lördag 21 juli 2012

Ordlös Lördag: ”Blandat” och 4U2 ”Mirakel”
Fler blandade bidrag hittar ni här.
Fler mirakel finns här.


33 kommentarer:

BP sa...

Tänkte trotsa Ordlös Lördags regler att bara lägga upp en bild till temat. Jag menar är det blandat så är det. Alltså ska det vara en salig blandning inte bara till OL utan till 4U2:s ”Mirakel” också. Japp, ni bad ju om det ;-)

Blandat
Där satt den! Då det var fler av er som kommenterade gårdagens inlägg och ville veta vilka böcker jag tröstshoppade igår – så varsågoda. Sträckläste Min Kamp 2 (utan att ha läst 1:an) huttrandes på balkongen medan ösregnet gjorde omslaget aningens ”krökt”. Författaren har bara fått utmärkt kritik för Kampserien som består av totalt fem böcker. Men jag vet inte, inte riktigt min grej. Freja kanske vill rescensera…

Blandat och mirakel
Kan ni tänka er att torsdagen den 19 juli var en av tre dagar den här sommaren då det inte regnade en enda droppe, inte ens på kvällen. Ett smärre mirakel. Det var första gången i år att maken och jag AW:ade på Snaps, Medborgarplatsen. Å som ni ser blandas det hej vilt… fast uppenbarligen kan man snöra Conversen på olika sätt;-)

Blandat och mirakel igen
Efter AW ölen på Medborgarplatsen gick vi uppför Götgatan. På denna gata kan man verkligen spana in de vildaste blandningarna, bland annat frisyrer, eller vad tycker ni!!? Har alltid tyckt att det är ett mirakel att lyckas med att hålla rastaflätor ”i form” och framför allt rent;-)

anne sa...

Cool frisyr-kombo på de där två!

Killen som fixade med mitt nya abonnemang på Telia hade blonda dreads, uppsatta och inte vet jag om han tror att jag flirtade; men han blev nog ganska glad när det första jag sa var att jag gillade hans frisyr.

Sv. Men vill du ha boken? Jag blir gärna av med den.

Bildgatan sa...

Ja, här var verkligen en salig blandning och ingen av de böckerna har jag läst.

Visst var vi synkade i blandningen och jag trotsade ju också ... men bara lite.

Likadana skor, tur de inte hade likadana byxor också ... vill inte tillbaka till 80-talet med alla familjer i "samma" träningsoveraller, har fortfarande mardrömmar om alla dem man mötte på sina semestrar. =)

Frisyrerna - sambos till höger är nog mer lättskött =)

Mitt mirakel kommer men måste först in i duschen och sedan ska jag också fixa till ett eget mirakel - som inte kommer på bild, men det absolut svåraste nuförtiden.

Apropå solen så kom den redan igår och imorse blev jag en aning rädd att jag beställt fel,det har regnat lite. Men nu kom solen, även om det är motvilligt och den försvinner ibland - bara det är nederbördsfritt.

Eva Trillian sa...

Blandat och gett :) Fina foton, som vanligt ;)
Gillar den somriga converse-bilden! Brunbrända ben, sol, röda skor ... något glatt överhela bilden lixom!

Monica o Jacob sa...

Dreads ja hur håller man dom rena, undrar hur dom känns att ta i som filthatt tro;-)
Brunbrända ben är snyggt till röda skor.
Ha en skön lördag;-)

Erik Semlan sa...

Götgatan kan bjuda på mycket, det kan man upptäcka på många olika sätt. :-)
Skön blandning, speciellt foto två och tre.
Skönt med lite regnfritt, även om man blir häpen. Ha det så trevligt!

4U2 sa...

På sista bilden ser man vad som göras måste om man en dag tröttnar på rastaflätorna: raka av allt och låta håret växa på nytt (det har vännen med röda jackan gjort bevisligen!) Det är tydligen omöjligt att de där flätorna "avflätats" någon gång senaste åren! :) Faktiskt skulle det behövas ett mirakel att överhuvudtaget få en kam igenom det håret!

SigridfraEnget sa...

Snyggt mixat!

SoF sa...

Du fattar ju att jag gillar de här bilderna!
Å grattis till regnfri dag. ;)

Varma solsken-hela-dagen-hälsningar!

Marit Johansson sa...

Det måste väl vara stört omöjligt att hålla rastaflätor rena.. fast jag har aldrig testat å andra sidan..
Dom där röda skorna är jättesnygga, hade dom likadana fritidskläder också :)?

Olga T sa...

Trodde jag skulle hitta en Ranelid där...apropå mirakel...

Gillar både frisyren och Converse !

Hanna sa...

Kul med blandningen av bilder, de väcker nyfikenhet alla tre :0)

Kicki sa...

Jaha hur tänkte hon här...tänkte jag! Blandat förstod jag men mirakel, och nog är det ett mirakel när regnet fastnar i himlen och inte vill komma ner...av vilken anledning!?

Freja sa...

Gillar alla dina bidrag och jag har oxå undrat över hur de håller rastaflätorna rena. Men annars känns det som en praktisk frisyr, inte så mycket styling när man väl har dem på plats.. Tack för länken, men den boken är inget för mig heller, jag kommer inte att läsa någon av Min kamp böckerna. Alla de andra tre däremot har jag läst, och de är OK alla tre, men min favorit är Arne Dahl. Sen fick du en länk hos mig, i dag igen, jag börjar likna en stalker....

Freja sa...

Glömde att skriva att jag tyckte det var superkul med fotoutmaningar så jag hänger nog på nån mer gång, men ordlös... Nej, det fixar jag nog inte ;-)

anemonen sa...

Jag gillar din blandning starkt. Bilden med frisyrerna är min favorit. Ha en fin helg.

anemonen sa...

Böckerna du visar är de så bra att du kan rekommendera någon eller fler? Jag har sträckläst Ann Rosmans tre böcker (deckare i både nutid och dåtid)Mycket läsvärda.

Stare Ström sa...

Så fick jag veta vilka böcker du köpte! Inte kommer de att vara hela sommaren! Härlig blandning. Speciellt gillar jag bild 3. Snacka om kontraster! Jag fick mig ett gott skratt och det behövdes!

Guldkryckan sa...

Rastaflätor ska väl aldrig tvättas..bara vaxas?
Nån som sa det en gång för längesedan...men jag kan ju ha fel...nån gång måste det ju tvättas...kan man ju tycka.

Pumita sa...

Kul att se din bokhög! Jag läste Min kamp 1 för ett tag sedan och tyckte att den var helt OK (lite impad av att han skriver "på fri hand" utan att redigera!) men jag vet inte om jag kommer att läsa fler. Inte dålig men inte riktigt min grej heller.

Dina foton är lysande som vanligt. Tycker att du ser sånt som inte andra ser... som de där skorna t.ex. Frisyren är fascinerande!

Jane sa...

Vad härligt med en hög böcker! Får man tag på en bra bok är det svårt att sluta läsa - vissa behöver man bara läsa första sidan i för att känna att det inte är ngt att ha ex. Liza Marklund för mig ... gillar inte hennes språk, bara adjektiv som inte lämnar något över till läsaren. Däremot har jag fastnat för Haruki Murakami (1Q84-serien är mkt bra!), rekommenderas.
Gillar rastahår, skulle gärna ha en sådan konstfull frisyr själv :) Sonen hade rastahår i flera år, inga problem med skötseln. Det finns speciella schampoon om man inte vill använda vanligt. Problemet är att det tar väldigt lång tid för flätorna att torka vilket är lite jobbigt på vintern. Att man inte tvättar håret är bara en "skröna" :)

Della sa...

Tackar för fina bilder och trevlig läsning så här på lördagskvällen!

Anders W sa...

Du är otrolig på att följa teman. Och mer och mer av streetphoto!

Jane sa...

Hurra va´bra Gävle är! 5-0 mot Göteborg är inte illa pinkat ;) Det värmde :)

Charlotta sa...

Bra blandning av mirakel och vardag. :)

Ama de casa sa...

Hur dom än är snörda, så har dom valt rätt färg på Conversen i alla fall :-)

Linnéa sa...

Trodde jag hade kommenterat! Men, har jag det så får du två. Härlig mix, gillar det där med böckerna, det är så mysigt att ha en trave framför sig som ska läsas. Tror ´Juanna bara skrattar, åt "regelbrottet".

llhertz sa...

Hahaha en salig blandning var väl bara förnamnet här :))
Jag bara älskar mittbilden fast påminns om att jag fortfarande inte köpt mina röda converse.

juanna sa...

Du har blandat väl. Gillar sista bilden lite mer - frisyrer: olika falla ödets lott.

Anonym sa...

Frisyrbilden påminner slående om hur MIN frisyr ser ut just nu, och NEJ, då menar jag INTE den till höger i bild, utan den vänstra!!!
Jag menar, är man ledig så ÄR man, så i dag har jag varit RIKTIGT busig, jag har varken bäddat sängen (MYCKET ovanligt) ELLER kammat håret (nästan lika ovanligt). Nu tänker jag vara riktigt, RIKTIGT busig och dricka Coca Cola Zero till frukost, och JA, jag vet att du nästan svimmer nu, för dels är klockan 15:12 (jag har varit vaken LÄNGE, så det så), och dels så vet jag vad du tycker om läsk, moooahahahahaaaaaa

Pysselfarmor sa...

Hmmmmm
Har läst tre av de där böckerna och den där frisyren går inte att ha under en MC-hjälm....passar inte heller en tjej i övre gyllene medelåldern ;-)))

Mona sa...

Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Du är suverän på att hitta motiv till de olika utmaningarna. Hur stor är chansen att knäppa en skallig kille och en med rastaflätor på samma bild???

Bilden med de röda conversen är super. Och visst ska man knyta dom som personen till höger om man är riktigt inne?!

Jag har bläddrat i en av Knausgårds böcker, men kände inte rikigt att det var något för mig. En bra deckare "slinker" lätt ner på sommaren.

Benita sa...

Det fjärde offret och Tusenskönor har jag läst. Jag har nyligen också läst ut Paradisoffer, Kristina Ohlssons fjärde bok.

Även jag har Converse, men svarta. :)