tisdag 1 oktober 2024

Tisdagsmix

Idag skriver vi den 1 oktober. Den soliga och varma septembermånaden bara svischade förbi, vilket hela sommaren också gjorde. Så jag kan bara hoppas att hösten och vintern går i samma snabba takt. Gissar att jag inte är ensam om att önska mig det. Och oktober börjar riktigt roligt för bästisen Yvonne.

Barbershop i Irland
Yvonne och hennes kvartett Syster åker nämligen tidigt imorgon bitti till Irland, närmare bestämt till Killarney för att delta i ett internationellt barbershopkonvent som anordnas av den irländska barbershop-organisationen IABS. Det är bara andra gången Syster tävlar internationellt och jag önskar Yvonne och hennes körsystrar all lycka klockan 19:31 på fredag. 

Titta ned
Det gjorde jag ofta för sisådär tio år sedan – titta ned alltså. Kunde grotta ned mig i brunnslock på den tiden. Men det slutade jag med. Återupptog den sysselsättningen idag;-) Gillar ordet ”pipelife” på locken – fyndigt!

Lila
Istället för onödigt många skyltar visar skoaffären i Täby Centrum upp lila ballonger istället. Helt okej:-)Räddningsväg
Den här bilden kunde lätt ha kvalat in på Skyltsöndag. Men jag tyckte den var så himla rörig och rolig att jag ville visa den redan idag:-) 

7 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Den sista bilden med räddningsväg är något jag fastnade särskilt för. Vilken väg är den som räddar en? 😉
Brunnslocksfotona är tjusiga, den mest höstlöv toppen.
1 oktober redan, otroligt! Men sant!

LillaSyster sa...

Mmm idag åkte långbyxorna på. Fina brunnslock en mini skyltsöndag på en tisdag =) Må så gott!

Mias Mix sa...

Brunnslock är kul tycker jag. Snyggt med lila skyltning. Och visst är det rörigt på sista bilden. Vilket det inte borde vara om det är en räddningsväg. Vet ju att du inte är så förtjust i vinter och kyla. Jag älskar att vi har årstider och variation. Hoppas på snö och skidåkning. Just nu är vi i Grekland och här är det varmt och skönt. Ska bli lite sämre i slutet av veckan. Ha det gott!

nalta norrland sa...

Brunnslocket med höstlöv är fint 🤩
Nu börjar en årstid jag tycker sämst om… tänk om vi kunde gå i ide till i mars 😅

Hanneles bokparadis sa...

ingen lyrik i dessa brunnslock, kolla närmare, kanske du hittar

Klimakteriehäxan sa...

Sista bilden - en skyltfest!
Brunnslock - en gammal numera död kollega till mig har skrivit en bok om brunnslocken i Göteborg, man kanske borde kolla lite brunnslock????

Ditte sa...

Ja, sista bilden innehöll verkligen en hel del. Gott om skyltar var det som var samlade. Och just "räddningsväg". Kan nog inte gälla några större aktioner här.
Så himla roligt för Yvonne med en tur till Irland och till konventet och tävlingen. Klart jag håller tummarna.