torsdag 10 mars 2022

Tråktorsdag

Hade tänkt ”överraska” er med världens tråkigaste bild, nämligen innehållet i föreningens avfallscontainer för plast. Kan inte säga att jag lyckades speciellt bra. Men bilden är ett utmärkt bidrag till Tråktorsdag ändå;-)

Alternativ rapportering
Det är bloggkompisen Anni som i en kommentar nämnde den här bloggen. Den rapporterar från Ukraina på ett ”annorlunda” sätt med ”inside information”. Bakom bloggen Cornucopia står författaren Lars Wilderäng som jag lovordat många gånger. Läs hans böcker, de är bladvändare och ögonöppnare! Just nu rapporterar han om de fruktansvärt tråkiga händelserna i öst. 

Innergården
Då jag har bestämt mig för att göra en följetong av de pågående arbetena på innergården så får ni också några riktigt tråkiga dagsfärska bilder därifrån.

Mission”Tråktorsdag” completed;-)

Det är KajsaLisa som har uppfunnit Tråktorsdag.


11 kommentarer:

LillaSyster sa...

Trodde du gillade grävmaskiner....jag tycker du ska gå ner och få be och provköra maskinen-det är riktigt roligt jag lovar. Jag har testat både en grävmaskin H14 och en traktorgrävare modell Huddig 360 det är visserligen mer än 25 år sedan- men så kul! Jag piffade upp tråktorsdagen med ett besök hos frissan och nu ett glas vin- mmm jag tog helg nu ikväll=)

Gunnel sa...

Det måste vara ett gediget arbete på er innergård för de har hållit på ett bra tag nu känns det som. Hos mig har det varit tråkigt torsdagsväder.

femfemman sa...

Tack för tipset på en synnerligen intressant blogg!

Ditte sa...

Händelserna i Ukraina är hemska så en tråkig torsdag är det.
Bloggen har jag inte ännu hunnit kolla upp men ska absolut göra det. Känner till honom som författare men har ännu inte läst något av det hans skrivit.
Kul att se hur de pågående arbetena på innergården förhoppningsvis för handlingen där framåt.
Men helt klart en trist utsikt. Just nu.

KajsaLisa sa...

Håller med Ukraina är tråkigare än din innergård, alla dagar i veckan dessutom. Lider verkligen med dom.

Ama de casa sa...

Alltså... Dom verkar mest flytta runt grejer på er innergård utan att det händer så mycket produktivt. Men vad vet väl jag hur man ska göra när man bygger en park? ;-)

Första bilden är väldigt... kreativ, eller nåt :-D

christian sa...

Man kan nästan tro att dina "gårdsbilder" är från krigets Ukraina . . .

Guldkryckan sa...

Herrejösses vad det ser ut, passar ju verkligen till temat "tråktorsdag".
Ska ta och gå in på den bloggen lite senare, aldrig hört talas om den författaren vad jag kan minnas, är ju lite enkelspårig när det gäller böcker.

Ha en fin fredag Bp.

Anki sa...

Svårt att hitta något som är tråkigare än det so sker i Ukraina just nu - inte ens arbetet med den nya parken.
Har kollat bloggen, men känner att jag inte orkar mer just nu ...

Herr Nilssons Fru sa...

För min del var torsdagen en topp dag. Inget tråkigt alls.
Bilden ja inte ser jag någon plast men fina färger 😊
Ukraina, en blogg om läget där på annorlunda vis, den ska jag kolla in.
Allt som händer där är fruktansvärt.
Synd du inte är en liten pojke för små pojkar älskar stora maskiner, om de finns sådana i ditt område bor de säkert i fönsterna och kolla in sin innegård. De ser bara maskiner inte röran runt om. Min älskling kör en stor grävmaskin 😊 jobbade i Stockholm fram till 2013 och vi flyttade från Småland till Blekinge så började han jobba här nere. Skönt att ha honom på hemmaplan trist när han var borta hela veckorna.
Kramiz

Paula Merio sa...

Tack för tipset med Wilderängs blogg. Jag har faktiskt läst en av hans böcker: Stjärnklart
Läste just i finska pressen att Ryssland åter hotat Sverige och Finland om vad som händer om länderna ansluter sig till Nato. Och det är inga förtäckta hotelser utan mycket konkreta. Fy Fan säger jag bara..-.