lördag 26 april 2014

Blandat lördagsgodis

Nu vet jag ju att många av er tror att jag spenderat denna soliga och varma lördag i horisontalläge på balkongen. Inget kunde vara mera fel, och japp, det är helt otippat. Det blev en liten rundtur i stället. Just den här helgen äger nämligen många evenemang rum samtidigt i huvudstaden, så det gäller att vara selektiv - man vill ju inte överanstränga sig;-)

1:a anhalt Honda City, Upplands-Väsby

Hondadagen i Hondacity blev en besvikelse, då många motorcyklar och bilar i den svenska broschyren inte fanns på plats. Men jag tänkte i alla fall visa er hur en Honda Goldwing kan se ut nuförtiden.

2:a anhalt Megaloppis, Solnahallen, Solna

Trots det fina vädret fanns det förvånansvärt mycket folk på plats i Solnahallen, både utställare och besökare. Denna loppis attraherar många antikvitetshandlare och besökare från hela stor-Stockholm. Prisläget är betydligt högre än på en bakluckeloppis. Här hittade jag den här sötsaken åt er.

3:e anhalt Pampas Marina, Solna

Som ni förstår var vi vid det här läget i stort behov av en pitstop och på Pampas Marina vet man vad man får – god inhemskt bryggd öl, och en fin utsikt från den soliga utebryggan. Nu var det då äntligen dags att inta en slags horisontalläge i dessa saker som varken är vanliga stolar men inga solstolar heller. Där snoozade vi en stund och njöt av det gungande däcket. Utsikten är det inget fel på kan jag säga och jag tror att den gula husbåten i mitten av bilden tillhör Freedomtravel.

Det här är mitt 57:e bidrag till Blogg 100. 57 down, 43 to go.

PS. Om ni la märke till mina skitiga Adidas och mina gräsliga strumpor så kan jag lugna er. Adidasen simmar runt i tvättmaskinen just nu liksom en drös med strumpor (dock inte i samma maskin). De på bilden var de enda rena paret jag kunde hitta imorse. DS.

17 kommentarer:

Unknown sa...

Jag stordiggar dina strumpor.
Loppisen ser kul ut...men för min del var det bara sol som gällde denna lördag. Så båtbryggan ser skön ut, och öl därtill=perfekt.
/Kiki

Anitas Malta sa...

Verkar vara mycket på gång den här helgen i den vackra huvudstaden ! Härliga bilder du bjudr på. Vilken skärpa... !!

Fastnar för Megaloppisen som bjuder på en färgstark figur och avslut på Pampas Marina såklart ;-)

Nä... såg varken skitiga gympaskor eller gräsliga strumpor. Säkert ingen annan heller om du inte nämnt det och förresten, vem har skinande vita Adidas efter en hel dags trampade runt stan ??

Eva Trillian sa...

Du börjar det hela med den snyggaste röda färgen och HONDA - vilket gör att hjärnan försvinner ut i en fantasi om folktomma vägar, vår, picnik ... men du skrev om något mer? ... riding into the sunset ... Nej, just det, havet kom i vägen här ja ...
Megaloppis? Inköp? Fick Betty följa med hem?

Freja sa...

Trevliga äventyr på olika att som du varit på idag! Här tog vi en tur ut på landet och lyckades faktiskt fota en tjäderhöna. Hon få ligga på lut i arkivet för visning någon annan dag, som inte är ordlös...

Freedomtravel sa...

Men åh var du här!!? Ja, men visst är det vår båt du såg! Men du skulle ju ha kommit förbi och sagt hej! Nästa gång måste du kika förbi och se om vi är hemma! Det är bara att gå ut på brygga D och gå längst bort. Båten ligger där den ligger fram till ca 4 juni, sedan lyfts den upp… Som sagt, vi blir jätteglada för ett besök!
:)

Den nya färgen blir ljust ljust grå och alla fönster får vita foder. Jag ska måla den första biten med den grå färgen idag, då får vi se hur det kommer se ut!
:)

Della sa...

Låter ju som en helt ok dag. Själv rensade jag i trädgården alldeles frivilligt och tog en motionsrunda i skogen. Även en typ av horisontalläge på altanen blev det. En helt ok dag här med.

Ama de casa sa...

Jag fattar inte hur Hondadagen kunde bli en besvikelse? Vilken fiiiin färg på den där fortmoppen!
:-)

LissenTo sa...

Härligt med Megaloppis, hittade du något. Men framför allt att sitta där på bryggan och luta sig tillbaks, njutning

ansepanse sa...

wow vilken MC, superläcker :)
jadu, jag har ibland till och med sockar som är olika, ibland orkar jag inte leta efter maken till dem :)
Sv: då går det inte, de här tröjorna har inte någon ficka :)
kramar

Marina sa...

Vädret verkar vara helt gudomligt just nu, är faktiskt lite avis, men man kan kanske inte få allt... Sitter just nu och funderar över var i hela friden man skulle placera den där "Betty Boop-figuren" någonstans...

KajsaLisa sa...

Du hittade jättefina motiv den här Lördagen.

Life of Johanna sa...

Lät som en trevlig lördag ni hade :)

Margareta sa...

Hahahaha ... jag skrattar fortfarande åt ditt inlägg med de tre damerna - Ester, Britt och Greta. Men nu ska jag försöka koncentrera mig och gå igenom det jag läst.

Mycket gott och mycket svalkande sedan jag var här sist och det är väl helt förståeligt med tanke på vädret ni haft den senaste tiden. Alla underbara körsbärsblommor som du visar - jag känner doften och njuter av dem.

Alla människor som lever upp - jag njuter även av det.

Liins Wok House - den gillar jag verkligen trots att jag aldrig och mest troligt aldrig kommer att sätta min fot där, men en sådan skulle jag vilja ha i min närhet.

Jag tror dig och hade jag stött på BJ - hade nog trotsat min försiktighet och tryckt - utan att fråga kanske. =) Göran Göransson vet jag inte vem det är men ska goggla när jag skrivit klart så strax vet jag.

Ha nu en fortsatt underbar söndag och jag sitter nog med ketchupflaskan vidöppen under kvällen =) men snälla Beate, jag förväntar mig inga kommentarer utan vill bara komma ifatt lite. Ha också en underbar vecka - det ska jag ha och tack för dina fina kommentarer.

Monica sa...

Snygg båge och söt liten Betty Boop;-)
Skitiga då ska du se mina, ser härligt ut nere vid vattnet;-)
Ha en skön kväll

Margareta sa...

Såg att du hunnit med en kommentar och Madicken är en bok av Astrid Lindgren som sedan gått som serie någon gång på TV - men vet inte om det var när jag var barn eller när mina barn var barn, de är de fortfarande men i alla fall under 18 =)

Susjos sa...

åh, du har varit ute i mina hemtrakter ,dvs grannkommunen Upplands-Väsby! Snygg hoj! min man gillar oxå den "butiken"!
Ser underbart ut att lägga upp benen samtidigt som man smuttar på en god öl!

PS. Så roligt att du kollade upp mina obstetrik ord som PN och patologiskt CTG! DS.
Ha en trevlig söndag kväll, jag skall stapplande ta mig till jobbet strax..

Linnéa sa...

What a Lady, fantastisk sen ihop med vinylspelaren också. Woow. Har fixat en köksskänk borrat hål på baksidan, där finns stereon och ett 100 tals vinyl, singel och Ep - snacka om drag o godis för oss 40-50 talister.
Det heter väl "rocka fett" eller!