lördag 22 april 2023

Bokmärke och magnolior


Dagens bokmärke har gulliga Anki skickat till mig. Valde just det märket då jag tycker att det estetiskt passar utmärkt in i ”sammanhanget”. Tusen tack Anki!

Magnolior
Sammanhanget är magnoliabusken på bilden. Å visst är magnoliablommorna ljuvliga att titta på. Det är bästisen Yvonne som mejlat bilderna till mig. Tusen tack! Frågade Yvonne om blommorna doftar. Nej, det gör de inte tyckte hon. Personligen tycker jag att något så vackert som magnoliablommor borde dofta riktigt mycket och gott:-)

Jag har hittat temat Bokmärken hos Klimakteriehäxan.

Det är Boklysten som har uppfunnit temat Bokmärken.

Om ni har tur visar även Hannele, Gerd, Åsa och Emma bokmärken.

11 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Ja, det tycker jag också, att magnolian borde dofta gott, långt och vida omkring samt länge. Så fint bokmärke du har fått av Anki, urtjusigt i mitt tycke och magnoliafoton är ju bara grädden på moset. Så vackra de är!

LillaSyster sa...

Fint bokmärke och fin Stjärnmagnolia♡
Svar: Jo jag skurade och oljade även förra året.....vill man ha det fint så får man upprepa processen varje vår.
Nu hoppas jag att det inte blir så mycket regn i veckan utan att det torkar så att jag kan slutföra och möblera =)

Hanneles bokparadis sa...

Vår magnolia knoppar, fint bokmärke, riktigt fräck jag fick av bibliotekarien.

femfemman sa...

Magnolia. En av de vackraste blommor jag vet. Otroligt att ett stort träd kan vara fyllt av blommor. Magnolialunden i Kew Garden...Wow!

Ditte sa...

Bokmärket är verkligen fint. Väldigt stilrent och även helt i min smak.
Himla roligt att du har med magnolior idag. Jag fotade en nästan utslagen rosa magnolia idag på vår innergård och la ut bilden på Instagram .
Lite tankeöverföring mellan oss även idag. Du har med vita och jag hade med rosa. Visst är de vackra men jag tycker också de borde dofta.
Fint att Yvonne delade med sig av de fina blommorna-

Anki sa...

Magnolian är verkligen en vacker blomma!
Tack för länken BP! :)

Gunnel sa...

Min granne tvärs över gatan har en stor stjärnmagnolia som blommar för fullt nu. Jag håller med dig att det finns nog inget vackrare. Ha det bra.

Stefan Karlsson sa...

Väntar på att Nyköpings populära magnolia vid Nyköpingsån ska blomma för fullt. Tyvärr med allt glesare växtlighet för vart år som går.

Guldkryckan sa...

Min näsa är ju som den är, ej funktionsduglig när det gäller dofter, men efter operationen ska jag träna upp det igen, en sådan växt tycker även jag borde dofta gott.

Toppenfint bokmärke igen, ha nu en fin söndag Bp.

nalta norrland sa...

Fint bokmärke 🤩
Bilderna på magnolia är ju fantastiska 🤩
Om nån timme ska vi skjutsa Elin & Cai till Lycksele då Elin har en del packning till rummet som är svår att frakta på bussen i morgonbitti.
🤗

Paula sa...

Woow länge sedan jag såg magnoliaknoppar! De är ju så fina. Nu kan man börja spana på knoppar av alla de slag, trots bakslaget i vädret.