tisdag 26 maj 2020

Weekly photo challenge: Vecka 22 – ”Bär”

”Bär” har varit med som temaord både 2018 och 2019. Förstår nästan det, då ordet har hur många olika betydelser som helst. Kollade mina tidigare bidrag för att inte dubblera. Med andra ord så fick jag tänka till lite extra idag;-)

En sak jag alltid bär med mig i handväskan är kameran. Den här bilden är från 2012 med min dåvarande Sonny I. Fodralet lever än efter åtta år och får fortsätta göra det tills jag hittar ett nytt som är i min smak. Och det har inte hänt trots febrilt letande.


Det bär mig emot att behöva medge att jag för första gången i mitt liv läst en Harlequin bok. Japp, nu har jag sagt det. Anledningen att jag tog boken från ”mitt” corontänbibliotek i entrén är att många i huset nu bidrar med böcker och att jag har betat av alla deckare. Jättekul att det nu finns nåt för alla smaker. Vad jag tyckte om boken. Ja, det kunde ha varit (ännu) värre om man säger så. Och vad förväntar man sig av en författare som heter Godnatt – egentligen;-)


Som ni ser innehåller min body lotion nordiska bär. Undrar om flaskan innehåller bara ett enda bär eller fler;-)


Sanna är uppfinnaren av detta himla roliga fototema.

Flera bär hittar ni här.

16 kommentarer:

Susjos sa...

Såklart är det ditt kamerafodral med den färgen, lyser BP lång väg, snyggt! Hoppas du hittar något liknande!
Kors i taket, en harlequinbok, nåja den kunde varit värre skriver du, så lite läsvärd var den alltså?
Intressant med hjortron i hudkrämen?
Ha det gott!

PS jodå lite fotbollssnack hade killarna i helgen, T saknar visst hockey-VM ännu mer ( gammal ishockeyspelare som han är)! DS

Ditte sa...

Tycker du fick till en riktigt bra tolkning av veckans tema. Jag tittade inte på mina andra bidrag förrän jag hade publicerat veckans bidrag. Och visst variation blev det.
Ja, kameran bär jag också alltid med mig men saknar ett riktigt bra fodral i snygg färg. Meddela gärna om du hittar något snyggt i glad färg.
Vad gäller boken så vet jag inget om den men det är ju många böcker och författare jag inte känner till. Men läser gör jag dagligen och lite varierat.
Vad gäller din bodylotion så kan man ju undra om det står hur stor andel bär det är i den. Men är den bra så spelar det ju egentligen ingen roll.

Ama de casa sa...

Två gånger tidigare? Undrar just om jag hade hoppat på kombin redan 2018? Tror inte det. Men Skyltsöndagen har jag garanterat varit med på längre än så :-D

Härlig tolkning! Mitt kamerafodral dog för länge sen, och jag har dessutom hunnit avliva ett gäng kameror sen dess. Du ska vara rädd om ditt fina limegröna!

Ditt initiativ till trapphusbiblioteket är helt underbart! Du ska vara stolt över det och ge dig själv en klapp på axeln. Från Spanien får du stora applåder! :-)

LillaSyster sa...

Än håller jag mig till deckare =) Färgstarkt kamerafodral- lätt att hitta kameran då. Vilken sommardag det varit och det är skönt ute än. Jag hade lyxen att bara jobba fram till lunch idag. Njut av kvällen!

Klimakteriehäxan sa...

Hoppas det dyker upp nåt alternativ till Ms Goodnight på den där hyllan ...

Emma, Sol som sol? sa...

Som jag förutspådde och hoppades, BP:s bibbla fortsätter med stor framgång!
Så då har du läst en "sån" bok, de var nog intressantare i tonåren.

Geddfish ♥ sa...

Haha, roligt inlägg! Jag har faktiskt ett grönt kamerafodral. Inte lime, mera gräsgrönt och det till min CASIO kamera (som jag inte använder) Plockade faktiskt fram min fina NIKON i helgen, men ja, jag säger bara det, min mobil är suverän, jämfört!

Suveränt med ditt bibliotek. Här var det ingen som hoppade på, så det rann ut i sanden. Förr kunde jag läsa Angelique och Catherine, riktiga kärleksmumsbitar i yngre ålder. Nu är jag trög, haha.

Jo, Kraka och jag träffades här i Lidköping, mysig tjej. En del gemensamt. Bl.a. Taizé, hon hade varit volontär på sjukstugan.

Herr Nilssons Fru sa...

Härlig färg på kamera fodralet. Ja kameran är alltid med fast min finns i mobilen. Naturen ger oss bra tvätt och smörj artiklar som ger goda dofter, vad är väl som att duscha i blåbär:) Eller smörja sig sig med tranbär.
Kramiz o fin onsdag

Violen sa...

Vilket läckert kamerafodral! Det ska du väl inte ens tänka på att byta ut. Det är toppen att man kan bära hem en och annan bok från närbiblioteket i grannhuset men nu har jag gått på flera minor, alltså böcker jag inte gillar, så det är inte bara du som har otur.
Ha det gott!

tanthuset.blogg.se sa...

Med andra ord, så var boken som det står på framsidan?? Smärtsam men upplyftande??? :)
Kände du doften av ljuvliga hjortron nu när du smorde in dig med den närande krämen? Oj, så många frågor det blev!
Så önskar jag dig en toppenonsdag med mycket sol och värme <3

Stare Ström sa...

Någon Harlequinbok har jag inte läst och blev inte heller så sugen efter att ha läst din recension. Kamerafodralet är fortfarande fint!

Helén sa...

Vilket jättefint fodral till kameran och perfekt att alltid ha den med dig.Det är nackdelen med systemkameran, den orkar jag inte släpa med jämt. Sådana där kärleksromaner har jag väldigt svårt för men fanns det inget annat att läsa, vad gör man Bättre än ingen läsning alls.😁

Anki sa...

Det kamerafodralet blir nog svårt att ersätta! Det lyser BP om det lång väg! Dessutom en färg som gör att man hittar kameran lätt!
Harlequiböcker, ojojoj det var länge sen! Tänk att de fortfarande finns!

KajsaLisa sa...

Läckert fodral, måste vara bra kvalitet om det är så gammalt, gillar färgen. Varför smörjer vi in oss med frukt och bär egentligen, gör samma sak själv ibland.

byblixtra sa...

Snyggt kamerafodral!

Det är bara med bytesbibliotek. Vi har ett på jobbet.

Jo, man kan ju undra om krämen innehåller bär.

Annie sa...

Hahaha, skrattade gott åt din kommentar om författare Goodnight:DD