fredag 27 juni 2014

Hair fashion


En liten mjuk aptitretare med diskreta noter. Bilden är tagen imorse på bussen. Å personen är en hon, ingen han;-)

Det är vilodag i fotbolls-VM idag, men om ni tror att ni slipper läsa ytterligare ett bollrelaterat inlägg så har ni fel;-) Men ni kan ju faktiskt inte klaga över den otroliga variationen på den här bloggen de senaste två veckorna. Jag menar tack vare mina olika ”vinklingar” har ni ju fått läsa en hel del som inte handlar ett dugg om fotboll;-) Idag tänkte jag presentera några hårstilar för er. Jag menar – ni ska ju vara uppdaterade vad gäller internationell hair fashion som bärs av bollsparkande miljonärer.


Riktigt coola frisyrer tycker jag. Vilken tror ni är min favo? Å nej, det är inte Ronaldos.


Belgien och Brasilien är uppenbarligen ledande med frisyrer från 1970-talet?

Vad tycker ni – något/någon som faller er i smaken? Undrar bara… jag menar tatueringarna i gårdagens inlägg gillade ni ju inte, men killarnas bringor var det ju uppenbarligen inget fel på;-)

24 kommentarer:

Mias Mix sa...

Känner mig helt plötsligt väldigt tråkig för jag gillar varken dessa frisyrer eller tatueringarna i förra inlägget ;) Känns som om det gått mode i att raka av håret på sidorna... Kändes nästan skönt med en vilodag från fotbollen idag. Imorn är det ju dags igen. Ha det bra!

Eva Trillian sa...

Översta högra hörnet blir min favvo - hans er ut som om han får in bra musik med sina antenner! :) Det är aldrig fel!

Susanne sa...

Gillar tatueringen bakom örat bäst.

Olga T sa...

Längst upp till vänster!

Marit Johansson sa...

Inspirerande frisyrbilder är faktiskt vad jag behöver just nu, såg några grå hårstrån tidigare idag och tänkte att det kanske är dags för både ny frisyr och färg :)

Anitas Malta sa...

Tack för den uppdateringen Beate !! Välja ???? Nä, det går inte. Det är för mycket ögongodis på en och samma gång ;-) ...men tjejen med noter tror jag att jag skippar.
Nyfiken förstås på vilken som är din favorit. Nu har jag ju ingen aning om vem Ronaldos är men tippar att din favvo är han som biter sig i underläppen ;-)

Nu ska jag spana på alla tatueringar i ditt förra inlägg som jag självklart missat. Jisses vilken kavalkad !!!!!!!

Marit Johansson sa...

Sv: Någon wifi har jag aldrig sett röken av på de tåg som går hit upp :) men det är ok, däremot brukar eluttagen funka även på norrlandstågen, dock inte denna resa..

Freja sa...

Den första skulle nästan kunna vara min! Ska kanske visa den för frissan nästa gång jag ska dit...

LissenTo sa...

Om jag ska välja så tar jag överst till höger och andra raden, den till vänster.

Väljer du någon av grabbarnas frisyrer Beate?

Marina sa...

Högra hörnet däruppe är sådär lagom osymetrisk och somrig så den får det bli! På översta bilden finns för övrigt en tatuering av det "mer lagoma formatet" om du frågar mig...

Susjos sa...

Hihi..härligt,mera ögongodis! Jag gillar han med dreadlocks, och faktiskt även Ronaldos tjusiga frisyr! Vem är det nu som du gillar mest? Kan det vara han tysken tro?

Geddfish ♥ sa...

Kul inlägg, men jag gillar INGEN!
Dock ögongodis, titta kostar inget.
Finns att välja på!
Nja, måste jag välja, tar jag första fotot!

KajsaLisa sa...

Kul bilder, hinner du verkligen med att kolla själva matchen när du studerar alla detaljer :)
Tack för upplysningen , men troligtvis berodde det på att jag av misstag släppte Londoninlägget utan bilder och gömde det igen. Hur som helst är det klart nu.

Ama de casa sa...

Alltså. Jag tyckte att det allra coolaste i det här inlägget var tatueringen som tjejen på första bilden hade vid örat. Åsså hörlurar till. Det är inte många tatueringar som jag gillar - men den här var bra!
:-)

Guldkryckan sa...

Detta med frisyrer har jag övergett och finner stor tillfredställelse av att använda en trimmer istället.
Bekvämt och praktiskt...dessutom slipper jag se ut som Robin hoods "munk" frisyrmässigt...det är jag mest tacksam för ;)

Här är det också vilodag..fast först städade jag lägenheten medan frugan uppfyllde sina plikter i tvättstugan...men nu är min vilodag inledd, frugan måste dock åter ner i tvättstugan...men det är hennes skyldighet ;)

Funderar faktiskt på att dra och handla på Lidl lite här..men spårvagnen är avstängd till den 21 juli..får bli buss då..vill inte..men Lidl är faktiskt billigare än de flesta affärer så vad ska man göra?

Tillönskar dig en trevlig Lördag :)

Margareta sa...

Jag gillar den läckra tjejen på bussen och väljer jag en fotbollsspelare så blir det han i vänstra hörnet, längst ner - helt acceptabelt för att jag skulle kunna dejta honom. =) Sedan gillar jag alla fyra i nästa etapp.

Du kan få till det och ser lite mer än bollen och vart den hamnar - tack för det.

Rigmor sa...

Nu tänker jag sticka ut hakan, rejält...! Från förra inlägget...jo men visst är det snyggt med tatueringar! Men de ska vara välgjorda, inte en enda stor"gröt", och de får gärna sitta på en vältränad vacker kropp...Å till frisyrerna...allt klär en skönhet. Nu är jag ju helt kass på vad killarna heter, men han längst uppe i högra hörnet...det leendet...ja då må det väl vara råttsvansar eller vad som helst, snygg är han!
Känner mej lite udda...
Ha en bra fortsättning på lördagen!!
Kram kram

Della sa...

Jag röstar på den sista. :)

Erik Semlan sa...

Tyckte det lutade mer mot Chile i själva matchen och bortser man från det bortdömda målet för Brasilien så var det verkligen på håret att de tog sig vidare genom straffvinsten.
Men början, vilken match!

cat sa...

Nej du det där var inga frisyrer som faller mig i smaken!

Monica sa...

Gillar noterna bakom örat;-)
Ronaldo tittar jag gärna mer än två gånger på.
Ha det bra

Peranders sa...

Ska erkänna att jag inte sett mycket på fotbolls-VM. Har haft annat för mig som tagit mycket tid. Jag hörde dock om någon spelare som bitit en annan spelare. Snacka om att vara på hugget. Coola små tatuerade noter på personen på översta bilden!

Carita Liljendahl sa...

Ibland har jag tänkt att det måste vara svårt att nicka bollen och få rätt riktning då man har sådan där stor hårboll på huvet :-)
Men å andra sidan dämpar den väl också...

Anonym sa...

Tror jag skrev tidigare om när Argentina spelade, att det såg ut som om varenda spelare hade just kommit från barberaren. Antagligen för framtida foto-op för första plats. :)

Annars gillar jag vänster topp och vår målvakt (35 år)

Ruth i Virginia