torsdag 26 april 2012

I like: ”Ett otippat inlägg”

WESC
Vet inte om ni känner till WESC? WESC står för ”We Are the Superlative Conspiracy” - ett helt idiotiskt namn för ett företag som säljer extremt dyra, men skitsnygga kläder och accessoarer, bland annat hörlurar(!!!???). Om man tittar på vad de heter så borde det dessutom vara WASC, men nu är jag kanske elak.
WESC har just nu lagerutförsäljning i Vasastan, vilket helt tippat innebar att alla mina kollegor gick dit och fyndade. Nu var jag inget undantag, men lite otippat köpte jag en vinterjacka som dessutom inte är svart utan grön. Jag menar 500 kronor för en dunjacka som gick loss på 2 600 spänn måste väl anses som ett fynd. Då jag inte orkade kånka hem klippet i ösregnet så får ni ingen bild idag.

Bikini
Monstermalla ska ju åka till Grekland och var extremt sugen på en bikini som finns i H&Ms ”Fashion against aids”-collection. H&M i Täby Centrum har alltid varit ett av få centra i stor-Stockholm som var utvalt att visa speciella kollektioner. Har inte varit på H&M på år och dag, då jag aldrig hittar någonting där som passar mig respektive min kropp. Alltså traskade jag runt ett tag tills jag till slut kom till bikini avdelningen som ni ser på bilden. Eller rättare sagt jag trodde att det var bikinin. Det var det inte, utan plaggen föreställer underkläder för kvinnor. Ooooops. Gräsligt fula saker som påminner om billiga engelska vaxdukar tycker jag.
Hur gick det med Mallas bikini då? Det gick inte alls tyvärr. Specialkollektionen säljs endast på H&M i Stockholm och i Kista. Men tanken var ju god, eller hur!!?

Fler bidrag till temat ”I like” hittar ni här.

18 kommentarer:

4U2 sa...

Vilket fynd du gjorde! Jag har varit ute efter en speciell dunjacka (en som inte är 50 cn kort!) i svart eller blått men jag hittar aldrig modellen jag vill ha utom en gång men då ville jag inte ha priset! ;)

Anitas Blogg - Malta sa...

Köper man dunjackor nu ? Det är ju vår ;-) Nämen det var ju ett finfint fynd du gjorde. Jackan kommer väl till användning nästa vinter. Ska bli kul att se på bild buren av ägaren!! Bikini är för min del helt hopplöst att köpa. Passar överdelen så gör inte den undre eller tvärtom. På H&M är det nog knepigt värre att hitta vad man vill ha om man har LITE krav. Annars kan man ju kanske bara sponsra ”Fashion against aids”. H&M finns förresten inte här på Malta. Malla hittar säkert en fin bikini någon annanstans inför sin resa och visst var din tanke god.

Ama de casa sa...

Snacka om fynd! Nu måste ju du hoppas på aprilväder även i maj ;-)

Linnéa sa...

Snacka om fynd! Kan ju sitta bra till midsommar. Fixade en för 700 i december innan kylan kom. Suveränt! Nu får vi se fram mot nästa vinter!

Monica sa...

Dom gröna påminner om min disktrasa HAHA fy f-n va fula dom var.
Dunjackan var ju ett riktigt fynd, nu pratar vi spara pengar alltså.
Ha en skön kväll;-)

llhertz sa...

Kul att göra ett sådant fynd! Tycker jag letar efter en vettig dunjacka varje vinter men hittar aldrig.
Däremot är jag lite motvals och gillar HM. Bra skit om man behöver något som funkar till vardags och inte kostar skjortan men jag är väl inte så kräsen. Om det inte gäller en dunjacka, skor eller.... vadå konsekvent :)

Per-Anders sa...

Den där WESC-rean skulle även jag ha velat besöka.

Rantamor sa...

Dunjackan kan säkert användas här uppe ännu utan att man behöver känna sig obekväm på något vis...
Tänk så låååååång Sverige är egentligen...
Bikinini är ju inte att tänka på förrän i juli skulle jag tro...
och då kantad med en pälskrage av blåräv....eller nåt....

Näe tjingeling nu ska jag dra mig uppöver för det vankas kuddkrig i morron bitti....

tantmarit.se sa...

Hahaha, och jag som tänkte: vad ROLIGT, något annat än de vanliga TRÅKIGA i pasteller + svart.
Nu är ju inte detta något som kommer att pryda MINA behag, för de fordrar större vaxdukar, men jag gillar tanken på att ha en glatt mönstrad sak under en snygg svart tröja, lite urringat, you know, så att vaxduken syns lite när man rör sig. Ibland.

Della sa...

Något som vore otippat skulle vara om jag hade sådana underkläder. :-) Moahahaha...! Jag kan inte sluta skatta!!!

cat sa...

Men vad tänkte de liksom! Så bedrövligt fula underkläder! Snacka om att kill the mood ;)

Grön jacka till fyndpris låter ju dock inte så dumt :)

cat sa...

Båda hästarna är/var valacker, men de var bästa kompisar. Wesley brukade alltid busa lite med Carlo och rycka i hans grimma.

Marit Johansson sa...

Det är ju alltid kul att fynda på rea, kul att du hittade en billig dunjacka!
Jag ser att de flesta håller med dig om att de färgglada underkläderna är gräsliga, men jag tycker dom är rätt så roliga ändå och praktiskt på sommaren när man även kan ha det som bikini.. :)

Så konstigt med din kommentar, jag har fått den på mailen men den finns inte på bloggen, jag kanske råkat radera den, det var inte meningen i så fall.. haha..
Jag gillar egentligen inte heller just den effekten i photoshop, att försöka göra målningar av bilder, men jag ville ta bort ansiktskonturerna på paret som hånglar, ville inte det skulle synas vem det var... och så blev det en sådan redigering i alla fall!

LissenTo sa...

Vad bra att du överraskade dej själv med grön jacka, snygg färg. Priset låter toppen.

Får nog googla vad wasc, betyder, blev nyfiken.

Lite solstrålar visar sig här, då och då, finns hopp, men så kändes det inte i morse. Har en tröttdag.

Kram, nu ska jag pigga upp mej med kaffe och kaka, mmm.

Anni sa...

Fnissar lite, jag var så inne på att detta var ditt bidrag till "Gemenskap", så jag funderade ett tag över bh-kuporna :-P

Gärdsmygen sa...

Alltid bra att köpa kläder i fel säsong! Jag tror att det där bikini i alla fall.

Bildgatan sa...

Rean låter som något jag skulle vilja besöka men tror däremot att jag som vanligt inte skulle hitta något eftersom antingen är storleken slut eller något annat fel.

Jag kan hitta en del på HM och måste säga att kvalitén inte är sämre än på många andra liknande butiker. Däremot har jag aldrig köpt underkläder där.

Hörni sa...

Åhhh jag vill också ha en ny dunjacka! Har letat hela vintern. Bikini behöver jag också snart ju. Ska alltså inte leta på HM.