fredag 19 september 2014

Veckans fönster: Prickigt

Idag gick mina kollegor och jag husesyn i de nya lokalerna som mitt företag kommer att flytta till den 1 december i år. Kan väl säga som så att den totala avsaknaden av minsta lilla föreställningsförmåga om hur det kommer att se ut om två månader gjorde att jag mest bara såg en byggarbetsplats. Men det fanns två undantag när jag tittade upp från allt bråte och kartongerna som stod i det kommande kontorslandskapet. Å dessa undantag passar perfekt som bidrag till veckans fönster som är prickigt. Mitt i prick liksom - inklusive prickar av damm på glaskupolfönstren.

Fler prickiga bidrag hittar ni här.

14 kommentarer:

Kicki sa...

Kanon, som en spegel!
Men har inte ni flyttat nyligen...
eller byggt om...
eller blandar jag ihop med något annat?!

Guldkryckan sa...

Jo...alltid trevligt med nåt nytt, nya lokaler att forma till sitt eget, precis som att flytta till annan lägenhet, bara lite större ;)

Skulle vilja ha lite nya lokaler på kneget också, fler iallafall....är på bristningsgränsen nu med alla som anlänt till nåt som kallas IV...nyanlända barn som ska lära sig svenska innan de går ut i vanlig klass.

Så en byggnad till eller två hade suttit fint.

Ha en skön helg nu BP..det ska jag.

Geddfish ♥ sa...

Jag har för mig,, att jag läste om en flytt. Men det var kanske någon flyttfågel??
I vart fall, så var det suveräna prickiga fönster.

Freja sa...

Takfönster är coolt, men kan de ersätta den magnifika utsikt du har från nuvarande arbetsplats? Fast, kranarna kanske inte ens är kvar där längre, det är länge sedan jag åkte flygbuss förbi där nu...

Life of Johanna sa...

Spännande med flytt, synd det inte gav så mycket ide om hur det kommer se ut :(

Ja, domarna har en tro om att allt skall handla om dem... tyvärr....

Unknown sa...

Satsa på blicken mot himlen då kommer du trivas i era nya lokaler. Det där fönstret gillar jag.
/Kiki

Mias Mix sa...

Kul med helt nya lokaler och väldigt fränt med takfönster! Hoppas lokalerna ligger bra till också, pendelmässigt.
Och tänk att du uppfostrat din make till att ta bloggbilder :) Min fotar bara när jag sätter kameran i handen på honom och då tar han 10 st på samma motiv :) Du skrev om Täby galopp i förra inlägget. Där har jag tävlat ponnygalopp en gång i tiden. Och hur det gick ska vi inte tala om!

Pumita sa...

Verkligen mitt i prick! Fast jag tänker mer på att de runda fönstren ser ut som stora prickar. :) Var hamnar du då nånstans, fortfarande i stan? Ser ut att finnas höga hus runt omkring. Kul med nya lokaler! Själv är jag lite tveksam till att sitta i landskap. Har suttit med ett antal personer i samma rum (stort) och det funkade iofs bra för man vänjer sig men det sliter på en också.

Olga T sa...

Gillar fönstren som absolut är prickar! Jag hoppas att du åtminstone kommer att gilla fönstren i nya lokalen och .....förhoppningsvis ännu mer än fönstren. Ha en skön helg!

Eva Trillian sa...

Skönt att se annat än vanligt tak när man, kanske lite uppgivet, tittar uppåt då och då ;) ... om nu RUT (eller vad hen kan heta) putsar dom då och då!
Nej, det är inte lätt att med fantasins hjälp se hur en byggnad kommer att se ut när den är klar ;) Men det kan ju, faktiskt, också vara den bästa tiden - när man får drömma lite ;)

Ama de casa sa...

Coola takfönster! :-)

Åke sa...

Vilka läckra takfönster!!! Riktigt ljusinsläpp och dessutom kan du ju kolla vädret med detsamma ;) Och påkostat dessutom :)

Anonym sa...

Please let me know if you're looking for a article
writer for your blog. You have some really great posts and I think I would be a
good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd love to write some articles for
your blog in exchange for a link back to mine. Please blast me an email if interested.

Regards!

Feel free to surf to my page :: home internet careers Reviews

Första året i Hjo sa...

Fönster i taket? Kan det vara något? Ja, det kan det kanske. Jodå.