måndag 30 januari 2023

Glad måndag

En som var riktigt glad idag var min gulliga spanska granne. Hon var helt utom sig av glädje och stolthet över att hennes Spanien besegrat Sverige med (förnedrande) 39-36. Såg inte matchen, vilket jag inte behövde, då grannen höll mig uppdaterad via sms:-)

Roliga bilder
Annars var måndagen delvis solig, och fem graders värme gjorde mig inte direkt deppig heller;-) Gick genom några bilder jag fotade nyligen och det glada resultatet ser ni nedan. Enjoy! 

En riktigt rolig bild från Täby Centrums ”Modegatan”, där olika (svindyra) klädesbutiker är samlade. Den här dekorationen hos J Lindeberg är otroligt häftig. Å för en gångs skull tycker jag att även speglingarna ”passar in” och höjder den surrealistiska effekten.Fruktavdelningen hos den lokala ICA är rätt så attraktiv, eller vad tycker ni? Kvinnan med shoppingkorgen är en rolig ”detalj” i bilden - tycker jag då;-)Lidls veckoblad i brevlådan. Hoppas att även ni skrattar gott här. Business joggers!!! Ska jag vara ärlig så... undrar jag om smaken verkligen är som baken - delad alltså. Här borde alla vara helt överens – gräsligt är bara förnamnet. Och materialblandningen får mig att sucka djupt...

Nytt bokmärke
Sedan blev jag extra glad när jag hittade ett kuvert på hallgolvet som innehöll ett jättefint bokmärke. Donator: Gulliga Anki. Tusen tack:-)

Det är Carita som har uppfunnit ”Glad måndag”.

Det är Orsakullan som håller i ”Januari 31 dagar”.

12 kommentarer:

Paula sa...

Tänk s¨å smidigt ändå att gå i rutiga pyjamasbyxor till jobbet, de är ju businessjoggers! Haha Lidl är underbar! Har köpt en del kläder på Lidl genom åren, sällan blivit besviken på kvaliten med tanke på det låga priset! Det lila mönstret är fränt! Och synligt, och fruktavdelningen minns jag så väl när exgubben höll på att sälja in till sina kunder. Speglarna gör att de ser riktigt maffiga ut och bidrar nog till ökad inköpslust!

Carita Liljendahl sa...

Här fanns mycket häftigt. En sådan fantastisk bild av frukthyllan och kvinnan! Bravo!
Och läcker färg, det där lila!
Vet du, jag har faktiskt följt en del av Sveriges handbollsmatcher, inte från början till slut - men så där att jag sett sista kvarten. Det var spännande mot Frankrike och spännande även igår mot Spanien. Och nog får vi ju säga "grattis Danmark".

femfemman sa...

Förskräckligt när folk går omkring i pyjamasbyxor offentligt. Så fult! Mode kan man göra av det mest gräsliga.
Lila tyget var riktigt snyggt. Skulle kunna tänka mej en klänning i det tyget...om jag nu behövt en....
Vårt ICA kvantum har en likadan fruktutställning... eller fruktdisk... eller vad det kan kallas. Väldigt vackert.
Ha en god kväll!

Ditte sa...

Härligt och uppiggande! Nästa skyltning idag på en måndag. Första bilden är superläcker både i färg och design. Du har fått till den jättebra. Speglingarna passade verkligen in.
Bilden på ICA:s fruktavdelning med personen där är också jättebra. INte bara utbudet av frukt utan allt annat också. Vinkel, personen som står där.
Lidls blad får vi inte hem i brevlådan. Har sagt nej till reklam. Men maken får det via internet. Vad gäller byxorna är de gräsliga.
Kul med bokmärke från Anki.

KajsaLisa sa...

Den första i lila och frukten blev jättebra, den sista är nog inte riktigt min stil :)

nalta norrland sa...

Vårt lokala ICA Nära håller på att byggas om, ja ända sedan Jonte tog över för typ två år sedan far han byggt om och förändrat, möjligt att det blir bra när han väl är klar… senaste månaderna har det varit kaos 😜

Din fruktbild 🍇 🍉 🍎 är väldigt bra fotad, suverän 👍 kunde inte blivit bättre om Du fått arrangera det hela 👏

Lidl och brallorna, nån lär köpa… folk klädseln är ju verkligen varierande 😆 jag tänkte på det när vi var i Umeå.
Jag är däremot för feg att fota människor är inte riktigt min grej 🫤

Nu ska jag lämna sängen och påbörja denna tisdag.
🤗

Annika sa...

Business joggers, mohohahaha! SÅ FULA dessutom. YUK! Vad är det som är så business med dem?
Som sagt, allt hittar de på!!!
Fruktavdelningen på Lidl är MKT attraktiv, cool bild dessutom!!
Ha en fin tisdag!

Annika sa...

PS, hahas åg att du skrivit om Scrub Daddy och Mommy nedan. SÅ bra, kan jag meddela. OCH kul namn. K gav mig Scrub Mommy i julstrumpan och P fick såklart, Scrub Daddy!
HIHI!

christian sa...

Såg inte handbollen heller, trodde Sverige var på väg till säker vinst när de hade fyramålsledning i paus.....
Fruktfotot är helt suveränt å tanten med korgen fyller sin plats väl!
Lidl har jag inget till övers för å de där brallorna ändrar sannerligen inte min inställning det minsta...hemskt!

Susjos sa...

Åh vilket härligt inlägg på den glada måndagen! Gillar verkligen den lila inslaget från J Lindeberg, och fruktbilden är ju ljuvlig, coolt med damen med i bilden, absolut!
Lidls "business-joggers, puh, inget jag skulle köpa i alla fall!
Så trevligt med ett bokmärke i brevlådan !
Ha nu en fin tisdagkväll!
Kram

Anita B sa...

En himla läcker bild där med tanten som väljer bland alla färgglada frukter.

Anni sa...

Det är typ sådana byxor de vill att jag ska köpa till lilla faster. Hon som blir irriterad när det inte är pressveck på hennes byxor ...