lördag 31 januari 2015

Veckans fönster: Överraskat

Det är mycket som kan överraska när man är utomlands. Man slutar liksom aldrig att förvånas. Kolla här bara:


Ja, inte visste jag att den spanska banken uppkallat ett bankkort efter mig - BP. I kortet ingår även "frisk luft" (aire fresco). Helt fantastiskt och definitivt positivt överraskande. Jag älskar mina "15 minutes of fame" om än bara på en affisch;-)


Här får ni en bekräftelse på att Red Bulls reklam ”Red Bull ger dig vingar” stämmer – oavsett var man befinner er. Överraskande att man faktiskt kan tro på reklam ibland;-)


Sist men inte minst stod jag som ett levande frågetecken framför det här huset. ”Mejillones” betyder ”musslor” på spanska och ”correos” är ”Posten”. Den spanska Posten verkar alltså inte bara dela ut brev med mera. Nej då, de producerar sina egna musslor också. Helt otippat! Intressant och väldigt överraskande.

1 000 tack!
Susanne skriver i sitt inlägg att hon slutar med ”Veckans fönster”. Har hängt på utmaningen ganska många gånger för att jag tyckte den var så fyndig och rolig. Vill gärna passa på att tacka dig så hemskt mycket för de 300 inläggen som du har lagt mycket möda och ambition på. Du har verkligen haft fantastiskt kreativa och väldigt fantasifulla idéer. 1 000 tack Susanne!

Fler överraskande fönster hittar ni här.

16 kommentarer:

Kicki sa...

Jag är glad att du är kvar med dina fyndiga tolkningar av bilder! Fint av dig att tacka henne så! Tänker alltid på dig när jag ser en skylt med BP! Kul att också Spanien tänkt på dig! Läste ditt förra inlägg också men inte kommenterat...snygg skyddsfolie!:)

Eva Trillian sa...

Det står ju: NU EVA VISA BP :) Så det kan jag väl då! Visar med en kommentar min uppskattning över dina underfundiga texter och bilder och för att du så klart visar din uppskattning för andra bloggare! Heja BP! Du är värd hur många skyltar som helst :)

Herr Nilssons Fru sa...

Hallå, kul du kom hem medans jag var medvetslös från internet :) har läst tillbaka lite här o fastnade för den underbara bilden på den övergivna stolen :) Ja se där, där är ju vingarna man får av Red bull, tänk de har jag aldrig smakat. Aldrig någonsin...konstigt ju.
De var tufft att vara utan internet så länge som jag var, men allt går, du var ju utan längre, fast ja du valde ju själv o hade ju solgott.
Kramiz

Kicki sa...

Tack för det televerket!;)

Susanne sa...

Sv: Mina Icebugs kommer vara mina bästisar under alla vinterPW. Tur att jag läser dina inlägg till 99,9% så att mitt val blev plättlätt.

Stare Ström sa...

Vilka kul fönsterbilder!

Susanne Hultman sa...

Tack för alla uppskattande ord. Fortsätter ju att blogga så se upp, det kanske kommer något nytt i stället för Veckans fönster. ;)

Husbilen-Ellen sa...

Jaa, nog kan man bli överraskad alltid! Men mungiporna går ju uppåt. Så skönt! Elisabeth

Susjos sa...

Haha!!!! Underbara veckans fönster!!! Fick mej ett gott skratt...både till BP kortet, vingar ( på huvudet?) och de underbara postmusslorna!!! Tror minsann att jag har ett foto från Puerto Mogan där jag tänkte på dej!...kommer upp i min blogg!

KajsaLisa sa...

The bank have something to show you är min tolkning av första bilden :)

Monica sa...

Hoppas du ger bra kredit på ditt kort;-)
Tyvärr varar ju inget för evigt och det är lika tråkigt varje gång en utmaning försvinner;-(
Ha en bra söndag, bävar för när denna sörja ska frysa på

Marina sa...

Det kanske vore något för den svenska posten, att slå sig in på matmarknaden för att rädda ekonomin ;)

Ama de casa sa...

Härliga fönster! Tänk att du har ett kort som är dedikerat till dig också... WOW!!!
:-)

Olga T sa...

Ja du är snart världsberömd!
Skrattade gott åt paret som fått vingar ;))
Missade att Susanne lägger ner. Synd, men förståeligt.
SV: Tack för tips och bra att du informerade om flygningen. Just flygningen är inte min starka sida så det var ju bra att veta, annars kanske jag hade undrat.

Geddfish ♥ sa...

Kanoninlägg!
BP var ju dessutom (eller är?) ett bensinbolag, haha!
Vingarna var också perfeta!

linah sa...

du har så fina bilder i din blogg:D