fredag 11 oktober 2024

Fem en fredag: Vecka 41 – ”Höst med AI”




1. Vad är din favoritaktivitet att göra på hösten? Titta på engelska Premier League och damernas motsvarighet WSL (Women’s Super League)

2. Vilken doft eller smak förknippar du mest med hösten, och har du något särskilt minne kopplat till den? Stark, indisk mat med naanbröd samt doften av soppor och grytor.

3. Om du skulle planera en perfekt höstdag, hur skulle den se ut från morgon till kväll? Gå i ide och stanna där till mars året därpå;-)

4. Vilket höstplagg är du mest förtjust i? Har inga speciella höstkläder. Använder en året-om-garderob med jeans, t-shirts och hoodies. Fler lager ju kallare det är;-)

5. Har du någon höstritual eller tradition som du ser fram emot varje år? Nej, men LED-dekorationer hör den mörka årstiden till.

PS. Bilderna jag lägger upp visar 1. AI-hösten och 2. irl-hösten i innergården. Mitt dagsfärska foto är ett bevis på att det räcker med 60 timmars kontinuerligt regn för att mycket grönt ska försvinna. DS. 

10 kommentarer:

Hanneles bokparadis sa...

visste inte att det indiska gör till hösten... har riggat LED i trädgården, tänder när Normaltid börjar.

Kina sa...

Vacker men inte levande är den första bilden. Det är den andra! Skratta åt ditt liv i ide! Men jag gillar julen så mitt ide-liv får vänta till i januari! Ha det gott!

Guldkryckan sa...

Indisk mat både luktar och smakar ju helt underbart, inte ofta vi äter det här men ibland iallafall.
Här är det ju värmeljus som står för lite extraljus och lite värme, mysfaktor 10.0.

Ha nu en fin kväll Bp.

LillaSyster sa...

Det grönskar i tårtbitarna!
Gå i ide hade varit helt perfekt.
Även om solen visat sig idag är det ishavsvindar.
Ha en bra kväll så ses vi på tåget imorgon =)

nalta norrland sa...

Gillar bild nummer två, ser ut som en fin höstdag 🤩

Susjos sa...

Kul med AI bild och sen din höstbild :-) Skrattar gott åt din idé att gå i ide, kan ju följa med dig dit, fast åker till solen istället!
PS. Anade att du skulle gilla färgen på min nya regnkappa!
Ha en fin kväll!
Kram

Nilla Tankebubblor sa...

Bra gjort att visa en AI höstbild, samt verkligheten! Kul idé.
Jag ska leta upp lite batteriljus med mera i helgen tänkte jag.

Jossu sa...

Att gå i ide låter som ett perfekt sätt att spendera hösten. Än så länge går det bra, men när löven fallit av träden och det har blivit ännu mörkare då hade jag varit redo för ide.

Äventyret framtiden sa...

Men så fint det är bland tårtbitarna och då tänker jag på hur det bara för ett år sedan. Det tar sig...toppen och hösten är vacker på dina foton.

Ditte sa...

Ja, höst är det förvisso. Inget att göra något åt utan än så länge njuta av de vackra färgerna naturen bjuder oss på. Visserligen är jag ingen höstmänniska, men oktober med sina färger är kan jag tycka om.
Kul att läsa dina svar. Och vad gäller nr 2 är jag helt överens och mycket i nr.3 och 5. För min del är jag gärna ute om det är vackra dagar och passar på att se utställningar,gå på bio, teater och muséer. Och sen har jag ju Promenadklubben som ger mig så mycket energi. Ja, hela året om.
Höstkläder? Inga speciella annat än att min Helly Hansen regnrock åker på ibland.
Vackra bilder bjuder du på som är fina att fästa blicken på- Men din bild är ju absolut mer levande än den gjord med AI.