lördag 14 maj 2011

Filminspelning


SMHI har haft fel – igen. Men idag hade meteorologerna fel åt rätt håll om man säger så. Solen sken större delen av dagen och då vet ni ju vad jag brukar göra. Japp, plantering på balkongen.
Erfarenhetsmässigt vet jag också att lördagen då Eurovision Song Contest äger rum inte genererar många kommentarer på min blogg, med andra ord behöver jag inte anstränga mina två små grå alltför mycket med dagens inlägg;-)

Michael Caine
En sak tänkte jag dock berätta för er: Igår var det filminspelning i Vasastan. En kollega berättade det för mig – lite sent bara. Men då jag alltid letar efter en scoop till bloggen så trotsade jag regnet och vandrade runt kvarteret. Bilderna jag lägger upp är från inspelningen. Ja den visar ju ingen action direkt – för den missade jag men riggningen är cool tycker jag. Visst, Michael Caine sägs ha varit med också. Även om jag hade sett honom hade jag troligen inte känt igen honom. Spottade några andra vagt bekanta ansikten också men fråga mig inte vem det var;-) Funktionären på plats berättade att det är en amerikansk långfilm som spelas in och rykten säger att det har med Millenium nummer tre att göra. Så vet ni det;-)

PS. Kikade precis in hos 4U2. Å vet ni vad: hon har valt min blogg som Lördagsblogg hos sig. 1 000 tack tjejen:-) Kika gärna in hos henne, hon gör världens roligaste ritningar - bland annat. DS

14 kommentarer:

Petra sa...

Vad synd att du inte fick några kändispoäng.

Jane sa...

Jisses, vilken utrustning! Inte undra på att biobiljetterna kostar en förmögenhet ...
Här är det kanonväder nu - undrar vart molnen tog vägen! Middag på balkongen blir det :)

Monica sa...

Konstigt är det alla man frågar ska inte titta på spektaklet, ändå slår dom tittarrekord varje år det kanske inte är rumsrent att tala om att man ska titta;-)
Michael Cain är nog inte vad han varit så det var nog ingen större förlust;-)))
Sitter och väljer bilder till trissen, hoppas Blogger håller i morgon fick ett felmeddelande när jag skulle kommentera i en blogg nyss;-(

Lysande ögonblick! sa...

Vi hade filminspelning vid jobbet på Alströmergatan och jag letade också efter några kändisar, men lyckades inte hitta en enda. Oh well. Lördag och sol, bättre än vilken kändis som helst. :)

Freja sa...

Jag känner aldrig igen kändisar, mer än att jag tror det är någon bekant, så jag hälsar glatt... Och jag kommenterar TROTS Eurovision ;-)

thejeanettishway sa...

och i metropolen grebbestad var det casting för ännu en filmning av en läckbergsk bok.
de sökte ett tvillingpar, pojkar 2år, samt lite andra barn. en grå ryggskottskärring stod inte i manuset... :(
fasen, jag som är så snygg :)
nåväl annars kan jag ju spela in några actionscener med gubben här hemma - han ser nämligen ut som nicolas cage!!!
t ex när han med talja och rep bänder mig ur sängen på morgonen...

Viktkamp sa...

herregud vad apparatur ;) Ha en skön lördag! Kramar och återigen tack för ditt pepp!!

cat sa...

Ja jag googlade mig fram till hur man hittar den penseln i psc5 :)
Det var inte helt enkelt för minsta lilla darr på handen, så blev det galet.

Eurovision vaddåförnågonting ;)
Sådant skräp klarar min tv inte av att visa ;)

Löjliga amerikaner som måste göra sina egna versioner av redan bra filmer.

Shannara sa...

Heeej bruden...

Du vet väl att jag kikar in och läser varje dag? Jag har bara inte orken att skriva några kommentarer nu för tiden. Kan fortfarande bara sitta max en kvart i taget och då läser jag helst så många bloggar jag hinner och skriver i min egen. =)

Absolut älskar att du tar dej tid att kommentera hos mej så gott som dagligen. Är spännande att se vad du skriver varje gång. Loggar in och hoppas på en kommentar från dej varje kväll! =)

Och du, bättre sent än aldrig, Mixen ligger uppe nu!

Pumita sa...

Såå synd att missa Caine! Hade du fått en liten pratstund med honom hade det säkert slutat med att du hade fått vara med i filmen... han verkar vara en snälling. ;D

Unknown sa...

Hejsan i kvällningen! Trevlig läsning som vanligt. Me, vilken jädrans tur att jag ibland får några kort utan att behöva rigga upp på det sätt som du visar...
Ha en rolig fortsättnng på helgen!
/SA

Bildgatan sa...

Vad härligt när meteorologerna har fel - åt rätt håll.
Här har det också varit soligt men inte varmt, tycker jag -förutom på balkongen (den inglasade).

Läste någonstans att de håll på med inspelningarna av en millenium så du har garanterat rätt.

Har inte orkat blogga idag och Shannara har inte haft något tema så jag brydde mig inte heller om att anstränga mig. Såg nu hos dig att det tydligen kommit upp ett men det var lite för sent för min del.

Jag har tittat ikväll och det är andra gången jag nu nästan sett hela programmet. Av någon anledning så gillar jag den tyska tjejen Lena, har så otroligt skön röst.

Fortsatt trevlig lördagkväll (natt).

4U2 sa...

Synd du missade ngt men inte så det störde dig. Det var inga små lampor du fotade!
sv: tyvärr kan jag/vet ej hur man gör header ... annars hade jag försökt.

Pysselfarmor sa...

Tyvärr måste jag lägga mig platt på marken...har ingen aning vem hmm hmm är - jag är en sådan människa som nästan aldrig tittar på TV eller går på bio. Däremot teater och konserter i massor.
Kanske var det denna inspelning jag gick förbi på söder förra veckan....eller var det veckan innan.