lördag 14 maj 2011

Shannaras SaturdayMix: ”Otur”

Herregud Shannara, jag förstår att du (och vi) har haft datakrångel med blogger sedan i torsdags, men att lägga upp mixen under Eurovision Song Contest är ju lite oturligt tycker jag;-) Men då jag bara lyssnar på den i bakgrunden och inte tittar på den så tycker jag att det inte är oturligt för mig i alla fall.
Med andra ord får det bli en ”snabbis” – i närbild så att säga. Tomaten som fick vara med i fredags som ett ”mjukt bidrag” får nu vara med en gång till för att visa ”otur”. Å om ni undrar – det är en nytagen bild!!!
Alltså om jag vore en tomat så skulle jag kanske inte vilja ha denna tillväxt. Maken tyckte i och för sig att det var en näsa - och varför skulle en tomat ha en sådan kan man ju fråga sig - för att snyta sig eller;-)
Nej, den tomaten har en snopp – så enkelt är det. Otur för tomaten att den inte lär bli större – snoppen alltså – av den enkla anledningen att den (och ägaren) förvaras i kylskåpet… Himla otur alltså;-)

Fler oturliga bidrag hittar ni här.

PS. Har inte haft hjärta att äta upp den – ja tomaten med snoppen alltså. Undrar varför – jag har jutill och med ätit fårtestiklar;-) DS

7 kommentarer:

Bildgatan sa...

Ett stor flin för nu förstår jag att vi män och kvinnor är lite olika. Jag visade tomaten, den som du lagt upp tidigare för sambon och han sa precis samma sak som din make och jag ser det du ser och det kunde inte han förstå.

Du kan väl prova att lägga den på balkongen imorgon så får du se vad som sker, om det är sol och värme.

Otur att Shannara lade upp det lite för sent för min del, men inte pga av Eurovision den hade jag också kunna lyssna på i bakgrunden.

Nej, nu ska jag fortsätta sitta i soffan och halvsova ett tag.

Bildgatan sa...

Såg du att jag skrev vi män =)

Monica sa...

Hade man en sådan näsa skulle man nog kunna hålla sej för skratt, som kvinna tycker jag nog som dej att det är en snopp;-)))))
Förstår att du har svårt att sätta tänderna i den Haha den är ju sååå söt.

Petra sa...

Inte ser jag en näsa! Jag ser en galet stor pung med en liten mindre snopp. Är du förvånad?
Kram

LissenTo sa...

Ja vissa associationer får man allt av den tomaten, tydligen olika för män och kvinnor :-).

Har tittat in hos dej och sett lite av filminspelning och god lunch med arbetskamrater.

Men blogger strulat.

Kram

anne sa...

I tillägg till tomatens otur kan vi fråga; vad skulla han kunna ha den till!?!

Pysselfarmor sa...

Nääää jag skulle ha svårt att sätta tänder i den, men det är ju bara av den anledningen att jag INTE tycker om just tomater...
;-)