tag:blogger.com,1999:blog-4074464120149939006.post5062114420515186618..comments2024-03-28T13:04:01.298+01:00Comments on Konst eller konstigt: Bloggfoder!?BPhttp://www.blogger.com/profile/06605611040074274730noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-4074464120149939006.post-18923295027539166632018-06-10T18:21:52.916+02:002018-06-10T18:21:52.916+02:00Kommentar till fiskbilderna lämnar vi därhän, men ...Kommentar till fiskbilderna lämnar vi därhän, men bakelsen: Full Pott! :)Christian Lehmann Gislernoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4074464120149939006.post-77065092648503948432018-06-08T21:22:47.298+02:002018-06-08T21:22:47.298+02:00Ja, men då vet man ju att det är färskt - om dom r...Ja, men då vet man ju att det är färskt - om dom rensar på plats :-)Carita Liljendahlhttp://debutsky.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4074464120149939006.post-34228119726770253062018-06-08T17:20:42.338+02:002018-06-08T17:20:42.338+02:00Fel av mej Kvartetten Synkopen ska det vara inte P...Fel av mej Kvartetten Synkopen ska det vara inte Povel:-)Monicanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4074464120149939006.post-22635872070350274982018-06-08T10:42:21.927+02:002018-06-08T10:42:21.927+02:00Usch gillar inte blodbad och inte heller
fisk för...Usch gillar inte blodbad och inte heller <br />fisk för den delen.<br />Tanterna däremot gillas skarpt påminner <br />mej om Povel Ramels Kafferepet HIHI som <br />var poppis i min barndom.<br />Fotboll är inget för mej, spelade handboll <br />en gång i tiden men det intresset har ebbat ut.<br />Däremot gillar jag att titta på gymnastik, fattar <br />inte hur dom fixar vissa moment och lite fina <br />grabbar att dregla över är ju inte helt fel.<br />Ha en skön helg :-)Monicanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4074464120149939006.post-49154867368768999862018-06-08T10:35:25.470+02:002018-06-08T10:35:25.470+02:00Fisk är gott och jag är glad för alla riktiga fisk...Fisk är gott och jag är glad för alla riktiga fiskhandlare som finns kvar så att man kan få sin fisk rensad #tummenupp :)Eva Trillianhttps://www.blogger.com/profile/09525341334038298297noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4074464120149939006.post-27280399257933675542018-06-08T09:21:08.009+02:002018-06-08T09:21:08.009+02:00Fisk är ju gott (när dom inte är för beniga) men d...Fisk är ju gott (när dom inte är för beniga) men det varken luktar eller ser aptitligt ut i en fiskdisk. Eller ännu värre en fiskmarknad i ett varmt land... <br /><br />Jag föredrar att titta på den gula geggan i det här fallet :-DAma de casahttps://www.blogger.com/profile/05037832930968506848noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4074464120149939006.post-47287328340904830882018-06-08T09:02:05.474+02:002018-06-08T09:02:05.474+02:00Ja, det gäller ju att leva upp till sitt namn, sär...Ja, det gäller ju att leva upp till sitt namn, särskilt om man valt det själv!<br /><br />Bakelsen såg smarrig ut! Och jag tänker mig att det är egentligen skillnad på vaniljsås (som vi - eller i alla fall mannen min - låter pajen bada i) och vaniljkräm (mormors hosta, sa jag och fick mannen min att nästan avstå att äta sitt älskade wienerbröd med vaniljkräm på) som man brer ut som ett lager i tårtan. Konsistensmässigt är det ju skillnad på sås och kräm. En sås kan i och för sig vara krämig men en kräm ska inte vara såsig.Emma, Sol som sol?https://www.blogger.com/profile/03069471522237987812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4074464120149939006.post-56941082794911289592018-06-08T08:21:06.957+02:002018-06-08T08:21:06.957+02:00Känsliga bilder? Nja, känsliga läsare kanske mår d...Känsliga bilder? Nja, känsliga läsare kanske mår dåligt däremot. :-)<br /><br />Det där med custard är intressant, jag har något minne av att mina Yorkshirevänner berättade en speciell historia om bakgrunden till den och att man inte ska jämföra custard med vaniljkräm. Minns dok inte mer, jag får fråga dem. Annars tänker jag alltid på Beatles I Am The Walrus, när jag hör custard - den texten är äckligare än mormors hosta :-D :-DAnnihttps://www.blogger.com/profile/17187473447721187640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4074464120149939006.post-56107832954258197392018-06-08T07:49:19.803+02:002018-06-08T07:49:19.803+02:00Haha ... du är rolig du :) Makrill är gott och jag...Haha ... du är rolig du :) Makrill är gott och jag är inte ett dugg äcklad av blod eller annat som blir vid rensning ...<br />Custard - aha nu vet jag vad det betyder - "mormors hosta" säger en del :)<br />Ser gott ut och fint dekorerad.<br />Andreas har koll på dig och bloggen!<br /><br />Jodå, jag vet vad de gillar, men hade inte tillgång till några utvalda godsaker till dem just då :)Ankinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4074464120149939006.post-25295556354621113102018-06-08T07:07:19.740+02:002018-06-08T07:07:19.740+02:00Kul att ICAnerna har koll på din blogg som verklig...Kul att ICAnerna har koll på din blogg som verkligen gör skäl för namnet.<br /><br />Jag trodde för ett ögonblick att bakelsen var en macka med ostekta sockrade köttbullar och mustard. Nu vet jag vad custard är oxå. Stevehttps://www.blogger.com/profile/16041784175603991691noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4074464120149939006.post-25414687100626915652018-06-08T06:31:15.782+02:002018-06-08T06:31:15.782+02:00Ser lite blodigt ut faktiskt ;) Vi köper ofta fisk...Ser lite blodigt ut faktiskt ;) Vi köper ofta fisk hel, men jag överlåter med glädje den där rensa-aktiviteten åt Peter ;)FREEDOMtravelhttp://www.freedomtravel.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4074464120149939006.post-3439662842887806812018-06-07T23:00:44.257+02:002018-06-07T23:00:44.257+02:00Vad gäller makrillen så avstår jag den till förmån...Vad gäller makrillen så avstår jag den till förmån fär de som uppskattar den. Generöst va? Och att ha mig i en fiskdisk vore inte bra för en butiks inkomster. Helt klart! Men jag har en gång fått rensa abborre som jag sjlv fick upp. Inte med framgång direkt och den har för många ben i sig för att ätas av mig. Och säkert fuskade jag också med rensningen när ingen såg på. <br />Jordgubbarna så roligare ut och fint att maken fick smaka på "custard". Hoppas han gillade det han fick. Dittehttp://dittemitti.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4074464120149939006.post-72979041137683471582018-06-07T22:47:57.494+02:002018-06-07T22:47:57.494+02:00Tack för Mail och länken i ditt förra inlägg!
Spä...Tack för Mail och länken i ditt förra inlägg! <br />Spännande med fotbollstips... tror dock att det blir maken som får tippa! <br />Vi får kolla in dokumenten bättre på datorn när vi kommer hem! <br />Mums för färsk fisk, fast nog ser bakelsen godare ut! <br />På midsomrarna brukar väninnan baka en god marängtårta med lemon curd... och jordgubbar, den tårtan gillar t.o.m jag! Susjoshttps://www.blogger.com/profile/03441662343344599231noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4074464120149939006.post-13444700658011349152018-06-07T21:49:47.180+02:002018-06-07T21:49:47.180+02:00Custard = mormors hosta? samma? det som ligger i e...Custard = mormors hosta? samma? det som ligger i en del wienerbröd...<br />Det gillade jag på den tiden jag åt sött. <br />Nu är det jag själv som står för sötheten, hehe<br />Har inga problem med bilder på blod eller fisk, men, jag har stora problem med intag av fisk med ben, jäääk va äckligt. Är inte makrillen en väldigt benrik fisk? När man köper rökt makrill så får man en hel nåldyna i munnen., jäk jäk<br />Trevlig helg!<br />Paulahttp://paulaz.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4074464120149939006.post-36137772576596037262018-06-07T21:23:34.873+02:002018-06-07T21:23:34.873+02:00Jag tar hellre ett fiskrens än en bakelse, så kons...Jag tar hellre ett fiskrens än en bakelse, så konstig är jag!<br />Häftiga bilder. Bra gjort.Geddfish ♥https://www.blogger.com/profile/09378981406392653149noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4074464120149939006.post-27397169870038130982018-06-07T21:12:00.513+02:002018-06-07T21:12:00.513+02:00Häftiga bilder på fiskrensingen!
Jag tror den bake...Häftiga bilder på fiskrensingen!<br />Jag tror den bakelsen var godare än vad min tårta blev på nationaldagen. Olga Thttps://www.blogger.com/profile/02063478858399009366noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4074464120149939006.post-20995778191585049062018-06-07T21:09:15.670+02:002018-06-07T21:09:15.670+02:00Tror jag avstår både makrill i blodbad och bakelse...Tror jag avstår både makrill i blodbad och bakelse med gul gegga ;-)<br /><br />nalta norrlandhttps://www.blogger.com/profile/13499765820576743514noreply@blogger.com