lördag 17 mars 2012

Intermittent fault med lördagsalternativ

”Intermittant fault” konstaterade maken när jag klagade på att mitt internet inte fungerade. Det hade ingenting alls att göra med att kabeln inte var inkopplad – oooooops. Det är bara min dator som uppenbarligen vill ha helg. Hans datorer gillar lördagsarbete, vilket inte hjälper mig ett dugg då jag är bloggberoende. Så är det bara.

Lördagsalternativ
Tur är väl (för mig) att fotoutmaningarna också verkar ha tagit ledigt idag. Bra synk;-) Det finns ju egentligen massvis med alternativa sysselsättningar i en sådan situation om jag tänker efter. Här kommer några möjliga exempel:
- köpa hem mango cheesecake från Viggbyholms Stationscafé
- tvätta den extremt skitiga bilen
- sortera alla papper som hopar sig på köksbordet
- jakt efter dammråttor
- ladda inför kvällens besök på Globen, där ”Top Gear” med Jeremy Clarkson och James May väntar klockan 20:00

Hittills har jag bara hunnit med punkt 1 och 5. Bäst att jag passar på nu med en bloggpromenad innan det där intermittenta felet uppenbarar sig igen.

Bilden jag lägger upp skulle kunna vara ett bidrag till morgondagens Fototriss ”underifrån”. Men ni får kika på dessa färgglada bollar redan idag;-) DS

18 kommentarer:

Kicki sa...

Det var min första tanke - underifrån! Vad dutti du har varit idag och du får säkert en trevlig kväll:)

Pumita sa...

Lagom lång attgöralista och den där cheesecaken skulle jag gärna åka efter om det inte var så att jag var dunderförkyld. Tog en runda på stan (den blev inte så lång eftersom jag knappt orkade lyfta på fötterna) och i min jakt efter en reseguide hamnade jag i en folksamling på Akademibokhandeln. Ranelid var där och pratade om etik och kanske nåt mer men det var det enda jag hörde innan jag rusade ut. ;) På utvägen stötte jag på en bekant som jag inte har sett på över tio år! Det var kul. Nu sitter jag hemma och kurerar mig med chokladkex och slösurfning. Trevlig helg på dig!

SoF sa...

Orange går ALLTID hem hos mig!
Den färgen gör mig glad = Tack.

Å så tack för titt-in och din så alltid uppiggande uppmuntran till mig/oss!

Ha nu en toppenkväll! :=

4U2 sa...

Du har alltså klarat av de två viktigaste punkterna och dessutom lyckats få mig att tänka chesecake, chesecake ... vill ha! ;)
Hoppas du får det riktigt trevligt ikväll och du, de där bollarna var riktigt blanka och fina :)

Ama de casa sa...

Vi funderar allvarligt på att ta av takboxen på bilen och tvätta den. Bilen alltså. Men... Det kan ju komma att behövas lite extra utrymme i bilen. Man vet ju inte. ;-)

Marit Johansson sa...

Så det bor en "vattenpölshoppare" i dig? Själv är jag mer en som gillar att krossa den tunna hinnan av is som bildas under natten!

Jane sa...

Åh, nu blev jag riktigt avis på dig! Top Gear är ett av mina favoritprogram! Det absolut roligaste jag sett var när gubbsen var i USA och skulle ta sig från A till B i skruttiga bilar. De skulle även utföra vissa uppdrag under vägen som att äta ngt "roadkill-djur".

Freja sa...

Hahaha, jag tycker du prioriterade perfekt på din lista!

Petra sa...

Perfekt jobbat av på listan.

Mona sa...

Coolt och färgglatt. Gillar ditt underifrånperspektiv och perfekta skärpa. Inte kul när uppkopplingen till Internet inte funkar. Själv har jag haft abstinens eftersom som min virusinfektion gjort att jag inte orkat sitta framför datorn. Så när proppen (dvs viruset) dragits ur så kommer allt på en gång. Önskar dig en fin bloggsöndag!

Sister Moonshine sa...

För alla dina värmande och upp-piggande kommentarer på min blogg, för dina egna roande inlägg och underhållande bilder ... ett stort tack. Du är en på miljonen, men det vet du kanske redan.

Kram

Sister Moonshine sa...

För alla dina värmande och upp-piggande kommentarer på min blogg, för dina egna roande inlägg och underhållande bilder ... ett stort tack. Du är en på miljonen, men det vet du kanske redan.

Kram

Guldkryckan sa...

Top gear är faktiskt det enda bilprogram jag kan se...naturligtvis för att de som har det är som de är..samspelet...själva bilarna skiter jag i totalt...Jeremy där borde få chansen som premiärminister tror jag...goa gubbar det där..!

cat sa...

Den bilden passar ju faktiskt utmärkt till dagens fototriss.
Själv försöker jag undvika alla måsten idag, så jag har inte betat av något på min lista.

Bildgatan sa...

Nu ger jag upp ... jag får inte kommentera. =(

Bildgatan sa...

Jag vet inte om jag inte kunde kommentera men allt försvann och texten sa att jag skulle gå tillbaka och göra om - men det går ju inte att backa. =)

Sedan hade jag skrivit så långt både om bollar och puckar. Att det tyvärr nu visat sig att jag hade rätt i min pessimism gör inte saken bättre - trots att jag inte tittar. =) Jag vägrar och fler har sagt att hålla mig minst 100 meter från TV:n men vår stuga är inte så stor så det kanske är därför. Det var i alla fall slutet på det här slutspelet ... snyft, snyft och mera snyft.

Bildgatan sa...

Förresten jag kan ju åtminstone glädja mig över att svärfar till Viktor Fast köpte vår stuga ifjol och att han får sitt lugn och ro där ibland. Det kanske är därför det går så bra för honom ... då är det ju mitt fel i alla fall. =(

Anonym sa...

Synd att inte "Hamstern" var med, jag menar, vilken perfekt dag, först Cheescake och sedan skaka hand med Hamstern...
*SUCK*
Vilken lycka, fast det är klart, så lång som jag är så hade jag fått ställa honom på en pall...!