onsdag 21 september 2011

Ordlös Onsdag: "En i mängden"




Fler bidrag till temat hittar ni här.

13 kommentarer:

BP sa...

När det regnar så blir man gärna en i mängden, även om man är en motorcykel. Bara man får stå under tak;-)

PS. Bilden är tagen idag på Norra Stationsgatan i Stockholm. DS

Susanne sa...

Ibland är det skönt att vara en i mängden ;)

Marie sa...

Mysigt att ha lite sällskap också, där under taket ;-) Urläcker farkost må jag säga. En så´n manick skulle man ha och susa fram på.

Lena sa...

Härligt kaxigt snygg!

Monica sa...

Snyggast i mängden;-)))

4U2 sa...

Inte en i mängden utan DEN! Snygg! Jag skulle vilja ha en moped för att snabbt kunna ta mig fram så jag kan börja röra mig runt bland folk och fä lite mer. Maken anser att jag skulle bli en allvarlig fara för alla och "hur skulle det gå, du som inte ens klarar cykel körkort?" ;) Och han har rätt! Men en cykel med motor skulle också gå bra :)

bokhyllan sa...

En riktig coooling i mängden!

Olga T sa...

Ha, ha! Den sticker ut! Läcker! Din?

Pysselfarmor sa...

Motorcykel yes! Men inte den sorten - det där är en sådan där som unga grabbar har och det säger schwisch när de drar järnet på vägarna...ja och en del överlever inte....en racer med andra ord (mycket kraffull)

Bildgatan sa...

Den stack också ut bland alla de andra hurtbullarna. Lite kul, en arbetsplats där alla verkar cykla och motionera lite sedan har de anställt en ... som inte orkar. =)

Den bilden är verkligen en bild som jag skulle tänka "en i mängden" även utan rubrik. Det borde kanske vara så vi alla tänkte, min hade absolut inte givit de tankarna om jag inte gett rubriken. Kanske mer ensam eller något annat.

Anonym sa...

Lite för snabb för mig. Jag körde moppe till jobbet i många år, det gick mer lagom fort :-)

(Fast just den här står ju still... ;-) )

Pialotta sa...

Underbar bild :)

Jane sa...

Den var läcker, i alla fall till färgen!
Upptäckte på mitt "nya" utbytta körkort att jag fått en bokstav till (ja, inte ADHD), hux flux är jag behörig att framföra EU-moppe, jag som inte kört moppe sen jag var femton. Låter lite riskfyllt ;))