fredag 27 mars 2009

Fredagsgodis


Då jag inte är kvalificerat för lördagsgodis längre på grund av ålder och ogillande av sötsaker tänkte jag presentera mina fredagsgodis istället.

1. Hare
Kollegan Carola fick en påskhare igår av några förre detta arbetskamrater. Hon gillar inte "söta saker", speciellt om dom har med högtidsdagar att göra, så den gulliga haren bytte ägare illa kvickt. Har döpt honom till "Äggis" (inte speciellt fyndigt med tanke på hans utseende, men han förstår). Tack Carola. Vet ju att du däremot gillar "sötsaker";-)


2. Konst på Hotell Norrtull
Då vi inte kunde förmå oss att äta Thai mat för fjärde (!!!) gången den här veckan bestämde vi oss för att "lyxa till" det litet. Lunchen på Hotell Nortull får underkänd, men konsten på väggarna och atmosfären i lokalen kompenserade något - okay då - mycket. Synd att magen inte blev lika nöjd som ögonen.

PS. Bilduppdraget "Spegling av mig" gjorde att jag knäppte mitt första foto klockan 7:25 idag (utan inblandning av en spegel som ni förstår). Har dock kommit på att jag skulle behöva tre meter långa armar minst, som dessutom behövde slå knut på varandra för att åstadkomma det jag har tänkt mig.DS

4 kommentarer:

anne sa...

"Min smak" är det väl inte frågan om direkt heller, men en person som förefaller ärlig, naturlig och generös är mycket tilltalande och attraktiv, oavsett utseende eller vilken "typ" han eller hon råkar vara. Tycker jag! :)

Malin B sa...

Haren är ju ursöt! =)
Inte värt att jag berättar om min lunch i dag då...
Verkligen "bonnalunch" eller FRUKOST. Men har jag inga rester kvar från middagen så blir det kort och gott HAVREGRYNSGRÖT! Toppad med lin-, solrosfrön och russin blir det så gott så. ;) En macka brevid och så är det ju helt okej. Himla billigt hur som helst och mätt blir jag. =)

Olga T sa...

Nu blir jag vansinnigt nyfiken på bilduppdraget!!
Alltid kul att titta in här, man får sej så goda skratt. Upptäckte att jag inte varit här på hela veckan! Men imorgon syns vi igen!

Ulrica sa...

Bild på sig själv... det var just det. Nej, det blir inget av med det. Gillar fredagsgodiset... bilderna alltså. Och äggis va ju ursöt.... kanske lite för söt men han skulle nog kunna bo hos mig också.