fredag 20 februari 2015

Nu är det officielltDet är ju många av er som gillade Pumitas ”Skyltsöndag” och blev lika ledsna som jag när hon la ner både detta roliga fototema och sin blogg. Att ta över hennes blogg kan jag ju inte göra, men Skyltsöndagen tänker jag fortsätta med. Å nu är det till och med officiellt.

Pumitas tillstånd
Så här skrev Pumita i en kommentar (som jag faktiskt hade missat, men som hon påminde mig om förra helgen) för nästan två veckor sedan:

Det måste vara sjätte sinnet som förde mig hit idag... Du är en värdig arvtagare som kan förvalta arvet av Pumitas skyltsöndag på rätt sätt. Du har min välsignelse! ;) Jag lovar att inte hemsöka dig på nätterna eller göra livet surt för dig på (skylt-) söndagarna. Inte heller kommer jag att kräva tillbaka min egendom. Jag har gått vidare... Pumita :)

Inga ändringar
Allt som ni behöver veta om Skyltsöndag finns här. Då temat alltid varit så härligt befriad från regler, måsten och förpliktelser kommer jag inte göra ett dugg för att ändra på det. Bara så ni vet!

Ni som gillar skyltar, tycker att det är roligt att fota allt från lappar, etiketter, neonskyltar eller annat som med lite fantasi kan vara en skylt häng på bara. Hoppas att det ”gamla Pumita gänget” gärna vill fortsätta med att skylta samt att fler kanske upptäcker hur skoj det är att fota skyltar.

Då kör vi igång på söndag då, okej!!!?

PS. Skyltarna jag lägger upp som smakprov ligger i stort sett bredvid varandra och finns på Odengatan i Stockholm. För att vara helt ärlig tycker jag att de visserligen är charmiga, men personligen tycker jag att de hade passat mera på landsbygden. DS.
22 kommentarer:

Guldkryckan sa...

Jo..en och annan skylt finns det ju på väg till och från mitt arbete..får titta närmare på detta.

Nu ska jag öppna en flaska rött och skölja ner semlan jag åt för en stund sedan. ;)
Ha en fin helg och skål.

Eva Trillian sa...

När Pumita hade skyltsöndag njöt jag av att titta på allas era skyltar men kom aldrig själv till skott - kanske är det dags nu :) Väl värt en funderare!
Grattis till det fina arvet ;)

Della sa...

Kul att du gör det här!

Kicki sa...

Nämen grattis! Kanske kan få till nån skylt lite då och då!:)

Olga T sa...

Yes!

Husbilen-Ellen sa...

Kanske att jag kan hitta någon skylt. Elisabeth

Kerstins foto sa...

Men vad kul! Du är ju duktig på att hitta och fota skyltar så uppdraget är som klippt och skuret för dig. :)
Får se om jag hoppar på skylttåget, jag har ju en rätt ordentlig bloggsvacka.
Lycka till! :)

Herr Nilssons Fru sa...

Go morgon tuppen här, eller nä hönan är de nog :) har aldrig varit med på de där eller sätt de så NU SKA JAG ."försöka" .) eftersom jag ska börja köra lite så lär jag väl se någon skylt här o där, så får jag väl ta någon omväg emellanåt. Skönt gamla ägaren itne kommer att hemsöka dig när du tagit över :)
Kramiz

LissenTo sa...

Du blir suverän att ta hand om skyltsöndag. Lycka till Beate.

Rätt vad det är så har jag nog en skylt bild också

Steve sa...

Bra initiativ och kul för mig som inte ser många skyltar i min vardag.

Ama de casa sa...

Vad kul att du tar över stafettpinnen! Jag har nog fotat en och annan skylt i mina dar... :-)

Susanne sa...

Spännande ska kika igenom vad som gäller. Med tanke på hur mycket jag går, så kan jag nog hitta en hel del skojsiga skyltar,
Ha en härlig lördag.

cat sa...

Vad snällt att du fick ta över temat :-) Kanske hakar jag på någon söndag om jag hinner.
Igår var jag övertygad om att influensan hade vunnit och att det var tur att mitt testamente är i ordning.
Idag kanske jag har en chans.

Anonym sa...

Vad kul, Beate! Att du för traditionen vidare, menar jag. Och inga regler, som sagt. Det blir synd om den som vågar trotsa den regeln. ;) Only joking, I swear! Tänker inte starta ngn hatkampanj, hrrmm. Laglöst är bäst... visste väl att det bor den liten anarkist i dig också. Ha det gott och lycka till med skyltandet!/P

Anonym sa...

Blev så till mig att jag glömde kommentera dina finfina skyltar. Gillar dem skarpt, speciellt den första. Den sista får jag mest dåligt samvete av för pälsen börjar bli lite lång.../P

Anonym sa...

Tycker dessutom att de passar alldeles utmärkt i stan, allt behöver inte vara modernt och spejsat (out of space, you know). Nu ska jag sluta spamma och gå ut i friska luften i stället./P

TantGlad sa...

Låter ju superkul med skyltsöndag. En bra och rolig idé.
Jag gillar åxo skyltar. Men jag glömmer bort att fota dem. Tittar på dina skyltar i stället. Dom är så fina å spännande.

Trevlig lördag!

Monica sa...

Grattis nu har du att göra;-)
Internet Explorer har legat nere hela dagen, vilket skit;-(

Ja du tur att man inte vet allt från början, det var ingen uvi utan blodförgiftning tur han åkte ambulans och fick hjälp på en gång hade han blivit sittande på akuten i flera timmar hade det gått åt helvete;-(
Ha det bra/Kram

kajsaLisa sa...

Gillar dom två klassiska neonskyltarna.

Unknown sa...

Grattis till ärofyllda uppgiften och lycka till
/Kiki

Geddfish ♥ sa...

Det tycker jag var suveränt!
Du är som hittad till detta.
Grattis kram <3

Carita Liljendahl sa...

Har sällan tittat in hos Pumita, men har lärt känna bloggen via dig och håller på det sättet med henne att du är en värdig arvtagare.
Gillar det här med skyltar fastän jag själv inte aktivt hakat på.
Kram!