onsdag 10 juni 2020

Glad onsdag :-)

Överraskning 1
Firar inte födelsedagar längre, för att bli ett år äldre är bara kul tills man fyllt 21 eller så;-) Men jag kan ändå bli väldigt glad över ett gratulationskort. Och ett sådant hamnade i inkorgen i morse. Det är fina Anki som har gjort detta suveräna fotomontage åt mig. Ja ni ser – jag säger bara byggkran:-) Tusen tack tjejen!


Överraskning 2
När det ringde på dörren klockan 17 misstänkte jag att det var ICAs hemleverans, vilket det också var. Vad jag absolut inte hade räknat med var att (den snygga) killen skulle börja med att säga ”Grattis på födelsedagen”. – Tack, men hur visste du det? – Ja, den som har packat dina varor har skrivit det på en lapp, kolla!


Underbara Matilda
Den som hade packat grejerna var såklart underbara Matilda, som även ritat glada ballonger, blommor och paket på en av papperskasserna. Det var hon som ringde i morse och undrade om jag ville ha fyra Brämhults i stället för de tre jag hade beställt. Det var nämligen 2 st. för 50 kronor. Som sagt, ibland blir jag mållös. Vilka härliga tjejer och killar hos min älskade ICA:-) Tusen tack och kram på dig Matilda!

16 kommentarer:

Herr Nilssons Fru sa...

Grattis på din dag!
Överraskningar är alltid kul både att få och ge.
Kramiz

Geddfish ♥ sa...

Oops! Hur vet man det, när du inte är på FB? För där får man alla påminnelser ;)
Men stoort Grattis på födelsedagen! Jag är som du, jag firar inte, men blir väldigt glad när nån kommer ihåg och säger/skriver nåt! Nu har vi samma ålder tills i december. En bra ålder!

Vilken härlig ICA-affär du har, så personlig, toppen!
Ha det så himla gott nu och grattiskram!

Klimakteriehäxan sa...

Ber att få sälla mig till gratulanterna! Tycker det verkar som om du bär alla dina 22 år (eller är det kanske 23) med den äran!

Ditte sa...

Stort grattis! Kul att bli överraskad.
Ett jättefint kort från Anki och sedan ICA som uppvaktade på sitt sätt. Så roligt! Perfekt med en så bra butik och med en personal av den kalibern-
Hoppas du haft en bra dag och vad gäller vädret så var det ju på topp. (Ja, inte för mig direkt för det var knepigt att hitta skugga. Men med keps på så kunde jag skydda ansiktet.)
Önskar dig en fin kväll.

Emma, Sol som sol? sa...

Grattis igen! Och jag anser att man blir aldrig för gamnal för att fira sin födelsedag! Gulligt av Anki och vilken fin service av ICA-Matilda. Vet själv hur sur man blir när man missat ett erbjdande. Så jättefint!

Paula sa...

Men åh, så glad jag blir över omtänksamma vänner omkring dig. Själv har jag helt missat att du fyller år, men jag sällar mig till grattiskåren Ja må hon leva ja må hon leva ja må hon leva uti hundrade år eller mer...
Hoppas du har haft en fin födelsedag! Du kan faktiskt få en födelsedagskram av finnkäringen, för det är du värd!

Anki sa...

Det gläder mig att du blev glad ... det var liksom meningen :)
vilken fantastisk ICA-affär du har! Underbart!
Önskar dig en ny fin dag!

LillaSyster sa...

Grattis! Härligt med folk som engagerar sig och bryr sig om. Ha en bra torsdag, jag tror inte att den blir det minsta tråkig. Solen skiner =) vad mer kan man önska?

Freedomtravel sa...

Vilka fina grattishälsningar!!! Stort GRATTIS, i efterskott!

Eva sa...

Stort grattis i efterskott!

Ama de casa sa...

Stort GRATTIS till dig lite i efterskott! :-) Nästa år kanske jag kan komma ihåg det på rätt dag eftersom du delar dagen med min storebror och kusin Nikki ;-)

Vad gulligt av Anki och dom på din ICA är verkligen värda all reklam som dom får av dig :-)

Hoppas du fick nåt riktigt gott att äta och dricka, det är såna presenter som är dom bästa om du frågar mig :-)

Orsakullan som blev mamma vid 20, porslin, pudelmamma & specialpedagog sa...

Men du GRATTIS i efterskott! Dumt av mig att inte sitta så mycket vid datorn igår. Hoppas du haft en riktigt fantastisk dag, men det låter så med fina grattishälsningar så där. :D

Kina sa...

Grattis i efterskott och vilka fina överraskningar du fick!

nalta norrland sa...

Grattis i efterskott,
då "delar" Du födelsedag med min svärfar... han fyllde 75 igår.

Ditt ICA gör mig mållös :D

Carita Liljendahl sa...

Försenade grattisar!
Ja, inte firar man direkt, men väldigt glad blir man för hälsningar och kort!

Christian sa...

GRATTIS i efterskott, vilka underbara överraskningar du fått!!!