tisdag 1 oktober 2024

Tisdagsmix

Idag skriver vi den 1 oktober. Den soliga och varma septembermånaden bara svischade förbi, vilket hela sommaren också gjorde. Så jag kan bara hoppas att hösten och vintern går i samma snabba takt. Gissar att jag inte är ensam om att önska mig det. Och oktober börjar riktigt roligt för bästisen Yvonne.

Barbershop i Irland
Yvonne och hennes kvartett Syster åker nämligen tidigt imorgon bitti till Irland, närmare bestämt till Killarney för att delta i ett internationellt barbershopkonvent som anordnas av den irländska barbershop-organisationen IABS. Det är bara andra gången Syster tävlar internationellt och jag önskar Yvonne och hennes körsystrar all lycka klockan 19:31 på fredag. 

Titta ned
Det gjorde jag ofta för sisådär tio år sedan – titta ned alltså. Kunde grotta ned mig i brunnslock på den tiden. Men det slutade jag med. Återupptog den sysselsättningen idag;-) Gillar ordet ”pipelife” på locken – fyndigt!

Lila
Istället för onödigt många skyltar visar skoaffären i Täby Centrum upp lila ballonger istället. Helt okej:-)Räddningsväg
Den här bilden kunde lätt ha kvalat in på Skyltsöndag. Men jag tyckte den var så himla rörig och rolig att jag ville visa den redan idag:-)