torsdag 3 juni 2021

TråktorsdagDet enda tråkiga jag snubblade över idag ser ni på bilden ovan. Bedrövligt är bara förnamnet. Konstigt nog så klandrar jag inte ens de boenden som inte orkar släpa tillbaka sina sopor och ställer sina kassar utanför de fulla containrarna. Den här gången var de behållarna för glas som var fulla. Tycker faktiskt att HSB får skylla sig själv här. Det finns tillräckligt med plats för att öka antalet containrar för allt avfall. Alternativt kan man ju tömma containrarna lite oftare.

Ja, så (litet) tråkigt var det hos mig idag. Annars - 21 grader och strålande solsken. Gissa vad jag gjorde idag;-) 

Det är KajsaLisa som har uppfunnit Tråktorsdag.

12 kommentarer:

Geddfish ♥ sa...

Det var en absolut tråkig syn på er avfallsplats. Men jag håller med, kan inte hyresvärden se till att behållarna har plats för flaskor och glas, så. Jag hade nog gjort likadant. Inte vill man bära tillbaka hem bara för att...

Jag har inte heller haft tråkigt. Och du behöver inte gissa vad jag gjort ;)

nalta norrland sa...

Sommar sommar sommar ☀️
Tror det är samma lika problem på många ställen runt om i landet tyvärr - det är konstigt att det inte antingen ställs ut fler container eller töms oftare.
Nu har vi bokat en tid i Umeå i slutet på juli för Elins teoriprov, vi håller koll och lyckas vi finna en tidigare tid hör vi en ombokning.
🤗

LillaSyster sa...

Tråkigt med överfulla återvinningsstationer, tyvärr en vanlig syn. Super skönt väder! Njut,njut, njut! Vi tog ett flaska rosévin, ost och kex....sommar! Jag är ledig imorgon =)

Susjos sa...

Visst kan man väl tömma containrarna lite oftare kan man tycka!
Annars var ju denna torsdag en väldigt fin sådan, som jag tyvärr sov bort många timmar av, men är lyckligt ledig ikväll i alla fall!
Ha det gott!

Emma, Sol som sol? sa...

Det där med återvinningsställen är sällan en munterhet.

Klimakteriehäxan sa...

Det där är en alldeles för vanlig syn, så skittrist! Men inte är det väl HSB som tillhandahåller containrar och ansvarar för tömningen?

Ditte sa...

Verkligen en sorglig syn- Men varför tömmer man inte oftare. Snålhet? Vi har i vår förening flera låsta rum på varje gård där återvinning sker av glas, plast, papper el och annat- Fungerar väldigt bra- Och dessa töms ofta- Dessutom har vi sopnedkast som leder bort hushållssoporna i tunnlar under jorden- .
Men visst har vi haft en strålande dag-
Absolut njutbar-
Sitter fortfarande kvar på balkongen.

KajsaLisa sa...

Det värsta är ju att det är papperskassar, en regnskur så går dom sönderoch allt ramlar ur, du hittade något riktigt tråkigt. Tack för länken. .

Anki sa...

Absolut en tråkig syn! Tror någon räknat fel på hur ofta containrarna behöver tömmas ...

femfemman sa...

Skulle också ställt kassen med glas utanför containern.Hoppas att det blir tömt och uppställt idag, för det ser rent bedrövligt ut!

Ama de casa sa...

Balkonghäng med en bok och nåt gott i glaset är min gissning om vad du sysselsatte dig med idag :-)

Visst ser det hemskt ut med alla sopor! Borde verkligen tömmas oftare, tycker det är bättre än att ställa ut fler, dom ser inte så trevliga ut dom heller.

Hoppas du får ännu en fin och solig dag! :-)

Anni sa...

Hur svårt kan det vara att tömma behållarna i tid? Man bara undrar ... Där finns det i alla fall ett säkert arbete (som inte kan utföras på distans).