söndag 1 mars 2009

Dubbelkommunikation - Fotouppdrag nr 3


Parkeringsbot väntar
Bilden dubbelkommunicerar budskapet till besökarna att parkera på förhyrda parkeringsplatser och därmed garanterat blir 450 kronor fattigare i böter.

I jakten på en "scoop"
Vad gör man inte för ett inspirerande fotouppdrag ... förutom att krocka med en dörr förståss. Trots stor risk för 80%-iga förfrysningsskador och minst ett lårbenshalsbrott bestämde jag mig för att inte bara titta på det soliga vädret genom fösterrutan utan ge mig ut i det... i jakten på en "scoop".
I jakten på den perfekta bilden gick jag till och med på vatten... den frysta varianten alltså. Ingen "dubbelkommunikation" där inte, bara en massa "omkullvälta" ungar och vuxna med en obligatorisk termos i näven.

Tillbaka på hemmaplan hittade jag äntligen bilden som jag nu laddar upp. Inget "latteträd" precis (en sådan bild tar man bara en gång i livet ;-)) men absolut relevant.

PS. Efter tre misslyckade försök att skriva kommentarer på Bilduppdrag-bloggen lär jag troligen ha slagit i skallen och förfrysit halva mig helt i onödan. Undrar om blogspot.com har fått blogg.se:s sjukdomar. DS

11 kommentarer:

anne sa...

Den dubbelkommunikationsbilden ser jag fram emot!

Jojomen! Jag vann!!! :)

S o F sa...

Smart sätt att få in pengar på.

Sååå trött jag börjar bli på det här bloggstrulandet överallt numera. Bilder "försvinner", det går inte att kommentera...
Är det nån som vet vad det beror på?

Önskar dig en fin vecka!

Malin B sa...

Jag tycker att det ser ut som en sjukhusparkering, alltså behöver vi från och med nu förboka och hyra en parkeringsplats om vi tänker bli sjuka! Det blir bara värre och värre! ;)

Visst är min vovve oslagbar! =)
Han VET att han är "Bäst Hunden", när jag går och lägger mig brukar han redan ha lagt sig, när jag då klappar om honom och säger God natt Bästa Hunden viftar han alltid lite på svansen i sömnen. =)

Lissen sa...

Din roliga text gjorde bilden extra intressant. Du verkar ha kämpat för att hitta det rätta motivet. Som gammal vänsterback så vet jag att ibland är det hårda takter!
Ha det gott

Cecilia sa...

Vilken hjälteinsats du gjort för att få Bilden! Tack, tack! Bra gjort!

Malin B sa...

Jag erkänner, när snödjupet är stort, brunnen täppt, strömmen borta, vitvarorna trasiga - DÅ önskar självklart även familjen Bayard att de bodde som dej.
Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att bo i lägenhet vintertid och så ha ett litet torp på landet där jag kunde vistas hur mycket som helst på sommarhalvåret.
Farbror Frippes skafferi var ju ett av mina favoritbarnprogram, nu är det min favorithund. =)

Lissen sa...

Jodå, vi pratar fotboll. En tid med skrubbsår och någon tackling emellanåt. Men mest glädjen att vara i ett team som kämpade tillsammans. Tiden då damfotbollen startade. Ha det gott

Ulrica sa...

Hahaha.... jag blir alltid lika förvirrad när jag komemr till dessa parkeringsplatser. Var får jag stå? Och om jag betalar får jag stå på förhyrd plats så? Och i 9 fall av 10 åker jag hem med P-böter.... Undra om jag är lite korkad.

@nemonen sa...

Ja tänk vad man får utstå för att vara med i fotoutmaningar. Men kul är det. Bra jobbat.

Lena sa...

Hahaha...ja det var ju en bra information för parkerings sugna bilar :)

Ha en bra dag, kram!

Ps. menar du att du var ute på isen utan termos??!....hahaha

Tesstamente sa...

Där måste jag ha parkerat! Finns ingen annan vettig anledning till min bot förra veckan.