lördag 5 oktober 2024

Hoppa på tåget – ”Spår”

Det är ju bara att kolla på synonymer.se för att se hur många olika tolkningar det finns för dagens ord ”spår. Många! Själv valde jag följande exempel. Enjoy! 

Räls som i spår för en modelljärnväg hittade jag på en hobbymässa för några år sedan.

Det är ju många som är allergiska idag. Den här jordgubbscheescake innehöll bland annat spår av mandel och olika nötter.

Att ta med den här bilden tog emot, då den visar snö. Här ser ni mina fotspår till och från bilen.

Den här bilden är med bred marginal den roligaste jag lägger upp. Hunden måste vara en tik. Hon var så kissnödig att hon uträttade sina behov mitt på gångvägen ner mot centrum. Hunden lämnar inga bestående spår efter sig. Annars hade det varit med bajs;-)

Hos Åke hittar ni länkar till alla som hoppat på tåget. Om ni också hoppar på är det bara att lämna ett meddelande i hans kommentarsfält här.

Karin har uppfunnit temat. 

PS. Om någon är sugen så pågår Täby-Vallentuna konstrunda den här helgen. DS.

5 kommentarer:

Hanneles bokparadis sa...

mysigt med fotspår i snön. Vi var kattvakter¨t sonen, och var nervösa att hon skulle rymma, men det var tydliga spor i snön :)

Äventyret framtiden sa...

Hela världen är full av spår av olika slag. Sen finns det ju människor som spår också..i handen, i kaffesump etc...
Bra tolkat BP!

LillaSyster sa...

Spår av nötter och mandel- den hade jag inte kommit på- du tänker verkligen utanför boxen! Ha en bra kväll så ses vi på skyltsöndag imorgon! Kram

Guldkryckan sa...

Modelljärnväg hade jag som liten, enorma mängder spår och vagnar med ljus i, önskar så att jag hade haft det kvar, värt en förmögenhet och kul att använda..Märklin är ju ändå finast.

Hundar måste ju utföra sina behov oavsett vad vi människor tycker.

Ha nu en jättefin kväll Bp, här roar jag mig med "Hedebyborna". :)

www.saramadeleine.se Orsakullan sa...

Det gör alltid lite ont i hjärtat när jag ser så där överfulla hunddagis. Hundarna får inte chansen att kissa i gräset, inte sniffa och liknande.