lördag 27 maj 2017

28 blev 2428 grader utlovades av SMHI idag. Den temperaturen nåddes aldrig, men väl 24 varma och behagliga grader. Vid den här tidpunkten (klockan 20:00) igår kväll såg det ut så här på vår innergård. Kan väl säga som så, ikväll behövs varken vinterjackor eller filtar, för äntligen har det till och med blivit varmt i luften:-)

Roligare än så här blir det inte idag;-)

Det här inlägget är mitt 87:e bidrag till Blogg 100. 87 down, 13 to go.

11 kommentarer:

Ditte sa...

Man får inte roligare än vad man gör sig och att titta in till dig är altid roligt. Här har vi haft +25 idag och nu i kväll är det fortfarande +22 och skönt balkonghäng. Bra !pitstop" här med trevlig utsikt. Igår kväll var det däremot inget balkonhäng...
Trevlig kväll!

nalta norrland sa...

Precis, man har inte roligare än man gör sig :)

Skillnad på väderlek/temperatur... vi har + 9 och det har regnat typ hela dan även om det mestadels bara varit som ett lätt duggande.

Elin blev godkänd och har numera ett helt ny färg på bältet,
vi tillbringade typ 2 timmar i Sporthallen - ja Elin var där tre timmar eftersom de körde träning före gradering. Karate är en "vacker" sport.

Emma, Sol som sol? sa...

Här har vi haft 28 grader och jag har frusit!!!
Hur fel låter inte det?

Geddfish ♥ sa...

Gillar dina filurer ur vardagen.

Här har det varit flera kanondagar. Igår var det barärmat och idag blev det balkonghäng mest hela dagen i en ljuvlig värme med stundvis markisen nere en bit.
28 grader blev det och i skrivande stund har jag nu 19 grader. Ätit och druckit alla måltider ute.
Det går åt lite svalare håll i morgon.

Anki sa...

En varm dag igår, som visst ska bli ännu varmare idag.

Ama de casa sa...

Så härligt att ni fick med er värmen från Spanien till Sverige :-)

Fast vi har också fortsatt varmt, som tur är :-)

Ha en skön söndag!

Steve sa...

Här blev det 27 igår och vi är nästan där igen redan nu på morgonen.

Perfekt för D att få igång poolen en dag som denna. Förutsatt att alla kopplingar är täta, men det ska vi väl tro.

Eva Trillian sa...

Det behövs inte mycket för att fira en skön dag med att bara njuta :)

Anita Malta sa...

Idag har du faktiskt varmare än mig här på Malta. Fast det skiljer bara en grad ;-)..ja, om nu vädret på min mobil visar rätt. Strunt samma, varmt har vi iallafall båda två och vi båda gillar värme så mycket bättre kan det inte bli.
Paret på övre bilden ser ut att vara väl insvepta i filtar och damen till vänster ser ut att kika in i kameran och med en lite frågsam blick undra varför någon vill ha dem på bild. Omedveten om vad många vi är som faktiskt tittar, roligt bara det ju :-)

FREEDOMtravel sa...

Riktig sommarvärme har vi haft! Men lite konstigt väder också ... Vi satt ute på däck och solade när det plötsligt började storma så hårt att stolarna höll på att välta ... och nyss regnade det!

Annette sa...

Jättehärligt med värme, men helt ok i dag också tycker jag, trots att det väl inte är mer än 15 grader. Inga vinterjackor längre nu väl :)