torsdag 4 juni 2015

Ute och cykla?Nej, jag var inte ute och cyklade idag! Men jag kan ändå inte låta bli att lägga upp mina färska ”dagens” som visar er att solen faktiskt sken i Stockholm idag – hela dagen dessutom. Att det blev tre cyklar som illustrerar detta fenomen – solen – alltså beror på att jag upptäckte den här cykeln utanför mitt jobb idag. Tänk att bli omhändertagen av en eller gärna fler adonisar när man sitter på hemmet med rollatorn som rörligaste sällskap – drömläge ju!


Den bilden triggade uppenbarligen igång min hjärna. Så under lunchpromenaden såg jag ingenting annat än cyklar – eller rättare sagt tvåhjulingarnas skuggor - överallt. Ett klart bevis på att solen sken och påverkade min tankeverksamhet i rätt riktning:-)Det här är mitt 95:e inlägg till Blogg 100. 95 down, 5 to go.

14 kommentarer:

Anita Malta sa...

Ja, inte är du ute och cyklar vad gäller dina bilder iallafall ;-) Ettan ett ypperligt bildbevis på dagens väder och skuggorna läckra.
Älskar att cykla men det är inte att tänka på här på ön där cykelvägar lyser med sin frånvaro. Ja, det finns några men de är inte heller att tänka på om man vill ha livet i behåll.

Adonis-skylten måste jag nog googla på och när det gäller gårdagens hundinlägg började jag skriva en kommentar men kom av mig då det blev för långt. Kort o gott, det ÄR ju faktiskt skillnad på hund pch hund men har full respekt för din rädsla :-) Ja, du vet, jag gillar ju vovvar men för den skull inte alla. De har precis som vi sin egen personlighet och mer eller mindre charmiga utstrålning. Men du gillar iallafall Perro, det vet jag med säkerhet ;-)

Unknown sa...

Du tänker sm jag...ja vi bor ju på samma plast så, hursom så cyklade jag idag –typ 2 mil.
Sommar i sikte kanske.
/Kiki

Stare Ström sa...

Ja, det var samma flagga. Samma himmel fast jag gillar dagens färg bättre! Ser att du har haft samma väder. Hoppas nu bara att det håller i sig.

cat sa...

Läckra skuggor från cyklarna :-) Tänk att solen sken även i den här delen av landet.
Vi har flyttat in i en 10 år gammal byggnad som har blivit tillbyggd med vår biblioteksdel.

Husbilen-Ellen sa...

I dag har vi "blommat"när solen äntligen visat motstånd mot den kalla vinden! Elisabeth

Geddfish ♥ sa...

Fy te rackarn, vilka läckra bilder! SÅ häftiga med skuggor, mycket bra fotade!
Jag var inte ute och cyklade heller, haha, det brukar ju jag, men jag gick i över 3 timmar och däremellan njöt jag av solen på en parksoffa, inte fy skam. Mer av den varan!

Steve sa...

Så kom då äntligen belöningen för att du är så poppis. Du får väl hoppas att populariteten håller i sig tills det är dags för "hemmet" när Adonisarna dyker upp och fajtas om din gunst.

Susjos sa...

Äntligen SOL hela dagen, kändes nästan som att sommaren kom idag! Borde cykla mera nu när jag har en cykel och allt! Cyklade i alla fall till och från stationen igår kväll!

KajsaLisa sa...

Skönt att se liye sol, själv hamnade jag på en mörk rockklubb :)

Ama de casa sa...

Haha! Jag ser dig! Du verkar fota med samma "armar-utåt-sträck"-metod som jag använder :-)

Eva Trillian sa...

Njuter en lång stund av den första bilden :) Nu, NU kommer sommaren!

Kolonilotta sa...

Helt underbara dagar igår och idag! :)
Man kan inte bli annat än såååå glad!
ÄNTLIGEN! JIPPI!

Guldkryckan sa...

På jobbet har vi fått erbjudande om att leasa en cykel...den dyraste på 300 spänn i månaden drygt fanns en elmotor på...satt och funderade på hur långt man kom på en "laddning" där med tanke på att konditionen inte är den bästa ;)

Jodå..solen sken igår här..likaså idag...och imorgon ska det också vara solsken..det tror jag på när jag ser det ;)

Ha en superb kväll nu och trevlig helg.

Mias Mix sa...

Dags att damma av cykeln efter vintern tror jag. Blir lite sugen när jag ser dina bilder. Roliga skuggor :)
Inatt var Sörmlands Sparbank ute och gömde 100 cyklar och hittar man en cykel får man behålla den. Allt för att uppmuntra till att röra på sig :)