söndag 27 december 2020

Skyltsöndag #294

Skyltsöndag #294 är 2020 års sista. Även om detta år har varit ett riktigt skitår för många, så har Skyltsöndag förhoppningsvis varit en ljuspunkt. Ni ska ha ett stort, stort tack för att ni har hängt på även i år. Hoppas ni fortsätter också 2021.

Min sista skyltmix för i år är väl lite sådär. Det beror lite grand på bildkvalitén. Då jag hade glömt min kamera hemma fick jag fota med min gamla iPhone 5S. Å det syns. Enjoy ändå!

För två veckor sedan visade jag Holisters skylt med uppmaningen att festa loss på kvällar och nätter. Nu är det slutfestat för modeföretaget. Ytterligare en butik som blev offer för butiksdöden på grund av pandemin.


Den här skylten möter dig på parkeringsdäck 1 i Täby Centrum. Coronasäkrad utlämning efter att man har handlat online med en PS (Personal Shopper) hemifrån. Bra och kostnadsfri service!

 

Receptionen i Täby Centrum kan man inte missa.

 

PostNords utlämningsställe är hos Willy:s. Där är täckningen för internet mycket dålig. Så man får klicka in sig på deras wifi. Sedan kan man sätta sig på den anvisade platsen och vänta på ens tur. Observera att det endast finns en sådan plats.

 

Pumita har uppfunnit Skyltsöndagen. Jag förvaltar den.

Alla skyltare hittar ni här.

13 kommentarer:

femfemman sa...

Smart med utlämning. Önskar att traktens matvaruaffärer hade sådan. I allafall i jul och nyårstider. För att inte tala om systemet. Hade varit bra att bara kunna beställa en flaska bubbel och hämta den fönstervägen.Förslagsvis.
Inte lätt för klädaffärer. Inga fester, inga event, många jobbar hemma. Räcker med jeans, tröja och "myskläder". Samt rejäla utekläder. Tänker att de som säljer sådana, t.ex. Naturkompaniet, måste ha gyllene tider.

LillaSyster sa...

Och fler butiker kommer att få slå igen....suck denna förskräckliga pandemi. Tusen tack för alla roliga skyltsöndagar. Ha en bra kväll, här blåser halv storm, himla tur att det inte snöar också.

Åke sa...

Butiksdöden är mycket hemsk, jag lider med alla som fått stänga i detta skit. Så fint dom ställt med utlämningsställen. Hyffsad reception, där skulle en annan kunna gå omkring i timtal (en annan som är från landet ;) Nu till ett stort tack för att du drivit BP:s eminenta skyltsöndag detta tråkiga år och lättat upp det betydligt. Vi möts 2021 såklart!

Klimakteriehäxan sa...

Den där receptionen är verkligen jättesnygg!

Ditte sa...

Tycker du fått till en bra skyltmix Täby C har en väldigt pampig reception. Och fint att den är kvar! Både lyser och piggar upp.
Bra också med ett rejält utlämningsställe för varor beställda i Täby C.
Willys utlämningsställe för Post Nord verkar lite mer "lågbudget". En stol verkar väldigt lite. Men man kanske får sitta i omgångar.
Stort tack för detta år och alla Skyltsöndagar. Nu tar vi nya tag inför 2021-

Susjos sa...

Så tråkigt med alla butiker som måste stänga...
Smart att shoppa på nätet med en personal shopper, och sen hämta ut varorna på ett utlämningsställe.

En stackars stol att slå sig ner på, det var snålt.
Ett stort TACK till dej BP som håller i skyltsöndag! Så roligt, och många är vi som har hängt med på detta!
HA en skön söndagkväll!

nalta norrland sa...

Tyvärr har väl covid19 gett butiks-döden nådastöten så att säga, var det svårt för butiker att överleva tidigare pga många handlar på nätet så blev det nog sista spiken i kistan denna pandemi.

Här hämtar vi ut paket på OKQ8 och där finns inget kösystem, inga stolar eller social distans.

Du får göra som Elin och uppdatera Dig å skaffa en iPhone11 :)

Emma, Sol som sol? sa...

Alltså jag fattar inte. Man går in på Willys och surfar med deras WiFi för täckningen är dålig. Man slår sig ned på den lille sittplattan och så kommer paketet ut i det röda röret eller kommer det någon genom dörren? Det röda röret ser lite spännande ut.

Paula sa...

Nu ska vi se hur mycket jag lärt mig hos dig idag! Personal shopper trodde jag man skulle träffa personligen! Men nu går alltså någon runt o plockar i affären medan kunden sitter o tittar viralt?? Låter lite märkligt, men kanske är det jättebra. I dessa tider är alla ideér välkomna.
Haha, sen tycker jag det är kul med paketutlämningen. Det ser ut som att man sätter sig där och åker upp i en rymdraket (den röda)...och medan man väntar kan man säkert gulpa i sig en drickyoghurt...
Butiksdöden, ja, vad ska vi göra åt den. Jag tror inte vi återgår till hur det var förr, den döden hade redan startat innan pandemin. Folk gick visserligen i affärer, men mest för att titta och klämma och känna och sen gick de hem o beställde på nätet....
Självklart är jag med nästa år, en av veckans höjdpunkter, och nu har jag ju engagerat flera medhjälpare, fick idag 2 bidrag som ligger och väntar på nästa vecka! Så försök hindra mig....Tack snälla söta rara BP som administrerar detta roliga tema, så kul vi har det!

Ama de casa sa...

För bara ett tag sen tyckte jag att det var lite som att gå ut naken ifall jag glömt kameran hemma. Nu ligger den hemma hela tiden, men jag ser till att mobilen alltid är med :-)

Snyggt skyltat igen - och tack för att du kör vidare med den roliga utmaningen även nästa år :-D

Anki sa...

Tråkigt att så många butiker tvingas stänga ... men bra service att kunna handla online med en PS.
Snyggt skyltat som alltid - och bilderna är det inte några fel på!
jag lär nog fortsätta ... har liksom blivit lite beroende av skyltar. Så stort TACK för att du fortsätter hålla i detta trevliga tema!

Christian sa...

Ja, tänka sig att även den sista skyltsöndagen bjöd på lite coronarelaterat......hoppas vi slipper skiten snart!
God fortsättning :)

byblixtra sa...

Den butiken verkar trots allt leva kvar online.

Det är bra med hämtservice som både stora och små butiker erbjuder.

Läckert tak i Täby Centrum och härligt glittrig julbelysning.

Bra att det finns åtminstone en sittplats men en något intressant placering av pallen, bredvid stora runda röda röret, ventilation?, och brandsläckaren lika röd som väggen så att den ska vara lätt att hitta. ;-)

Önskar dig Gott slut och Gott Nytt 2021!