söndag 28 mars 2021

Skyltsöndag #307

Det hade kunnat bli en röd tråd idag, med två skyltar från samma butik, men jag tyckte att sista skylten var så bra att den bara fick vara med. Jag gillar ironi och galghumor;-) Enjoy!

Skyltdockan känner ni säkert igen. Den har fått vara med några gånger, bland annat här, då den hade trasiga strumpor. Som ni kan se har hon inte bytt till nya strumpor, men raffset är nytt.

Dockan tillhör butiken Change, min favo butik för inköp av underkläder. Köper alltid mina trosor där och skrattade gott åt den här skylten. Kan säga att det absolut inte finns 88 olika trosmodeller i storlek A-M.

Veckans höjdare: Det är inte lätt att vara sällskaplig nuförtiden. Och jag kan bara hoppas att man gillar sitt eget sällskap. Om inte föreslår Balders Bröd ett alternativ. Gillar verkligen deras humor. Å vem vet, kanske har jag tur och får njuta av lite ögongodis. (Särskrivningen väljer jag att ignorera i det här fallet;-)

Pumita har uppfunnit Skyltsöndagen. Jag förvaltar den.

Alla skyltare hittar ni här.

20 kommentarer:

Ditte sa...

Verkligen en lyckad skyltning! Verkar mycket med 88 olika trosmodeller i dessa storlekar. Tycker det verkar mycket med 88 varianter även på BH sidan.
Balders Bröds skylt är riktigt fyndig. Och budskapet är ju en positiv tanke.

Klimakteriehäxan sa...

Står inget om trosor. Det är väl inte trosor utan behåar det handlar om??? Finns absolut från A-kupa. Min första hade nog det tror jag ...
Gillar fikaställets skylt. Aldrig fel med lite humor.

Guldkryckan sa...

Oj, så mycket att välja på i området underkläder, vi män har väl bara ett enda val, kallingar.
Ni kvinnor har det bra fast blir det inte dyrt? ;)

Vi har ett par bagerier här i stan som jag besökt, finns säkert fler men färskt bröd är ganska så lyxigt och något jag tycker alla ska unna sig.
Har ju läst här förr om detta ställe och har enligt mina efterforskningar några bekanta i sthlm som alltid köper där.

Gott gott.

Geddfish ♥ sa...

Lyckad skyltning!
Jodå, jag har haft behåar både i A och B storlek under årens lopp. Här i stan finns en superb underklädsbutik och där finns säkert 88 olika modeller.
Rolig skylt från Balders, lite extra synvinkel på tanken. Nu blev jag sugen på nybakat bröd.
Ha det bra!

nalta norrland sa...

Bra affär med stort utbud... är dessutom personalen både kunnig och icke påträngande så är det en bra butik... underkläder är ju lite speciellt - tycker jag i alla fall... - jag gillar inte när personalen typ hänger över mig å typ vill knäppa bh:n 😜
Det finns nånting som heter gå på köxen- vilket betyder typ ut å kika runt, glo på andra 🤪 det är vad Ditt bageri/konditori erbjuder 😀

femfemman sa...

"Glo inte" fick jag ofta höra av döttrarna när vi var ute på lokal.Men det är ju bortåt 25 år sedan, och en helt annan tid. Skönt att äntligen fått glo-ok!

LillaSyster sa...

Tur att man fortfarande får titta åt andra 😄
Svar, ja Busan fick likadant vaccin, hon åkte med av bara farten,när jag bokade tiden online stod det en eller två katter. Nu råkade hon vara hemma då det var dags, så nu klarade jag av allt på samma resa och slapp boka tid för henne i slutet av maj. Ha en bra start på påskveckan =)

Carita Liljendahl sa...

Länge sedan jag använda sådana där strumpor - eller vad de kan kallas i Sverige. Stayups verkar det vara men ändå en bindning till midjestycket? Fattar noll. Men jag hör inte till målgruppen heller. Läckert ändå, på dem som sånt här sitter snyggt :-)

Tant A sa...

Ha ha... perfekt ställe att gå till om man vill bli uttittad med andra ord :) 88 storlekar låter kanske lite väl i överkant, visst är vi alla olika men... nja, kanske inte så olika ändå!

Ha det gott!

Åke sa...

Sista skylten var så bra :) Raffsetet var ju svart som synden :) Nu var jag lite sen... har krånglat med en hjullastare hela helgen... nu ska jag tina upp i badet.

Susjos sa...

Change har verkligen bra service och hiskeligt många bh-storlekar, perfekt!
Balders bröd har humor, underbart!
Snyggt skyltat som vanligt!
HA det gott!

Emma, Sol som sol? sa...

De borde sätta på henne några tofflor med bollar på så slipper folk sparka till hennes tå - och strumpan.

Balders, haha, den var fyndig!

Anonym sa...

Åh, herreminje - Den där dockan. Skulle ta L-Å-N-G
tid att sätta på sej dom där grunkorna.

BH och baddräkt är väl det värsta att köpa.
Har fått tag på BH, som knäpps på framsidan - himla skönt för gam-fölk! :)

Ruth i Virginia

KajsaLisa sa...

Hur lyckas man få till 88 trosor som ser olika ut. Jag började också min Skyltsöndag med BH-tema lite mer stiliserat bara.
Baldersskylten var rolig, gav mig en ide till GladMåndag.

Lena sa...

Hahaha vilken go sista skylt! Rimmade gjorde de också. Känner inte till Balders Bröd men handlar alltid på Fabrique på Kungsholmen när vi bor där. Var smått beroende av deras "rågsur" eftersom vi var i stan regelbundet men nästan avvand nu sedan ett år :(
Visst är det nice att hitta en bra underklädesaffär.

Ama de casa sa...

Haha! Gillar verkligen Balders skylt :-)

Mina favorittrosor köper jag i USA (jag tror du kan gissa på vilken affär jag brukar fynda ;-) ). En himla tur att jag bunkrade rejält senast vi var där, för det lär dröja tills nästa gång jag får chansen...

Snyggt skyltat som alltid!

Anki sa...

Snyggt skyltat - och bäst var Balders skylt!

Paula sa...

Hej, jag är faktiskt på trosjakt, har prenumererat på gedigna bomullstrosor men nu när resåren har börjat ge upp tänkte jag i nya banor med bambu istället, det känns så skönt på huden. Men du, bra betyder väl BH, och mellan a-m är det bara tretton bokstäver...
Fikaskylten var jättebra, nog är det väl konstigt att man kan komma som sambon åkande i samma bil, köpa kaffe och sen får man sätta sig vid olika bord för att sedan åka hem igen i samma bil...
Världen är konstig nuförtiden, kan någon förklara??

christian sa...

Det var ju en raffig docka, men det här med att man lovar mer än man håller, ja, inget ovanligt....
Gillar skarpt fikaskylten de tar det verkligen med en klackspark..

Ha en bra vecka :)

byblixtra sa...

Butiken Change verkar ha ett stort sortiment. Jag känner inte till butiken så jag ska kika på länken.
Underbar skylt hos Balders Bröd!!