lördag 29 juni 2024

Hoppa på tåget: ”Båt”





Kan inte låta bli att le lite försynt idag. Grejen är den att jag alltid försöker lägga upp dags- eller åtminstone veckofärska bilder till olika teman. Kan säga att jag hade samma avsikt även med Åkes ”Hoppa på tåget”, men tyvärr är orden alldeles för ”svåra” för min del, eller rättare sagt för långt ifrån min ”comfort zone”;-)

Anno 2017
Trodde först att jag inte ens kunde hoppa på tåget idag, men en sökning på ”båt” i min blogg visade att jag faktiskt hade tre olika exempel på båtar i inlägg från Benidorm. Bilderna är tagna 2017. Oooops jag vet! Men det är visst tanken som räknas, eller hur;-)

Hos Åke hittar ni länkar till alla som hoppat på tåget. Om ni också hoppar på är det bara att lämna ett meddelande i hans kommentarsfält här.

Karin har uppfunnit temat.

15 kommentarer:

LillaSyster sa...

Bra jobbat! Du ser det löser sig alltid på ett eller annat sätt=)
Ha en fin kväll, vinden är i kyligaste laget men solen skiner och det är uppehåll! Imorgon hotar de nu med upptill 90mm regn, jag håller tummarna för att det ovädret går lite mer väster ut - då kanske vi klarar oss.

femfemman sa...

Är helt med dej. Färska bilder, senaste veckan, är klart roligast. Tur att jag inte är "tema-person", förvjag hade inte heller fixat färska båtbilder. Knappast någon båt alls. Ja, förutom ekor då. Och det är förstås oxå båtar. Go kväll!

Hanneles bokparadis sa...

mycket segling i familjen, vindsurfing

Susjos sa...

Så snyggt att du hittade så fina båtbilder till dagens tema, jag hoppade över det idag när jag såg att det var "båt"..dock har jag ju bilder från fartyget Glory ..

Så har fotbollen börjat igen...å Italien är utslaget, otroligt va?! Jag såg inte så mycket av matchen, men kul att Schweiz gick vidare!

Nu håller jag tummarna för Danmark...mot Tyskland...men det vete tusan...eller?!

Kram!

Klimakteriehäxan sa...

Blir inte många båtturer för min del. Fast nån bild har jag antagligen. Men det blir inget hopp på tåget i dag heller!

Ditte sa...

Kul att du hittade några båtar. Och jul att minnas Benidorm 2017.
Hade temat varit fotboll så hade du haft mängder av dagsfärska bilder.
Tyskland-Danmark just nu 1-0. Men det kan ju ändras-
För egen del hade båttemat passat perfekt. Har dagligen bilder av båtar på kameran och telefonen och ser ju många varianter av båtar här hemma från balkongen.

Tony sa...

Bra! Ibland måste man ta till lite äldre bilder.

Åke sa...

WOW!!! Du löser ju temat perfekt, har man blogg slår man ju bara i en sökruta såklart :) Du gav dig inte på långa vägar och den där tvåmastaren var ju galant, synd att dom inte seglade bara. Jag hade älskat att se vind i deras tre segel... men spinnacker har de inte men däremot rullfock. 8 mans roddbåten med styrman var ju hur läcker som helst. Man antar att det går fort med den strömlinjeformningen på båten. Trevligt att du deltar BP och tack för länken. Så bra att du tar upp Karin som startat detta tema. Jag ser eller bedömer att jag får skicka iväg en Trisslott till ;)

Carita Liljendahl sa...

Det gör ju inget att man använder arkivbilder. Jag glömmer titt som tätt att hoppa på tåget, men orden har också för mig många gånger känts svåra. Tror att jag nog hade hittat en bild på en båt, men gårdagen gick ännu helt i flyttandets och städningens tecken.

Hannas krypin sa...

Jag hade inte heller några dagsfärska bilder på temat båt så jag valde också att hoppa "hoppa på tåget" den här veckan. Fast några rader hade jag kanske kunnat plita ner. Valde att skriva om fotboll och politik istället. :-)

Guldkryckan sa...

Tror jag har en enda båt avbildad på min blogg, eller två om man inräknar "headern" längst upp här. (Tror det heter så iallafall)

Fina små flytetyg du ger oss idag (Igår) Bp...toppen.

Ha en fin söndag nu.

Anki sa...

Perfekta bilder till temat! Bra jobbat!

christian sa...

Ja du...även en annan hade lite svårt för dagens tågresa, men tolkningen är ju fri så....

Paula sa...

Du kanske inte hade superfärsk bild på en slussbåt men i övrigt är det väl valfritt hur gamla bilder man lägger upp? Ska bilder vara dagsfärska då kan man nog inte delta nånstans...
Jag tycker det var skoj båtar du hittade, den första får mig att känna mig lite fundersam men trygg, den andra är alldeles på tok för jobbig för mig, och bara tanken på att ro i takt övergår min förmåga. Sista skuten hoppar jag mer än gärna på! Galant jobbat!

Äventyret framtiden sa...

Du fick till snyggingar på havet...skitsamma om det är nya foton eller inte. Snygga foton är det..