, Viaplay, tv4play med mera. Det har alltid fungerat klanderfritt. Jag menar fattas bara. Jag hostar ju upp 989 kronor varje månad för detta utbud.

Inte nu längre
Nu är det däremot slut på det roliga. Sedan i tisdags kan jag känna mig blåst på alla Champions League matcher förutom dom som visas på nåder på tv6. Och vem f*n vill titta på Paris St. Germain-Girona. Inte ens min spanska granne var sugen på den sändningen. Mera om kanaldjungeln kan ni läsa här.

Tidiga lördagsmatcher
Inte nog med det. Viasat har även sålt rättigheterna för tidiga lördagsmatcher från Premier League (start klockan 13:30) till Amazon Prime Video. 59 kronor/månad för den ”lyxen”. 

En middag för två
Jag är fullt medveten om att en middag för två på en halvtaskig restaurang i Stockholm kostar mera än 989 kronor. Och en öl för ”bara” 59 kronor hittar jag med lite tur kanske på ett sunkhak på Söder. Jag betalar gärna för kanaler jag vill följa, men jag känner mig lurad när jag betalar dyra pengar och sedan inte får titta på vad jag har betalt för.

Nu har jag gnällt klart;-.) 

PS. Bilderna jag lägger upp har inte det minsta med inlägget ätt göra. Men den synen mötte mig utanför min port igår kväll. Vackert, eller hur!? DS. 

6 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Tack och lov för den vackra vyn utanför din port igår kväll. Att betala dyrt för något man inte får känns inte bra. Jag har full förståelse för gnället!

LillaSyster sa...

Hade liknande vy igår- men min gick lite mer åt lila. Gnället är med all rätt! Hoppas att det löser sig så att du kan se det du vill. Dagens väder går inte att klaga på- en underbar sommardag blev det efter lunch

Guldkryckan sa...

Jävligt dystert att bli blåst på detta vis, gnäll är verkligen berättigat ta mig sjutton.
Fin vy där igår iallafall, alltid en liiiiten tröst. 😢

Sv: Orkar.. jag kan stava till det men det är allt. 😉

Ha de gött Bp.

Hanneles bokparadis sa...

lunch är smartast äta, middag blir dyrt

Ditte sa...

Bilderna är jättefina och visst har vi haft ljuvliga dagar. Men rent bedrövligt att bli blåst på dessa sändningar. Riktigt illa.GRRRRR Hoppas och önskar att det ska bli ändring. snarast.

Susjos sa...

Inte klokt alls! Min man betalar också rejält med pengar för kanaler jag inte har koll på, får informera honom om detta! Fina foton i alla fall.
Kram från Grekland!