måndag 1 december 2008

Att skriva med hjärnan?

Den 12 februari i år föll jag för grupptrycket och började denna blogg. Kommer ni ihåg?! Snart ett år sedan.

Gör din egen bok
Också för snart ett år sedan - i december - fick jag en julklapp på jobbet "Gör din egen bok". Det var egentligen därför att jag började blogga. Idag fick all personal ett slags påminnelse-mejl "gör din egen bok" nu!!! Deadline: 31 december. Det visade sig att det bara var 10% som utnyttjat den fina julklappen - och jag är inte en procent av dem.

Tre idéer
1. en bok om min datorkonst
2. en bloggbok
3. en bok om Scunthorpe, England.
Kommentarer
1. boken har hela 30 sidor
2. boken har endast 30 sidor
3. vem bryr sig.

Hjärnan på väggen
Det underlättar ju om man använder hjärnan när man bloggar eller vill bli "författare" av en 30-sidig bok, eller hur!? Men jag tror min hjärna har hamnat på väggen på mitt tjänsterum. Hur och varför:
Kollegan Anders mejlade den här fina bilden av en sönderbränt elgrej till mig för länge sedan. Tycker den är hur vacker som helst. Så nu har den fått en plats på väggen i A3 format.
Kollegan Evas kommentar: "Gud va' äckligt, ta ner den, den ser ju ut som en hjärna som.... iieehhhhh."
Snygg tolkning av fotot! Smart tjej! Min hjärna hänger på väggen, jag stirrar på den och slipper bli författare... på riktigt alltså, ha, ha.

PS. Totte köpte några stycken LEDade ljusstakar idag. De ska "modifieras" à la high-tech-Totte. "I believe it when I see it." Fick faktiskt några mejl idag som håller med att staken är cool, det värmer. DS.

1 kommentar:

Mrs Bettan sa...

Jamen, kom igen nu då Beate. Världens julklapp skrev du. Vem mer än du kan prestera 30 sidor hur lätt som helst. Du kommer att tycka det är skitroligt att få hem boken sen när den är klar. Och självklart tycker jag att du ska skriva om din datorkonst. Du har ju haft en enorm utveckling under alla dessa år. Kom igen nu vet jag. Sen kan du läsa boken när du blivit pensionär och minnas de dagar du slet med boken.
Kram från MrsBettan som tror stenhårt på dej.