torsdag 24 oktober 2024

(Ingen) Tråktorsdag

Även denna torsdag har jag svårt att hitta några tråkigheter. Och jag tror att ni håller med mig när ni ser bilderna. Enjoy!

Inte kan man klaga över nästan 13 grader och den här vyn från min balkong när jag tittade upp.

Då var det perfekt tajming när Christians bok ”Med en lapp om min hals” damp ned på hallmattan. Bara att öppna kuvertet och sätta igång. Läste 86 sidor på nolltid. Slutade dock läsa när solen sjönk ned bakom grannhusen och det blev svinkallt. Boken är en bladvändare, och då det ska bli soligt igen imorgon vet jag precis vad jag ska göra.

En brinnande japansk lönn på min innergård. Den brinner ännu mera i år än vad den gjorde ifjol (här).

Ett vackert stilleben till alla som älskar höstens färger samlat på ett ställe.

Till sist ett foto som min bästis Yvonne tog åt mig och er vid Kungsträdgården i morse. Läckert med belysningen på Kulturskolans affischer eller hur!? Kungsan i höstskrud utan körsbärsblomning. Tusen tack tjejen:-)

Det är KajsaLisa som har uppfunnit Tråktorsdag.

9 kommentarer:

LillaSyster sa...

Inte illa att kunna sitta ute och läsa i slutet av oktober =) Ha en bra kväll!

Ditte sa...

Nej, absolut ingen tråkig torsdag. Tvärt om! Har varit på Djurgården hela dagen och avverkat 12 000 steg och spenderat tid på soliga bänkar.
Kristians bok ska jag absolut ta mig an. Intressant!
Skymtade idag det du visade upp från Kungsan. Så läckert att se även på plats.
Önskar en fin kväll.

Äventyret framtiden sa...

Härligt att du gillar boken, jag väntar på att den ska landa här hos mig också så småningom...Fina foton, fint väder, ingen tråktorsdag alls!

Klimakteriehäxan sa...

Kul att du köpte bok av prof, Deutsch. Det ska nog jag också göra. Men jag läser ju inget .......

Hannas krypin sa...

Men så härligt att kunna sitta ute och läsa i oktober. Det var verkligen snabb leverans. Blir nyfiken på boken och ska nog beställa den. Den japanska lönnen är ju fantastiskt vacker.

Anonym sa...

Förstår dig, jättefina bilder. Själv hittade jag något riktigt tråkigt eller rättare sagt början på något hysteriskt, av en ren slump. Tack för länken.
kajsalisasblogg.wordpress.com

PROFESSORDEUTSCH sa...

Verkligen inte det minsta tråkigt... vilka vackra höstbilder du bjuder på... för att inte tala om den söta lilla pojken... Tack för orden å reklamen! Önskar dig fortsatt trevlig läsning å en härlig fredag...

Guldkryckan sa...

Inte alls fel med sol och en bra bok i kombination.
Än så länge kan man ju vistas ute, tacksamt verkligen.

Ha en bra dag nu Bp. 👌

Annika sa...

Både du och jag vet ju att torsdagar är bra dagar :-D OCH din var en BRATORSDAG! Gillar verkligen de upplysta affischerna från Kulturskolan. OCH gillar alla vackra träd + att du kunde sitta på balkongen och läsa så pass länge. Boken läste jag om nyligen, jag kanske laddar ner den. BP, önskar dig en fin och solig helg med god mat och god läsning!!